Dyt. Aslıhan Sakarya

Diyetisyen · Daha fazla

Dyt. Aslıhan Sakarya İstanbul Maltepe'de kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online Diyet

Diyetisyen Randevusu

Makaleler
Röportaj

• B

Diyetisyenim bilgili olduğu kadar ilgisini de eksik etmemektedir. İlk online diyet sürecim 2019 yılının Temmuz ayında başladı ve diyetisyenimin bilgisi ve benim azmim sayesinde 1 ay gibi kısa bir sürede tam 10 kilo verdim. Her gün etkileşim halinde olduk ve çeşitlilikle dolu yemek listesiyle hiçbir zaman yediğim öğünlerden sıkılmadım hatta diyetisyenimin bana tarifini vermiş olduğu içecekleri zevkle içtim. İyi bir danışman ve sağlam bir irade ile istenilen her şey yapılabilir!

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

• N

Sadece diyet degil saglikli beslenme konusunda da cok faydasini goruyorum Aslihan hanim cok ilgili cok destekleyici diyetisyen danisan iliskisinden cok daha fazlasi ve dostlugu var

• Online Danışmanlık  •

• Ö

Aslıhan Hanım sayesinde aç kalmadan 8kilo verdim. Listeyi beraber hazırlıyor olmak işimi kolaylaştırdı. Önerilerini kişisel bilgiler doğrultusunda yapıyor olması da profesyonellik ve tecrübeyle ilgili. Sağlık sıkıntınız olsa bile bir yol göstermesi de ümitsizliğinizi önlüyor. Yola devam edip amacıma ulaşmamda yardımları için sonsuz teşekkürler. Yola devam.

• Dyt. Aslıhan Sakarya Diyetisyen Randevusu  •