Aldığım bazı eğitimler:
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Sosyal Fobi
- Travma Sonrası Stres Bozukluğu
- Panik Atak
Korkutreis Mahallesi, Atatürk bulvarı. No 44/21 Sıhhıye Beyaz Saray apt 6.kat 21 no, Ankara
Bireysel Danışmanlık
- Sigortası olan hastalar
Korkutreis Mahallesi, Atatürk bulvarı. No 44/21 Sıhhıye Beyaz Saray apt 6.kat 21 no, Çankaya, Ankara 06430
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ziyne Özay adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ziyne Özay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ziyne Özay, Aile Danışmanlığı. Size Ziyne Özay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Randevu, Bireysel Danışmanlık.
Ziyne Özay adresi nerede?Ziyne Özay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korkutreis Mahallesi, Atatürk bulvarı. No 44/21 Sıhhıye Beyaz Saray apt 6.kat 21 no Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ziyne Özay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ziyne Özay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ziyne Özay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ziyne Özay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ziyne Özay hangi dilleri konuşuyor?Ziyne Özay ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ziyne Özay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ziyne Özay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ziyne Özay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ziyne Özay hangi sigortaları kabul ediyor?Ziyne Özay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Aile Danışmanları