Dr. Psk. Dan.
Aile Danışmanlığı,
Pedagoji
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 1 adres
İnsan insanın ilacıdır, yaklaşımıyla hareket ederek, pozitif psikolojik bakış açısıyla danışanlarımın yaşamlarına dokunmaya çalışıyorum. Hangi sorunu yaşıyorsak yaşayalım, değişim kaçınılmazdır. Önemli olan bu değişimin çıktığımız hayat yolculuğunda bizleri mutlu kılmasıdır. Karşılaşılan sorunları önlemek ve çözmek için pozitif öznel deneyimler ve pozitif bireysel özelliklere ihtiyaç vardır. Psikolojik danışma seansları ise bu pozitif değişimin yardımcısıdır. Psikolojik Danışmanlık ve psikoterapi alanında çocuk, ergen, yetişkin, çift ve aile terapisti olarak 20 yıldır çalışmaktayım. Lisansım, yüksek lisansım ve doktoram psikolojik danışmanlık alanında. Doktora tezimde Evlik uyumu ve çift ilişkisin geliştirilmesi yönünde çalıştım ve evli çiftler için psikoeğitim programı geliştirdim. Yine mesleğimle ilgili gerek sertifikalı eğitimler gerekse bilimsel kongrelerle kendimi yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyorum. Pozitif Psikoloji Enstitüsü bünyesinde danışanlarımı Bakırköy-İncirli’de almaktayım. Yüz yüze seans yapamadığımız durumlarda gerek yurt içinden gerekse de yurt dışından danışanlarıma **Online Psikolojik Danışmanlık desteği de sağlamaktayım.** Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünde Dr. öğretim üyesi olarak da görev yapmaktayım.
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri ,
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Koppitz İnsan Çizim Testi
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Maudsley Obsesif Kompulsif Testi (Takıntı)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Sistemik Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
İlişki Terapisi
Pozitif Psikoloji Enstitüsü
Yaklaşık 3 aydır çift terapisi alıyoruz bu süreçte ilişkimizde olumlu gelişmeler oldu yaptığımız yanlışların farkına vardık daha sağlıklı iletişim kuruyoruz daha pozitif bir ilişkimiz olmaya başladı.
b....f
Yurt dışından eşimle katıldık. Başlangıç ile şu an arasında olumlu anlamda çok büyük farklar var. Abdurrahman Bey'in desteği ile eşimle çok yol katettik, iyi ki katılmışız diyoruz. Herkese tavsiye ederiz.
• Online Danışmanlık • Aile Danışmanlığı •
Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci
Pozitif değişim için çabanızın ve inancınızın sonucunda yaşam yolculuğunuza anlam katmış oldunuz. Bu sürede size eşlik etmiş olmak benim için mutluluk vesilesiydi.
su...n
Umudunu yitirmiş yaşam sevinci kaybolmuş biri olarak Abdurrahman hocam ile tanıştım bireysel olarak 6 aydır Psikolojik destek alıyorum geliştirmiş olduğum pozitif psikoloji teknikleri ile psikolojik iyi oluşumun yükselmesini sağladı sorunlarıma bakış açım değişti duygularımın gerçek kaynaklarını fark etmemle birlikte Hayat Benim için yaşanılır bir hal aldı İyi ki kendisinden Psikolojik destek almışım şu an seanslarımız ayda bir devam ediyor
• Pozitif Psikoloji Enstitüsü • Bireysel Terapi •
Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci
Hayatta tesadüflere yer yoktur, yaşam bir yolculuk ve bu yolculukta yollarımızın sizlerle kesişmesi benim için de keyif verici oldu. Mutluluklar...
se...m
Evliliğimizin en kritik gittiği dönemde Dr. Kendirci Hocamızla tanışma fırsatı bulduk. Köprüden önceki belki son durağımızdı. Çok kıymetli yorumlamaları, tarafsız değerlendirmeleri, pozitif yönlendirmeleri sayesinde evliliğimizde uyumu yaşamaya başladığımı hissediyorum.
Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci
İlişki birlikte yaşama sanatıdır, pozitif dokunuşlar yapabildiysek ne mutlu bizlere...
mu...t
Abdurrahman Bey’i hem çift terapisinde hem de tek olarak yetişkin terapisinde tecrübe ettim. Belirtmek isterim ki kendisi; gerek ilişkimle gerekse kendimle ilgili aldığım önemli kararlarda adeta bir yol gösteren olmuş, her zaman anlatılanlara profesyonel ve objektif yaklaşmış, bunun yanı sıra çoğu sorunu veya sorunları kendisi direk göstermek yerine kendi çabamla farketmemi sağlamıştır. Bu yöntemle kendisi bir öğretmen edasıyla değil de bir mentor edasıyla konuşmakta ve daha etkili olmaktadır.
• Pozitif Psikoloji Enstitüsü • Çift Terapisi •
Olaylara ve durumlara farklı açılardan bakmanıza olanak sağlayan kıymetli bir profesyoneldir.
• Pozitif Psikoloji Enstitüsü • Bireysel Terapi •
teşekkürler
e...
Uzmanımıza aile dostu aracılığıyla ulaştım. Duygu durumu bozukluğundan dolayı başvurdum. Benim anlattıklarımı dinleyip değerlendirip bir sonuca varıyor. Süreçten memnun kaldım. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
Y
y...
Abdurrahman Hoca ile hem bireysel hem çift olarak çalışıyoruz. Kendimi ve evliliğimi yeniden anlamlandırma sürecinde beraber yol yürümemizden son derece memnunum. Mesleki yetkinliği, danışanını güvende hissettiriyor. Kendisini tavsiye ederim.
Dr. Psk. Dan. Abdurrahman Kendirci
Pozitif bir yolculuk geçirmiş olduk birlikte, dokunuşlarımız olumlu olduysa ne mutlu şahsım ve ekibim için
İlişkimizde zor bir dönemden geçerken, çift terapisi için başvurduğumuz Abdurrahman Bey adeta hayatımızı değiştirdi. Her seans, bizi birbirimize daha yakınlaştırdı ve sorunlarımızı yapıcı bir şekilde çözmemizi sağladı. Dinleyici, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımıyla, en karmaşık duyguları bile çözmemize yardımcı oldu. Çözüm bulamıyorsanız , sizi çözüme çok rahat ulaştırıyor. Yaşadığınız olaylara hep doğru pencereden bakmanızı sağlıyor. Artık daha sağlıklı bir ilişkimiz var, kendisine aralık ayından beri gidiyoruz devam etmekteyiz .Abdurrahman Bey ilişkimizi kurtardı diyebilirim.
• Pozitif Psikoloji Enstitüsü • Çift Terapisi •
Yaklaşık bir buçuk aydır Abdurrahman Bey'e çift terapasine gitmekteyiz.
Hocamızın sıcakkanlı yaklaşımı ve bilgi birikimi, ilişkimizle ilgili sorunlarımızı rahatlıkla paylaşabilmemizi sağladı. Sunduğu öneriler ve methodlar ilişkimizin yanında kişsel yaşantımıza da faydası oldu. İlişkimizdeki sorunlarımızı çözsek dahi bireysel olarak terapilere devam etmek istiyoruz.• Pozitif Psikoloji Enstitüsü • Çocuk ve Ergen Terapisi •
Abdurrahman Kendirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdurrahman Kendirci, Aile Danışmanlığı, Pedagoji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Abdurrahman Kendirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Randevu, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Beier Cümle Tamamlama Testi, Rotter Cümle Tamamlama Testi.
Abdurrahman Kendirci adresi nerede?Abdurrahman Kendirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mah. Naci Karacan Sok. No:2 D:1 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdurrahman Kendirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdurrahman Kendirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdurrahman Kendirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdurrahman Kendirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdurrahman Kendirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdurrahman Kendirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdurrahman Kendirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Abdurrahman Kendirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 125 hasta / danışan, Abdurrahman Kendirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.