Dt. Z. Selin Saraçoğlu Gürler

Diş Hekimi daha fazla

Üsküdar 1 adres

2003 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum.
Mezuniyetimden itibaren Üsküdar'daki muayenehanemizde hizmet vermekteyiz .
Muayenehanemizde 2 adet diş ünitesi bulunmakta olup diş hekimi annem Dt. Oya Saraçoğlu ile hizmet vermekteyiz .

Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi Halk Caddes, No: 38/7 Kat:2, Üsküdar 34672

Diş Hekimi Randevusu

Cerrahi İmplant

Diş Beyazlatma

Diş Çekimi

Zirkonyum Porselen Kronlar

İmplant

• Ö

Selin Hanım'a diş kökümdeki ağrı sebebiyle gittim. 3 seans kanal tedavisi aldım. Süreci çok detaylı ve güzel bir şekilde bana aktardı. Kendimi güvende hissettim. Sorunsuz bir şekilde sürecimizi tamamladık

• Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

Selin Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Hem işinde çok titiz hem de hastasına güven veriyor.

• Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

• G

Kendisi senelerdir tereddütsüz diş doktorum olur. Hem yaptığı tedavi çok başarılı. insan olarak ve yaklaşım olarak da çok kibar çok iyi. Tedavi sonrası bir kere dahi sorun yaşamadım (ki yaşamış olsam yardımcı olur) ve yaptığı dişler senelerdir problemsiz ilerliyor.

• Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

• M

Diş eti rahatsızlığım ve diş taşı temizliği için ziyaret ettim; Selin hanım hastası ile iletişimi çok iyi, diş hekimi fobisi olan biriyim, tedavi sırasında anlatıyor, yaptığı işlemle ilgili bilgiler veriyor, eli de hafif,genel diş sağlığınız için yapılması gerekenleri söylüyor samimi içten ilgileniyor bu sizi rahatlatıyor..

• Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi Diş Taşı Temizliği  •

• Y

Tavsiye üzerine kanal tedavisi için başvurdum. Tedavisinden ve kendisinden çok memnunum. Selin Hanım'a çok güveniyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Sorularıma karşı net cevaplar veriyor. İlgili ve alakalı bir uzman. Bir sıkıntım olduğunda kendisine rahatlıkla ulaşabiliyorum.

• M

Kanal tedavisi, dolgu ve diş temizliği yaptırdım. Çok memnunum kendisinden. Uzmanımı çok seviyorum, herkese tavsiye ediyorum. İşinin üstadı, çok ilgili bir uzman. Arkadaşıma önerdim, o da çok memnun. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, onlar da beni arıyorlar.

• M

Annem ve babam için başvurdum. İmplant ve köprü işlemlerini yaptırdılar. Zor bir işlem olmasına rağmen başarılı bir şekilde sonuçlandı. Annem ve babam yaşlı olduğu için Selin Hanım her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor ve anlatıyor. Kendisinden çok memnunuz, her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

• M

Diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi vb. işlemler için başvurdum. Tedavim gayet güzel geçti, ben kendisinden memnunum. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. İlgili ve alakalı bir uzman, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir sorun olduğunda kendisini tekrar ziyaret ederim, herkese tavsiye ederim.

• Z

Şiddetli diş ağrısıyla gittim kendisine iltihap olduğunu ilaç kullanmamı söyledi ve devam eden süreçte beni mağdur etmeden tedavimi düzenledi .Anlayışlı güleryüzlü mesleğini en iyi şekilde icra eden bir hekim kendisi.Çocuklarım ve kendim için defalarca hizmet aldım çok memnun kaldım.Selin hanımın en sevdiğim özelliği yapacağı işlemi en ince ayrıntısına kadar anlatıp bilgilendirmesi .Çalışma hayatında başarılar diliyorum.

• Dt. Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi Diş Çekimi  •

• Y

Kanal tedavisine ihtiyacım vardı. Daha önceki yerde bu teşhis konuldu fakat hiçbir şekilde randevu bulamıyordum ve bir tanıdık vasıtası ile Selin Hanım'a gelip muayene oldum ve ondan hemen sonra randevularımı ayarlamaya başladık.Daha önce bu kadar kibar ve içten bir doktorum olmamıştı. Kanal tedavisi olabileceğine karar vermek için röntgenime baktı hemen dişimi çekme yoluna gitmedi ama çekilse bile düzelebileceği gibi konularda beni bilgilendirdi. Tedavim şu anda güzel devam ediyor bir geçici dolgum var yakın zamanda alınacak olan neden orada olduğunu ne gibi işlemler uyguladığı gibi bilgileri de verdi. Kendisinden çok memnunum

• Dt.Selin Saraçoğlu Gürler Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi  •