1983 Iğdır Tuzluca doğumluyum.

İlkokul ortaokul ve liseyi Tuzluca’da tamamladım.

2001 yılında Tuzluca 100.yıl lisesini birincilikle bitirerek aynı yıl Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesine başladım.

2007 yılında Tıp Fakültesinden mezun oldum.

Aynı yıl girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda Genel Cerrahi ihtisası kazandım fakat Kadın Hastalıkları ve Doğum branşı isteğimden dolayı başlamadım.

2007 yılında mecburi hizmet için Iğdır Devlet Hastanesi acil servisine atandım.

2009 yılında girdiğim Uzmanlık Sınavında Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıları ve Doğum ihtisasını kazandım.

Uzmanlık eğitimimi 2013 yılında tamamlayarak zorunlu hizmet kurasında Iğdır Devlet Hastanesine Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak atandım.

Yaklaşık 6 ay sonra Sağlık Bakanlığı tarafından hastane yöneticisi olarak atandım ve 15 ay hastane yöneticiliği görevini yürüttüm.

Bu süre zarfında 300 yataklı yeni Iğdır Devlet Hastanesinin tamamlanması ve taşınmasını sorunsuz olarak gerçekleştirdim.

Zorunlu hizmetim bittikten bir süre sonra devam ettiğim hastane yöneticiliği görevimden ve devlet hastanesindeki görevimden istifa ederek Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Yıldız Academia Hastanesi ve Abacıoğlu Tıp Merkezinde çalışmaya başladım.

2016-2017 yılları arasında Iğdır Özel Mediza Hastanesi Kadın Doğum kliniğinde görev yaptım.

2018 yılı Ocak ayı itibariyle Iğdır’da kendi kliniğimi açarak hasta kabulüne başladım.

Yetişkin

Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi

Topçular Mah. Kars Cad. No:4 Kardeşler İş Merkezi Kat:3 Daire :12(güven kozmetik yanı), Iğdır 76000

Makaleler

• Ç

Gerçekten güler yüzlü oluşuyla hastayla diyaloguyla harika ötesi bir doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Kullanılan aletler son derece yeterli. Mekan çok hijyenik. Çalışanlar çok güler yüzlü ortam çok samimi.

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Randevu  •

Doktorun güleryüzlülüğü ve ayrıntılı muayenesi güvenimi sağladı hasta doktor iletişimi kuvvetli ilk ziyaretimden çok memnun kaldım.

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Doğum Kontrol  •

• F

Çok memnunum ilgilenmesi gayet iyi detaylı ilgileniyor sohbeti güzel konuşması olumlu herşey güzel gidiyor

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Randevu  •

Hiç ilgi gösterilmedi randevumuz yarım saat gecikti hamilelik şüphesiyle gittik ultrason bile çekilmedi bile

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Diğer  •

• T

Çok ilgilendiler oldukça temiz ilgili ben çok memnun kaldım

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Diğer  •

• N

İlk gebeligimde de gittim ikinci gebeliğimde de gittim gayet memnunun igdir da böyle bir doktorun olması çok iyi

• Y

Doktor bey her şeyi ayrıntılı anlattı. Tüm sorularımı yanıtladı. Bebeğimle ilgili her detayı öğrenmek beni çok mutlu etti. Sadece 11:20 de olan randevu sıramın 12:20 ye doğru gelmiş olması can sıkıcıydı bu konuda dikkat edilebilir.

• Ö

Gebeliğimin en başından beri tüm süreci Abdulhamit beyle geçirdik her zaman bizi doğru yönlendirerek sayesinde güzel ve sorunsuz geçirdim . Doğumumda doktorumuz sayesinde sorunsuz ve çok güzel geçti.

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

Abdülhamit hocamla geçen yıl düşük yaptıktan sonra tanıştım. Keşke ilk gebeliğimde de kendisiyle tanışmış olsaydım diye geçirdim içimden her seferinde. Düşük sonrası kontroller, yeniden gebelik planlama, içinde bulunduğum olumsuz durumdan kurtulmam konusunda bilgisi ve ilgisiyle bana çok yardımcı oldu. İkinci hamileliğimin başından doğuma kadar süreci birlikte geçirdik. Her kontrolde detaylı bir şekilde bilgilendirmesi, nazik ve ilgili yaklaşımıyla her seferinde iyi ki dememizi sağladı. Iğdır için gerçekten büyük bir nimet. Bebeğimin kalbinde bulunan deliği daha ilk haftalarda fark etmesi ne kadar detaylı ve ilgili olduğunu tekrardan görmemizi sağladı. Ayrıca klinikte çalışan diğer arkadaşlar da her gidişimizde bizi nezaket ve güleryüzle karşıladılar. İyi ki Abdülhamit hocamla yolumuz kesişti. Hiç düşünmeden tüm hamilelik öncesi ve sürecinde güvenebileceğiniz bir doktor.

• Dr. Abdulhamit Bozyiğit Muayenehanesi Doğum Kontrol  •

• F

Her kontrole gidişimizde Dr bey bebeğimizi detaylı kontrol edip gerekli bilgilendirmeyi yapıyor.Çok memnun ayrılıyoruz