Akupunktur
Cumhuriyet Mahallesi Candan Tarhan Bulvarı No:15 Center İşMerkezi Kat:2 No:24, Aydın • Harita
Zafer Budak Muayenehanesi
Cennet Mah. Y. Kemal Beyatlı Cad. N35 K-1, İstanbul • Harita
Özel Küçükçekmece Ömür Polikliniği
Ankara • Harita
Yücel Katı
bahçelievler mah.nato yolu ata-2sitesi kavak sokak no:3 çengelköy, İstanbul • Harita
özel poliklinik
Konak Mahallesi, Yıldırım Caddesi Karadut Sokak, Gençaslanlar Sitesi No:1 Kat:2, Bursa • Harita
Vişnelik mahallesi Seda sok. No:4 D:2 Odunpazarı Eskisehir, Eskişehir • Harita
Dr. Dicle Ulu
Hasan Efendi Mah. No:1 - Eski Tıp Fakültesi Yerleşkesi, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Ümran Tıp Merkezi
Akupunktur, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaBulgurlu Mahallesi İzzettinbey Sokağı No:3, Üsküdar • Harita
Ümran Tıp Merkezi
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel 19 Mayıs Hastanesi
Akupunktur, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaNacı Çakır Mahallesi 761. Sokak No:2 Dikmen, Çankaya • Harita
Özel 19 Mayıs Hastanesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Akupunktur, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Şehit Abdullah Çavuş Mah. Başkonuş Cad. Tuana Konutları C Blok no:19, Kahramanmaraş • Harita
Kahramanmaraş Özel Park Sante Polikliniği
Nispetiye Cad. 9.Blk Pedro Sitesi, İstanbul • Harita