Prof. Dr.
İç Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Küçükçekmece 1 adres
Prof. Dr. Abdullah Altıntaş, tıp eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Akademik ve mesleki yaşamı boyunca üniversite hastaneleri ile kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görev yapmıştır.
Çalışma deneyimleri arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Nizip Devlet Hastanesi, Diyarbakır Memorial Hastanesi, Bahçelievler Medicana Hastanesi, İstanbul Ağrı Merkezi ve İstinye Üniversitesi Liv Hospital Bahçeşehir yer almaktadır.
Mesleki çalışmalarında; anemiler, lenfoma, lösemi, multipl myeloma, onkolojik hastalıklar ile romatizmal ve iltihabi eklem hastalıkları alanlarında tanı, takip ve tedavi süreçlerinde görev almaktadır.
Halen BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmektedir.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Esansiyel Trombositoz
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Splenektomi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece 34307
- Sigortası olan hastalar
em...k
bizim için o kadar kıymetlisiniz ki anlatmak için kelime bulmakta zorlanıyorum.. ALLAH sizi korusun.. babamı.... 1.5 ay gibi kısa sürede hem tanı koymak ,hem tedavi etmek. ayağa kaldırmak... her babayiğidin harcı değil.. siz bunu ALLAH ın izni ve mesleğine gönül vermiş bir hekim olarak başardınız..bizim ailemiz ve gerçek bir dostumuz oldunuz.. herşeyi o kadar rahat bir şekilde sizinle paylaştık .sorduk . cevap aldık...ALLAH sizden razı olsun... iki cihan da da aziz etsin..ADAM GİBİ ADAM... kibirden.gururdan eser yok..cansınız siz can..Ahmet yağcı ve ailesi adına kız.. Emine ırmak..
bu...ı
Babamın Bursa da tahlillerinde bir sıkıntı olmuştu Abdullah Beyi internette buldum araştırdım yorumlarını okudum yorumları iyi olduğu için tercih ettik bizimle çok ilgilendi tedavi konusunda ne yapacaklarımız hakkında bilgilendirdi kendisinden çok memnunuz
T
ta....
Abdullah hoca mesleki etik değerlere bağlı disiplinli,hastalarını her şeyin östünde tutan ve ciddiye bir hocamız.Benim sol ayağımda küçük bir problemim vardı,ne Sanko hastanesi,ne Diyarbakır Eğitim araştırma kardiyoloji servisi nede Dicle Üniversitesi Tıp fakültesi çözüm sağlayabildi. Saygılarımı sunuyorum.
Ö
öz...r
Bu doktor adam hatta adam gibi adam ben hayatımda bu kadar kaliteli bir insan tanımadım ben Batman'dan istanbullara eşimin hastalığı icin gitmediyim yer kalmadı gitmediyim doktor kalmadı ama doktor Abdullah bey bizi aylesi gibi karşıladı ve ilgilendi biz nasıl ondan razıysak Allah'ta ondan razı olsun eşim şuan yanımda ve cok iyi
i̇....
Çok teşekkür ederim.Teşhis ve tedavi aşamasında yakın igi ve bilgi paylaşımı beni ve ailemi umuda sevk etti. rahatlattı.çözümü sorgulayarak buldu.su an evimdeyim.rahat nefes alıyorum.Mutluluklar, başarılar dilerim.
Abdullah Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Altıntaş, Hematoloji, Tıbbi Onkoloji, İç Hastalıkları. Size Abdullah Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Hematoloji Randevusu, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Splenektomi, Karaciğer Kan Testleri, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet.
Abdullah Altıntaş adresi nerede?Abdullah Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Altıntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Altıntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Abdullah Altıntaş hangi dilleri konuşuyor?Abdullah Altıntaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Abdullah Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Altıntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Abdullah Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Abdullah Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Abdullah Altıntaş hangi sigortaları kabul ediyor?Abdullah Altıntaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.