- Sigortası olan hastalar
Gastroenteroloji Randevusu
Endoskopik Tedavi
Ali Emrehan Tüzün Muayenehanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Kapsül Endoskopi
Özofagus Varisleri Tedavisi
Özofajiyal Band Ligasyonu
Üst Gastrointestinal Endoskopi
em...
Ali hocam bugün pazar olmasına rağmen endeskopi ve kolonoskopi yaptı eline sağlık hocam daha öncede yaptırdım endeskopi fakat yutkunurken çok acı çektim ama ali hocamda öyle bi sıkıntı yaşamadım elleri çok hafif ekipte çok iyi
Y
ya...r
Hocamla bugün ilk randevumuzdu.Karaciğerle alakalı bir sıkıntımdan dolayı gittim.Bu süreçde kendisiyle beraber şifamı bulacağıma eminim.Daha yolum var ama en azından hocamızın tecrübesi,ilgisi,bilgisinden ötürü içim rahat bir şekilde başka doktor arayışına girmeden tedavi olacağım kesinleştirdim.kafa karışıklığım ve doktor arayışım son buldu
K
ka...
midemdeki sıkıntıları yıllardır kimsenin çözemediği tek hekim Ali hocam sayesinde sağlığına kavuştum emekleriniz çok büyük
fe...y
Ben ve eşim ÇÖLYAK hastasıyız. Yaklaşık 1,5 yıldır takibimizi Doç. Dr. Ali Emrehan TÜZÜN hocamız yapıyor. İlgisi, yaklaşımı, tecrübesi ve bilgisi ile bizlere bu hastalık sürecinde teşhis ve tedavi hakkında detaylı bilgilendirmesi, yakın takibi ile her zaman destek ve yardımcı oldu.
Çölyak teşhisi öncesi Endoskopi ve kolonoskopi ile kesin tanı konulması gerekiyordu. Ben yapılacak olan işlemlerden çekiniyordum ve endişeleniyordum. Ancak, hocamın ve tecrübeli ekip arkadaşlarının yapmış oldukları işlemden sonra hiç de korkulacak bir şey olmadığını anlamış oldum.
Glutensiz beslenme ve uygulamamız gereken diyet hakkında çok detaylı ve anlaşılır bilgilerle bizlere her konuda yol gösterici oldu. Doktorumuzun uyguladığı tedavi programına bire bir uyarak bu sıkıntılı süreci en iyi şekilde geçiriyoruz.
Kendisini gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Değerli hocam İyi ki sizinle yollarımız kesişmiş. Sizi tanıdığımız için çok mutluyuz. Başarılarınız daim olsun.
Saygılarımla…
mu...
Buradaki yorumlar çok önemli. Çünkü bende buradaki yorumlara bakarak gittim. 16 yıldır mide rahatsızlığım var. Hocam beni güzelce dinledi. Endoskopi önerdi. Bu zamana kadar 4 kez Endoskopi yaptırdım. Az çok Endoskopi öncesini de sonrasını da bilirim. Endoskopi korkusu olanlara tavsiyemdir hocamın eli o kadar nazik ki ruhum bile duymadı. O kadar kolay, sıfır ağrı ve zahmetsiz di. Teşhisini yaptı ve Yol haritamızı çıkardı. Şuan iyiyim çok şükür ve inanıyorum ki hocamın sayesinde daha iyi olup yıllardır çektiğim bu rahatsızlığımda kurtulacağım.
m....a
Ali Emrehan hocam iyi ki var eşi benzerini tanımam harika bir Dr tereddütsüz gözünüz kapalı gidebileceginiz bir gastroenteroloji Doktoru.İcten samimiyeti konuşması hastasını devamlı takip ederek araması insana o kadar mı moral oluyor ki biz sayesinde kendimize geldik annem pankreas kenseri şu anda daha da iyi kendinden ümidini kesen kadın Ali Emrehan hocam sayesinde hem psikolojik olarak hemde sağlığı açısından kısa sürede kendini toparladı Allah razı olsun keşke bütün Drlar siz gibi olsa ama maalesef siz gibi gönlü temiz güler yüzlü Dr artık rast gelemiyoruz iyi ki ama iyi ki varsınız
Ali Emrehan Tüzün hocam ve ekibi tek kelimeyle harikaaa.
i̇...a
Ali hocam alanında çok uzman bilgisi tartışılmaz. Bütün hastalarına ilgisi mükemmel. Tanı koymada üstüne yok, iyileştirene kadar sizi bırakmıyor. Ekibide hocam gibi mükemmel. Doktor sıkıntısı çektiğimiz bugünlerde iyiki ALİ HOCAM var. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim…
gü...
Hocam harika bir insan.Hem güler yüzü hem yakınlığı hem de detaylı bir şekilde hastalığı araştırması ilgilenmesi ve birebir her an iletişim halinde olması harika.Midemdeki problemlerden dolayı gittim ve şuan kendimi çok daha iyi hissediyorum.İyi ki Ali hocam
ar...
Ali hocamı anlatmaya kelimeler yetmez 2021 yılı Ekim ayında bir bardak su içemez durumdayken tanıdım 90 kilo karaciğer bitmek üzere safra taşmış pankreas mide bağırsak birbirine girmiş bir haldeydim şu anda 70 kilo herşeyi kontrol altında olan biriyim öyle değer veriyor ki hastalarına öyle özveri ile uğraşıyorki bizlerle çünkü 2023 ekimdeyiz ve Ali hocamla devam ediyorum desteğinizi bizden esirgemediniz hocam iyiki varsınız iyiki bulmuşum sizi
a....ü
Ali hocama midemdeki sorunlar için gittim ultrason ve endoskopi işlemi yapıldı kendisine yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum
Ali Emrehan Tüzün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Emrehan Tüzün, Gastroenteroloji. Size Ali Emrehan Tüzün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gastroenteroloji Randevusu, Randevu, Kolonoskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Endoskopik Tedavi, Balon Dilatasyon, Yutulabilir Mide Balonu, Mide Botoksu, Polipektomi, Sigmoidoskopi.
Ali Emrehan Tüzün adresi nerede?Ali Emrehan Tüzün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros mah Tunalı Hilmi Caddesi No:95/15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Emrehan Tüzün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Emrehan Tüzün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Emrehan Tüzün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Emrehan Tüzün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ali Emrehan Tüzün hangi dilleri konuşuyor?Ali Emrehan Tüzün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Emrehan Tüzün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Emrehan Tüzün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Emrehan Tüzün hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Ali Emrehan Tüzün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Emrehan Tüzün hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Emrehan Tüzün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar