Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova

Dermatoloji daha fazla

Ankara 1 adres

Dr.Aylin Noyan Düzova, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında ihtisasını tamamlamıştır. Uzmanlık tezini Behçet hastalarında deri paterji reaksiyonunun histopatolojisi üzerine yapmıştır.

Üyelikler; Türk Dermatoloji Derneği, Türk Tabipleri Birliği, European Academy of Dermatology and Venereology

TIBBİ İLGİ ALANLARI; Dermatitler, Mantar hastalıkları, Leke tedavileri, Terleme tedavisi, Mezolifting, Antiaging uygulamaları, Botulinum toksin uygulamaları, Mezoterapi, Benler, et benleri; takip ve tedavileri, Sedef hastalığı, Alerjik deri hastalıkları, Akne tedavileri, Saç ve tırnak hastalıkları,
PRP uygulamaları

Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi

Ümit Mahallesi Doğan Taşdelen Bulvarı Çamlıca Bulvar Sitesi C Blok 56/23, 5.kat, Çankaya, Ankara 06800

• Sigortası olan hastalar

Dermatoloji Randevusu

Ümit Mahallesi Doğan Taşdelen Bulvarı Çamlıca Bulvar Sitesi C Blok 56/23, 5.kat, Ankara

Makaleler

• N

Çok ilgili bir doktor. Sizi sabırla dinleyip , bilgisini aktarıyor. Tedavimiz yeni başladı umarız güzel sonuçlar alırız. Kesinlikle tavsiye ederim.

• T

Sırtımdaki çıkan ve ağrıyan kızarıklıklar için Aylin Hanıma gittim. Teşhisi koyduktan sonra bile dinledi ve ilgilendi. Doktorların karşısına hastalıklar hep çıkıyor ama hasta için o durum ilk kez oluyor, bu da hastayı biraz hassaslaştırıyor. Böyle durumlarda da karşıdaki doktorun ilgisi, duruma yaklaşımı çok önemli oluyor. Daha sonra reçete ile ilgili aradığımda da hemen ulaşabildim ve işimi halledebildim. Kısacası Aylin Hanımın ilgisi, kibarlığı ve hekimliğinden memnun kaldım

• Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi Randevu  •

• B

Aylin Hanım’a düzenli olarak cilt bakımına gidiyorum ve çok memnunum!

• Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi  •

• D

Aylin hocam, oğlumun gelişim sürecinde cildi çok hassas olduğu için dönem dönem yaşadığımız tüm cilt ve saç problemlerinde, hızlı bir biçimde ve doğru tedavi yöntemleriyle hem bizi hem de oğlumu ayrıntılı bir biçimde bilgilendirerek ve süreci yakından takip ederek bize çare oldu. İlgisi,sakinliği, hızlı ve doğru tedavi yöntemleriyle süreçte hep yanımızdaydı. İyi ki varsınız Aylin hocam.

• T

Aylin hocam konusunda tam bir uzman ve çok değerli bir hekim . Bilgisi, görgüsü ve tecrübesi ile insanın gözü kapalı kendini emanet edebileceği gerçek bir doktor .Ben yıllardan beri çeşitli sebeplerle hastası olarak tedavi oldum.Allah uzun ömür ve başarılar nasip etsin kendisine . En son yüzümde kimyasal bir yanık izi oluşmuştu, kendisi en iyi şekilde beni tedavi etti ve en küçük bir sorumda dahi beni hiç yanıtsız bırakmadı . Bu süreçte hem hekim olarak hem de insani yönü ile çok rahatlamamı ve güvenle tedavime devam etmemi sağladı.

• H

Geçmek bilmeyen, 3 doktor gezdiğim akut egzamamı 1 haftada tamamen iyileştiren Aylin Hocamdır, sabırla beni dinledi ve anladı tüm süreç boyunca

• Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi Egzama Tedavisi  •

Zona rahatsızlığım sebebiyle gittim. Baş bölgesinde olduğundan dolayı panik yapmıştım. Hocam önce sakinliği ile beni rahatlattı sonra da bilgi ve tecrübesi ile yönlendirdi. Söylediklerini harfiyen uyguladım ve 1 hafta içerisinde çok güzel sonuçlar aldım. Sonrasında kontrole çağırdı ve tedavi sürecinin devamı hakkında bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Acabanız olmadan gönül rahatlığıyla tedavi olabileceğiniz bir hekim.

• G

Çok iyi bir dermatolog. Öncelikle kızımda geçmek bilmeyen ekzama problemini yok etti. Benim yüzümde olan bir yarayı dondurarak yok etti. Son randevumda ise botoks yaptı. Çok anlayışlı, hastasına iyi davranan bir hekim. İnsana huzur veriyor. Dermatolog ihtiyacınız varsa iç rahatlığı ile Aylin hocaya gidebilirsiniz.

• Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi Botoks  •

Seboreik dermatit ve egzama icin tedaviye başladık. Sanırım uzun soluklu bir tedavi olacak. Umarım ilerleme kaydedebiliriz.

• Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi Randevu  •

• K

Kızımın yüzünde oluşan bir yara üzerine geldik Aylin Hanım’a. Daha öncesinde 2 doktora daha gittik ve tedaviden sonuç alamadığımız için Aylin hanımı referansla bulduk ve Aylin hanımın diğer doktorlara nazaran önce bir test yapılması konusundaki görüşü bize ayrı bir güven verdi. Testin sonucuna göre uygun tedaviye başlayacak olması sorunumuza daha kalıcı bir çözümle yaklaştığını göstermekte olduğundan Aylin hanıma güveniyoruz.

• Uzm. Dr. Aylin Noyan Düzova Muayenehanesi Allerjik Deri Testleri  •