Dr. Abdurrahman Vural, Ortopedi Ve Travmatoloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Göztepe Mah. Bağdat Caddesi. Yenisey Apt. No:229, İstanbul

Ortopodoloji Klinik

Ortopodoloji Klinik

Göztepe Mah. Bağdat Caddesi. Yenisey Apt. No:229, Kadıköy, İstanbul 34730

• Sigortası olan hastalar

• T

Diz kapağımda yaşanan bir problem sebebi ile Kadıköy Medicana hastanesinden kendisinde randevu aldım ve sorunları anlattığımda MR çekilmesini istedi. MR görüntüleri çıktığında hastaneye gittiğimde asistanı görüntüye bakarak yorum yapamadığını raporun çıkması gerektiğini söyledi ve 3 gün daha bekledik rapor çıktı. Dizimde her hangi bir şey olmadığını söyledi ancak şikayetlerim gittikçe artmış durumda ve yürümeyecek notaya kadar gelmiştim. Sonra başka doktora gittiğimde çok ciddi bir sorun olmadığını ancak hızlıca aksiyon alınması gerektiğini belirtti. Yapılması gereken işlemlerin yapılmaması durumunda menüsküs yırtığı olabileceğini ancak fizik tedavi, ilaç vb destekler ile durumun kurtarılabileceğini ifade etti. Günlük hayatta yapmam gereken ve gerekmeyen hareketler, sıcak soğuk dengesi, dışarıdan alınabilecek destek gıdalar vb gibi konularda bir doktor yardımcı olurken Abdurrahman Vural bey sadece hiç bir şeyin yok dedi. Muayene sırasında fazla ilgisiz bir durumdaydı.

• Medicana Kadıköy Hastanesi Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi  •

• Y

Çok anlayışlı bir doktor. Herkese çok iyi davranıyor. İnsanlara şefkatle yaklaşıyor. Kendisinde 2 kez çekiç parmak ve halluks valgus ameliyatı oldum. Çok memnunum. Ameliyat sonrasında hiç ağrım olmadı. Hızlı iyileştim. Hiçbir sorun da yaşanmadı. Çok yakından ilgilendi. Pansumanlarımı da kendisi yaptı. Çok iyi bir doktor.

•  •

• Ş

Kızım için başvurduk. Omuz çıkması vardı. Abdurrahman Bey ameliyat önerdi. Kızım şu an staj görüyor. Az ara verdik. Abdurrahman Bey'den memnunuz. İyi bir doktor ve iyi bir insan. Kendisiyle her zaman iletişim kurabiliyoruz.

•  •