İlk-orta -lise eğitimini Samsun da aldı. Hacettepe Üniversitesinde(5 ), Ondokuz Mayıs Üniversitesi,Uzmanlık(2), tamamlamıştır.Dr.Sevtap BALCI ile evli, Nursu ve Oğuzhan adlı 2 çocuk babasıdır.
- İnfertilite ve Tüp Bebek ,
- Riskli Gebelik ,
- Genital iltihap ,
- Düşük ,
- Menapoz ,
Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak 35170
T
tu...
Mükemmel bir hekim. Sakinliği, yaklaşımı beni o kadar rahatlattı ki. İyi ki onunla hamilelik surecimi tamamladım. İyi ki varsınız canım hocam.
• başka bir yer • Diğer •
pı...r
Kontrollere her gidişimde aşırı ilgili her soruma ayrıntılı cevap veren doktorum acil sezeryan durumunda bile ( suyum tamamen bitmişti) beni rahatlatp sezeryna öyle girdim. Hepsi güleryüzlü ekibi ile bir an gibi gelen operasyn sonrası bebegimle o kadar ilglndler ki. Iyi ki liman hastanesi iyi ki Alaattin hocam diyorum. 40 yıllık tecrübe ile bebeğim sağ salim kollarımda.
• Özel Liman Hastanesi • Dogum •
Alaaddin Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alaaddin Balcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Alaaddin Balcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu.
Alaaddin Balcı adresi nerede?Alaaddin Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alaaddin Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alaaddin Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alaaddin Balcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alaaddin Balcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alaaddin Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alaaddin Balcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alaaddin Balcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alaaddin Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alaaddin Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları