Uzm. Kl. Psk. Arzu Arslanoğlu

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm. Klinik Psikolog Arzu Arslanoğlu

İnsanın kendini tanıma, iyileşme ve dönüşme gücüne yürekten inanıyorum.

Uzun yıllardır bireysel terapi, çift ve aile danışmanlığı, ergen terapisi ve kurumsal danışmanlık alanlarında çalışıyorum.

Çalışma alanlarım arasında depresyon, kaygı bozuklukları, yeme bozuklukları, ilişki problemleri, bağlanma ve özgüven sorunları, cinsel terapi ve aile danışmanlığı yer alıyor.

Her danışanın hikayesinin benzersiz olduğuna inanıyor; terapi sürecinde güven, içtenlik ve bilimsel yaklaşımları bir arada kullanıyorum.

Uzun süre CİSED (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği) İstanbul Şube Başkanlığı görevini yürüttüm ve bu süreçte alanında çok değerli hocalarla çalışma fırsatı buldum. Bu deneyim, terapiye bakışımı derinleştirerek her bireye özel bir anlayış geliştirmemi sağladı.

Bakırköy – Ataköy’de bulunan kliniğimde, Bilişsel Davranışçı Terapi, Duygusal Şema Terapi ve Cinsel Terapi yaklaşımlarını harmanlayarak danışanlarımın yaşamlarında farkındalık, denge ve içsel güç kazanmalarına rehberlik ediyorum.

Her bireyin kendi yolculuğunda, yeniden doğma gücüne sahip olduğuna inanıyorum.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Arzu Arslanoğlu

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah., Çobançeşme E-5 yanyol Nef:22 Blok Daire:213 Kat:10, Bakırköy, İstanbul 34158

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Majör depresyon oğluma çok iyi geliyor. Psikoterapi yöntemlerinin hepsine hakim çok değerli bir danışman.

• Psk. Arzu Arslanoğlu Cinsel Terapi  •

Gecen yil dogustan gelen çok farkli ozel bi sorunum icin Arzu Hocamla Seanslara basladik bi güven geldi icime gercekten oldu gibi anlattim olayi durustce neler yasadigimi hayatimdaki sorunumu cok ilgilendi benimle verdigi odevleri eksiksiz uyguladim ve vallahi yeniden dogmus gibi oldum gercekten cok iyi geldi bana emegi cok uzerimde napsak hakki odenmez asla efendim kesinlikle tavsiye ederim...

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• K

Arzu hanımın danışanlarından biriyim. Kendisiyle tanıştığım günden beri hayata bakış açımda, olaylar karşısındaki davranışlarında gözü görülecek kadar farklılıklar ve değişimler olduğunun farkındayım. Ruhumun iyileşmiş olması, hiç geçmeyecek sandığınız şeylerin aslında artık sizi yaralamadığını en önemlisi beni iyileştirdiği için kendisine minnettarım.

• Psk. Arzu Arslanoğlu Psikoloji Randevusu  •

Arzu Hanım ile 10.09.2024 tarihinde yüz yüze görüşmeye gelene kadar hayattan umudunu kesmiş ve çaresiz birisiydim. Kendisinin hayatıma dokunması ile hayatım siyah ile beyaz kadar değişti. Daha özgüvenli, daha umutlu ve daha pozitif bir insan oldum. Hayatta hiçbir şey için geç kalmadığımı farkettim. 8 aydır süren yolculuğumuz devam ediyor ve ne kadar sürer bilmiyorum. Ama şunu biliyorum. Mükemmel bir psikolog ve insan. İyi ki sizi tanıdım ve iyi ki hayatıma
    dokundunuz.

• Psk. Arzu Arslanoğlu Cinsel Terapi  •

Arzu hocam ile 2021 de pandemi döneminde seanslara başladık.
    1 yıllık süreçte devam eden seanslarımızda farkındalıklarım çok arttı ve kendimi daha iyi analdım ayrıca cinsel terapi alanında destek aldım kimseyle konuşmadığım konuları ve sorunlarımı yendim.

Etik kurallar çerçevesinde çalışan çok profesyonel bir psikolog olarak Arzu hocamı güvenle önerebilirim.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• D

Evlilikle ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle kendisinden destek aldım.Yasadigim travmatik süreçte hep yanımdaydi. Rahatlıkla herşeyinizi anlatabilirsiniz ,sizin kendinizle yuzlesmenizi sağlar ,kibar ve sakindir.terapi sürecine başladığımızda hayattan zevk almayan,sağlıklı düşünemez bir durumdaydım.cok şükür beni kendime getirdi

• Psk. Arzu Arslanoğlu Psikoloji Randevusu  •

Kötü zamanlarımda her daim yanımda olup bana destek oldu. Beni o zamanlardan en iyi şekilde çıkardı. Ne zaman görüşmek istesem en kısa sürede bana dönüyor ve istediğim zaman görüşebiliyorum. Randevularımızdan sonra kendimi çok iyi hissediyorum.

• K

Arzu Hn ile uzun süreçte beraberiz. Bu süreçte kendisinden hem online hem randevulu destek aldık ve aile ferdi gibi oldu.
    Her konuda ekstra yardımcı oldu.
    Aile çift terapisi online danışmanlık gündelik iş ev stres konularının yönetimi şeklinde birçok yol gösterici tavsiyelerde bulundu.
    Kendisi ile çalışmaktan çok memnunuz. İyi ki yollarımız bir şekilde kesişmiş.

• Psk. Arzu Arslanoğlu Aile Danışmanlığı  •

• R

Merhaba, Hocamızdan vajinusmus için destek aldım. Daha önce Kadın Doğum Uzmanların gitmeme rağmen sonuç alamamıştım. Vajinismus psikolojik bir rahatsızlık olduğu için altında yatan psikolojik etmeni bulmak çok önemli tam da bu konuda Arzu Hanım çok iyi. Umutsuz değilsiniz çözümü var beklemeden bir uzmana başvurmanızı tavsiye ederim. Keşke ben de Arzu Hanıma daha erken başvursaymışım.

• Y

Arzu hocamla sanıyorum 5 kez görüştük, etrafımdaki olaylara bakış açımı değiştirdi. ihtiyacım olan da meğer buymuş. benim yaşam koçum oldu diyorum, hocamla iyiki denk gelmişiz. ne kadar çok denk gelirsek benim için o kadar şans :)