Pek çok kuruma gönüllü eğitimler verdim ve halen Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin sağlık topluluğunda başkan yardımcılığı yapmaktayım. CİSED-CİSEF (Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği ve Federasyonu) yönetim kurulunda yer almaktayım. Düzakın Psikoterapi Merkezi ve Atılım Üniversitesi işbirliğinde yürütülen aile danışmanlığı derslerinin bir kısmını vermekteyim.
Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Farilya İş merkezi No:8,, Çankaya, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Psikiyatri Randevusu
Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Farilya İş merkezi No:8,, Ankara
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Cinsel İktidarsızlık Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Can Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ergen Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
na...c
Yasadigim agir travmalar nedeniyle bir cok kez psikiyatriye gittim fakat olumlu olmadi bir arkadasimin tavsiyesiyle arzu hocadan randevu aldim ve o kadar iyi geldi ki ozverisi mesleki tecrubeleri ve donanimi beni yillardir cikamadigim karanlik kuyulardan cikardi kesinlikle hic dusunmeden arzu hocamla seansa baslamanizi tavsiye ederim
R
ru...n
Yıllardır panik hastası biri olarak bir çok doktora gitmiş olan biri olarak Arzu Hocam la henüz ilk seansımızı yapmış olmama rağmen kendisine yaklaşımından dolayı inanılmaz bir yakınlık duydum,kendisi gerçekten çok ilgili güler yüzlü ve en önemlisi de ihtiyaç halinde (seans dışı) ulaşabildiğiniz ve aklınızdaki soru işaretlerini gideren biri çok çok memnunun kendisini tanıdığım için istikrarlı bir sürecin bizi beklediğini düşünüyorum
b....
Arzu hocam ile devam eden terapi sürecimde çok güzel gelişmeler yaşadım. Kendisinin sorunlarıma samimi ve destekleyici yaklaşımı, uzun yıllardır çözüme ulaşmayan problemimde çok etkili oldu.
• Can Psikoloji • Bağımlılık Tedavisi •
Arzu Hocamın süreç boyunca ilgisi, samimiyeti ve desteği ile problemimi aşmamda çok yardımcı oldu. Tüm süreç boyunda kendimle ilgili farkındalıklar yaşamak benim için oldukça önemli bir gelişme sağladı. Arzu Hocadan seans almayı düşünenlere tavsiye ederim.
f....g
Arzu hocam çok ilgili, güleryüzlü. Sürecin başından beri tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi bi yol kat ettik. Hayata bakış açım değişti. Bana çok iyi geldi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum herkese
• Can Psikoloji • Psikiyatri Randevusu •
Cok aktif bir dinleyici, gorusme ortamim cok samimiydi beni cok iyi anlayip oyle kilit noktalara dokunduki gercekten cok rahatladim. Dusunemedigim veya dusunemeyecegim farkli pencerelerinde oldugunu olacagini empatik yaklasimlariyla bulmama yardimci oldu.
ha...a
Erişkin dikkat eksikliği problemi nedeniyle oğlum için Arzu hocama başvurdu. İlgisi ve özenli değerlendirmesi ile kaygı bozukluğu olduğunu anladık. Tedaviden sonra günlük hayattaki sorunlarının pek çoğu çözüldü
• Can Psikoloji • Psikiyatri Randevusu •
Toplum ve aile baskısı sebebiyle oluşan cinsellik ve ilişki ile olan bazı problemlerin Arzu Hocamın yardımları ile gelişti. Tüm ilişkilerimin gidişatını değiştiren bir adım oldu. Ve bunlar Arzu hocam ile ilerlemem sayesinde oldu. Onun desteği ve öngörüsü ile bu süreci kolayca atlattım. Destekleri sayesinde şu anda uzun süredir güzel bir ilişkim var.
• Can Psikoloji • Çift Terapisi •
h....a
Arzu hanımın iletişimi, güleryüzülüğü ve süreç boyunca desteği sorunlarımın çözümüne çok büyük katkısı oldu.
• Can Psikoloji • Psikiyatri Randevusu •
Arzu Hanım çok güler yüzlü, samimi ve destekleyici bir psikiyatr. Sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu, bakış açımı genişletti.
• Can Psikoloji • Yetişkin Terapisi •
Arzu Hisarvant isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Hisarvant, Psikiyatri. Size Arzu Hisarvant tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi.
Arzu Hisarvant adresi nerede?Arzu Hisarvant şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi, Ufuk Üniversitesi Caddesi, Farilya İş merkezi No:8, Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Hisarvant isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Hisarvant online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Hisarvant isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Hisarvant, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Arzu Hisarvant hangi dilleri konuşuyor?Arzu Hisarvant ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arzu Hisarvant isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Hisarvant tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arzu Hisarvant hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Arzu Hisarvant hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arzu Hisarvant hangi sigortaları kabul ediyor?Arzu Hisarvant tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.