Acil Tıp

• Harita

Doktor Muayenehanesi

• Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya Harita

• Çayyolu Mahallesi, 1920. Cadde No:61 Çayyolu, Çankaya Harita

Özel Medisun Hastanesi

• Özel Çevre Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazla

Cemal Sahir Sokak No:4 Mecidiyeköy, Şişli Harita

Türkmen Mahallesi Hülya Koçyiğit Caddesi, Aydın Harita

Aydın Kuşadası Devlet Hastanesi

• Özel Ege Şehir Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazla

Gaziler Caddesi No:472 Yenişehir, Konak Harita

Özel Ege Şehir Hastanesi

• A Life Hospital Kuzey Ankara

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar Harita

A Life Hospital Kuzey Ankara

• Özel Tanfer Hastanesi

Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen · Daha fazla

Mecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli Harita

Özel Tanfer Hastanesi

• Medicana Ataköy

Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy Harita

Medicana Ataköy