Son 30 gün içerisinde 244 profil ziyareti var

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Durumluk Anksiyete Ölçeği

Hakkımda

Merhabadan Sonra,
İnsan insanın ilacıdır, yaklaşımıyla hareket ederek, pozitif psikolojik bakış açısıyla danışanlarımın yaşamlarına dokunmaya ç...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• (LİSANS) ON DOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK
  • (YÜKSEK LİSANS) GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK
  • (DOKTORA) GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK

Videolar

97 hasta yorumu

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Bilgi ve deneyimleriyle iyi bir yol gösterici onun danisani olmaktan çok mutluyum. Sizinle ilgili hiç birşeyi unutmuyor ve ilerlemeniz de size çok büyük yardımcı olmayı sağlıyor

Abdurrahman Bey'den memnunum. Güzel bir arkadaşlığımız var. Kendisiyle çalışan psikolog arkadaşımızın hocasıymış onun referansı sayesinde görüşme sağladık. 11 seans danışmanlık hizmeti aldık ve devam ediyoruz. Spordan çıkmış kadar kafam sıfır bir şekilde çıkıyorum bazen de üzgün ama Abdurrahman Bey'in bana iyi geldiğini söyleyebilirim.

Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci

Psikolojik danışma seansları insanın kendini ve varoluşunu anlamlandırdığı bir süreçtir. Bazen mutlu bazen de hüzünlü zamanlar bu süreçte yaşanabilir. Yaşamın karanlık noktalarına dair aydınlanmalar yaşadıkça gerçek psikolojik iyi oluş yaşanacaktır. Umutlu ve de mutlu yarınlar için yolunuz açık olsun...

Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Bireysel Terapi

Uzun bir kişisel psikanaliz sürecine ara verdikten sonra tekrar terapiye başlamaya ve bu başlangıcı Abdurrahman Bey ile yapmaya karar vermiştim. Kendisinin insana bakışı ve insan psikolojisini algılayışı, insani ve bilimsel yaklaşımı ortak sergilemesi oldukça kıymetli. Bana, kendisinden önce geçirdiğim psikanalitik süreçte sebeplerde takılıp kaldığım, harekete geçme noktasında zayıf kaldığım noktaları hissettirdi ve cesaretlendirdi. Eşimle çift olarak destek aldığımız noktalar da oldu. İlişki dinamiğini anlama ve uyumlu bir çift olabilme hususunda farkındalıklar geliştirmemizi sağladı. Negatif düşünce,duygu durumlarını kontrol edebilmeyi amaçladığım bu yolculuğu keyifli bir şekilde yapabilmek de işin bir başka boyutu. Kliniğin de tüm sürece bahçesiyle ve ağaçlarla beraber pozitif etki ettiğini söyleyebilirim kendi adıma :) Kendisine ve güleryüzlü ekibine teşekkür ederim.

Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Bireysel Terapi

Öfke ile baslayip kötü giden bir evlilik ve ilişki bir yıl önce duzenli gittiğim şimdilerde ise 2 3 ayda uğradığım fikrine vede uzmanlığından destek aliyorum. Farkındalığımi geliştirdiği için duygularımı yönetmemi sağladığı için sakin ve mutlu bir hayatim için minnettarım kendisine

Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci

Pozitif bir yolculuk için çıkmış olduğunuz yolculukta sizlere eşlik etmeye çalıştım. Mutluluklar diliyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

15 yaşında kızımı götürüyorum terapiler çok olumlu yönde gidiyor. Çok memnunuz her şey için teşekkür ederiz.

Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci

Emek, sabır ve çabayla değişim kaçınılmaz hale gelebiliyor. Mutluluklar

R
Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Çift Terapisi

Değerli Abdurrahman Bey ile tanışmamız 10 yıllık evliliğimizden tamamen umudumu kesecek kadar zor bir dönemden geçerken oldu.Evliliğimizin temel yapı taşları ağır zarar görmüştü benim için.Eşimle yaptığı görüşmelerde büyük ve önemli değişimlere sebep olurken,benimle yaptığı görüşmelerde bu pozitif değişimleri görmemi, anlamlandırmamı,yaşanılanları mantık ve gerçeklik çerçevesinde değerlendirebilmemi sağladı.Tamamen yitirdiğimi düşündüğüm duyguların hâlâ bir yerlerde varolduğunu,yeniden yapılandırılabileceğini görmemi sağladı.Evliliğimize umut oldu,ışık oldu.Görüşmelere 0 umutla başlayan ben; karşılıklı çabayla,sabır ve umutla,eskisinden çok daha sağlam bir kararlılıkla daha yaşanacak güzel günlerimiz olduğuna inanmaya başladım.Her zaman pozitif yaklaşmları cana yakın,doğal ve nazik tavırları,insana huzur veren çalışma ortamı ve ilgili çalışma arkadaşlarıyla bizim için bir psikolojik danışmandan çok daha fazlası oldu.
Sevgi ve şükran hisleriyle...

Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci

Yaşam çok farklı şekillerle karşımıza problemler çıkarabilir. Sorun varsa çözüm de vardır bakış açısıyla pozitif gelişim için umudunuzu yeşerttiniz, bu süreçte sizlere eşlik etmek benim için de mutluluk vericiydi, tebrik ediyor bir ömür boyu eşiniz ve çocuğunuzla birlikte mutluluklar diliyorum.

Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Çift Terapisi

Abdurrahman hocayla yolumuz 1 yıl önce kesişti.Gerçek mutluluğa,hayatın bütün güzelliklerine sahipken onların avuçlarımın içinden kayıp gitmesine sebep olduğum dönemde kendisine başvurdum. Abdurrahman hocayla birlikte kendimle ilgili sorunlar,evlilik,eşler arasındaki ilişki konularında kararlı ve emin adımlarla bir yolculuğa çıktık.Bilgisinden çok istifade ettim.Geldiğimiz noktada geriye dönüp baktığımda iyi ki kendisini tanımışım diyorum.Bana katttığı değerler için teşekkür ederim.

Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci

Yaşamda tesadüflere yer olmuyor. Yaşamınızın bir bölümünde yollarımız kesişti ve pozitif değişim için göstermiş olduğunuz çabanın sonucunda umutla ve iyimserlikle mutluluğa kucak açmış oldunuz. Ben de sizlere eşlik etmekten memnun oldum.

Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Karantinadan sonra artab problemlerime çok iyi bir çözüm oldu. Sorunlarımı hallettik ama hala devam ediyorum çünkü çok iyi geliyor bana.

Konum: Pozitif Psikoloji Enstitüsü Aile Terapisi

İnternet üzerinden yorumlara bakarak hocamdan randevu almıştım. Çok memnun kaldım. Hocamın hem bilgisiyle hem yaklaşımı ile harika yol aldık. 2.5 yaşında kızım var. 2 yaş sendromunu ailecek daha rahat atlatıyoruz. Eşim ile bu stresli süreçte birbirimizi daha iyi anlamamız için hocamız bir farkındalık oluşturdu. Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese de tavsiye ederim. Hayatta bazı durumlarda çıkmaza girdiğinizi hissediyorsanız mutlaka bir uzmandan destek alın derim.

Abdurrahman Bey'den çok memnun kaldım. Kendisi çok naif üslubuyla bizleri çok güzel dinleyip bize yol gösterdiği için çok teşekkür ederim. Abdurrahman Bey'e Doktortakvimi.com üzerinden bularak görüşme sağladım. Yaklaşık 6 ay kadar danışmanlık hizmeti aldık şu anda devam etmiyorum ama tekrar devam edeceğim. Seanslardan çok daha rahatladım, özgüvenim arttı, fikirlerimde daha netlikler oldu.

Hakkımda

Merhabadan Sonra,