Op. Dr. Abdülcebbar Siyer hastalarına Estetik Cerrahı olarak hizmet vermektedir.Hekimin 10 yıllık meskleki tecrübesi bulunmaktadır Hekim özellikle Meme estetiği - karın germe - Liposaction uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

Adalet mahallesi Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi No 4 Novus Tower Kat 14 Daire 144, İzmir

Makaleler

Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi

Adalet mahallesi Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi No 4 Novus Tower Kat 14 Daire 144, Bayraklı, İzmir 35510

• N

Yıllardır olmak isteyip ama cesaret edip bir başlangıç bile yapmadığım meme küçültme. İslemi için gittiğim doktorum abdulcebbar beye ilk görüşmede guvendim harika bir insan mükemmel bir doktor o kadar guzel anlattı ki herseyi .hemen ameliyat tarihine karar verdik.11 martta ameliyat oldum.harika geçti hiçbir agrim sızım olmadi.bu kadarini tahmin etmiyordum.bosuna yillarca cekmişim bu ağırlığı.canim doktorum sayesinde şuan çok hafif ve saglikliyim.surekli iletişim halinde oluyorlar zaten her konuda.ozellikle asistanlari ve bütün ekibi cok ilgililer kliniğe gidince bile kendinizi evinizdeymis gibi hissetiriyorlar

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Meme Küçültme  •

• Z

Cilt bakımından çok memnun kaldım. Herkes güleryüzlü.

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Diğer  •

Doktor beye 1 ay önce kol liposuction ameliyatı oldum sonucu istediğim gibi oldu çok memnun kaldım klinik çalışanları ve hemşireler çok ilgili ve güler yüzlüler tavsiye ediyorum

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Lipomatik Liposuction  •

• N

Abdulcebbar Hocamız gerek tecrübesiyle gerek ve alakası ile muhteşem bir dokror Karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı oldum. Ameliyatım oldukça başarılı geçti sınırlarından da oldukça memnunum .Keainlikle tavsiye ediyorum

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)  •

• M

Mükemmel bir doktor.İşini en iyi şekilde sonuçlandıran bir kişi.Meme diklleştirme ameliyatımı gerçekleştirdi.Sonuç harika.

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Meme Dikleştirme  •

Çok temiz ve titiz bir yer lazer epilasyon için gidiyorum aşırı derece memnunum fisun hanim harika cok ilgili guleryuzlu ve işini titizlikle yapıyor süper sonuç aldım iyiki tercih etmişim diyorum

• M

Lazer epilasyon için gittiğim bir yer ve Füsun Hanım o kadar ilgili ki her konuda detaylı bir şekilde bilgilendiriyor kullandıkları cihaz da çok etkili memnun kaldım.

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Diğer  •

2 yıl önce Meme büyütme işlemi için doktorumla tanıştım. Her detay üzerinde titizlikle durması beni oldukça etkiledi. Süreç boyunca her adımı detaylı bir şekilde açıkladı, tüm sorularıma sabırla yanıt verdi ve en önemlisi beni hep rahat hissettirdi.
    Meme büyütme operasyonum hem estetik hem de sağlık açısından beklentilerimin çok üzerinde bir sonuç verdi. Doğal bir görünümle özgüvenimi yeniden kazandım.İki yıl sonra, karın germe operasyonu için yeniden doktoruma başvurdum. İlk deneyimimden duyduğum memnuniyet, ikinci operasyon için hiç tereddüt etmeden kendisine gitmeme vesile oldu. Karın germe operasyonu sürecinde de aynı özenli yaklaşımı, detaylı bilgilendirmesi ve titiz çalışması beni bir kez daha kendisine hayran bıraktı. doktorumun bana yalnızca estetik bir değişim değil, aynı zamanda daha iyi hissetmemi sağlayan bir yaşam kalitesi sundu.Kend ve bu tür bir işlem düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• G

Cilt bakımı çok güzel yapılıyor. Özellikle Füsun hanım konusunda çok uzman ve yaklaşımı harika. Çalışan tüm personel çok iyi ve ilgili

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Ameliyatsız Cilt Gençleştirme  •

• M

O kadar o kadar iyiki ! Hiç şaşmaz botoksu yapar ve mükemmel oturuş yaşanır yüzünüzde. Her yer orantılıdır , kaşlar mükemmel kalkıklı da olması gerektigi gibi asla o öcü kaşlardan degil. Mükemmel aydınlık , gerginlik hissi ve uzun süre kalıyor . Tek dokunusta hallediyor , senelerdir vazgecilmezim.

• Abdülcebbar Siyer Muayenehanesi Botoks  •