Online Diyet
Hakkımda
Dyt. Yasemin Erdem ; Acıbadem Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olup,Yasemin Erdem Beslenme ve Diyet Danışma Merkezinde hizmet vermekte...
Daha fazlaİlgi alanları
Dakiklik
Alaka
Mekan
gr...y
Yasemin hanımın özenle verdiği diyet proğramlarına tamamen uyarak vermem gereken kiloları kısa sürede sağlıklı şekilde kurtuldum.. Teşekkürler
a....ö
detaylı anlatım yağdan kilo verdirme gibi önemli noktaları göz önünde tutan ve başarılı bir diyet süreciydi
di...r
Değerli Yasemin Hanımla tanışmak hayatımdaki dönüm noktamdı.47 yaşında kendim için birşey yapmak istedim ve kendisine başvurdum.İlk günden itibaren o kadar içten o kadar samimi o kadar güler yüzle ilgilendi ki…Bir süre sonra ailemden biri gibi oldu benim için.Sayesinde yaklaşık 3 ayda 14 kilo verdim.Kendiniz için birşey yapın hiç düşünmeden Yasemin hanımdan bir randevu alın.Sizi dinleyip ona göre bir liste oluşturuyor kendisi.Aç kalmadan zorlanmadan….Sayesinde kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.İyi ki tanışmışım….İyi ki varsınız kalbi,ruhu,yüzü güzel Yasemin hanım….
ke....
Sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek ve bunu kontrollü olarak uzman bir diyetisyenin denetim ve yönlendirmesi ile yapmak üzere Yasemin'dan destek aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Mesleğini seven, hastası ile ilgili bir kişi.
Uygulanabilir bir program uyguluyor. Zevkli bir süreç oldu. Sağlıklı bir şekilde zayıflamanın nasıl bir şey olduğunu uygulayarak öğrenmek için iyi bir seçenek. Deneyin
ö....y
İyi ki yolum Yasemin hanımla kesişti. Kendisiyle birlikte 14 kilo verdim, özenle hazırladığı listelerine uyarak zayıflama sürecimi çok verimll bir şekilde tamamladım
m....d
Tiroid hastası olmama rağmen 3 ay kadar kısa bir sürede istediğim kiloya ulaştım.Yasemin hanım sayesinde
e....e
Doğumda aldığım ve bir türlü veremediğim kilolar sebebiyle gittim kendisine.. 2 ay da 10 kg verdik ve bu verdiklerimde hep yağdan gitti.. Güzel motivasyonu ve güler yüzü, her hafta farklı listeler yapması, sorularıma her an cevap vermesi bu süreci güzel geçirmemi sağladı.. En önemlisi sağlıklı beslenmeyi ve dengelemeyi öğrendim
Polikistik over rahatsızlığım vardı. Bu sebeple kilo vermem gerekiyordu. Araştırarak Yasemin Hanım'a ulaştım. 3 ay devam ettim. 9 kilo verdim. Yurtta kalmama rağmen çok uygun listeler oluşturdu. Çok fazla imkanım olmamasına rağmen hiç zorluk yaşamadım. Yasemin Hanım'ın çok sakin bir yapısı var. Danışana yaklaşımı çok güzel. Aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Seanslar dışında da her zaman ulaşabildim. Şu an şehir dışındayım. Döndüğümde yine kendisine devam etmeyi düşünüyorum.
Dizimde problem vardı. Doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi. Kızımın tavsiyesiyle Yasemin Hanım'a ulaştım. 3 ay devam ettim. 12 kilo verdim 8,5 kilosu yağdan gitti. Diz ağrılarımda çok rahatladı. Yasemin Hanım çok güler yüzlü, ilgili ve sakin bir uzman. Diyet listelerimi konuşarak hazırladığı için hiç zorluk yaşamadım. Çok memnunum.
Doğum kilolarım sebebiyle tavsiye üzerine gittim Yasemin Hanım'a. Yaklaşık 2 ay devam ettim. 10 kilo verdim. Diyet listelerim benim isteklerim doğrultusunda hazırlandığı için uygulamada zorluk yaşamadım. Sürekli değiştiği içinde motive ediciydi. Yasemin Hanım her türlü soruma cevap verdi. Bir şey aklıma takıldığında 7/24 çekinmeden sorabiliyordum. Danışana karşı çok ilgiliydi. Çok memnun kaldım.
Hakkımda
Daha fazlaİlgi alanları