Kulak Burun Boğaz Randevusu
Konka Cerrahisi
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Doç. Dr. Ayşe Sezim Şafak
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kırışıklık Tedavisi
Robotik Cerrahi
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüzit cerrahisi
Doç. Dr. Ayşe Sezim Şafak
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tiroid Cerrahisi
Tiroplasti Ameliyatı
Tükürük Bezi Ameliyatı
Doç. Dr. Ayşe Sezim Şafak
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
s....k
Ayşe hanımla 3 ay önce burun ameliyatı olmak için tanıştık ve kendisi harika bir şekilde rinoplasti ameliyatımi gerceklestirdi.güler yüzü vermiş olduğu güven ve rahatlatıcı yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim.Ailemizden biri gibi yaklaşımida ayrıca şahane.
s....a
Acı çekerim korkusu ile 15 senedir ertelediğim ameliyat sürecini ağrı kesici dahi kullanmadan geçirmiş olmamın yanı sıra işlem öncesi ve sonrasındaki net,gerçekçi candan yaklaşımı ile yol arkadaşım olduğu için çok mutluyum.Ağzım kapalıyken burnumdan aldığım nefesin bana yettiğini hissettiğim an benim için unutulmayacak bir deneyimdi.
s....
Burnumda tıkanlık ve burun kemiğimde eğrilik vardı. Uzun süredir doğru doktoru bulmaya çalışıyordum. Annemi başka bir doktor kontrolü İçin hastaneye götürdüğümde yan oda KBB idi ve annemin kulak problemi için Ayşe Hanım’dan randevu aldık. Kendisiyle bu sayede tanışmış oldum ve annemin randevusu sonrasında konuya hakimiyeti ve yaydığı pozitif enerjisi “ben bu doktora ameliyat olurum.” dedim, hemen kendim için de bir randevu ayarladık. Bana ameliyatın aşamalarını detaylı anlattı, öncesini sonrasını konuştuk. Tüm süreç boyunca soğuk mesafeli doktorların aksine daima arkadaşınız gibi. Ameliyatım da gayet başarılı geçti. Hastane düzgün temiz bir hastane, personeli de ameliyat sonrası çok ilgiliydi. Daha önce de burun operasyonu geçirdiğim için az olan burun içi kıkırdak dokumu Ayşe Hanım başka bir bölgeden takviye almadan öyle güzel yeniden şekillendirmiş ki :) Zor bir ameliyat olmasına rağmen, sonrasında neredeyse hiç ağrım olmadı. Beklenen şişlik ve morluklar tabii ki oldu. Operasyonun birinci ayındayım. Nefes almam şimdiden rahatladı. Daha önce aynı operasyonu geçirenler bu kadar kısa sürede bu denli iyileşme sağlamama, ödemlerin azalmasına şaşırıyor. Kendisinin tavsiye ettiği ameliyat sonrası bakımları ve masajları yapıyorum sadece. Bir ayın sonunda gayet iyiyiz, umarım 3,6,12 aylar da böyle güzel geçer. Kendisini içtenlikle tavsiye ederim.
m....k
İlk ameliyatımı rhinoplasty olarak Ayşe hocada yaptım. Sonucu muazzam olan bir ameliyat geçirdim acı sızı tarzı hiç bir şey yaşamadım. Ameliyat sonrası bilgi aktarımı destekleri ile sorunsuz bir süreç geçirdim. Sonuna kadar tavsiye ediyor teşekkürlerimi iletiyorum.
ga...a
Oğlumun 3 yıldır devam eden horlama ve apne şikayetleri sebebiyle başvurduk. Bu zaman kadar yapılan açıklamalar eksik ve tedaviler işe yaramamıştı. Doktorumuza ilgisi ve iş bitiriciliği için çok teşekkür ediyoruz. Oğlum sıhhatine kavuşacak
t....y
Ayşe Hoca revizyonrinopilasti ameliyatımı gerçekleştirdi.İlgisi,alakası,güler yüzü ve alanındaki donanımıyla süreçten çok memnun kaldım. Ameliyata hazırlık,ameliyat süreci ve kontroller boyunca ilgisini biran olsun eksik etmedi.Değerli ve alanında uzman doktoruma teşekkür ediyorum.Iyi ki Ayşe Hoca
de...
Burnumda Nefes problemi ve yamukluk vardı doktor hanım ile görüşmemde doğal bir burun isteğimi belirttim ve ilk ameliyatım gerçekleşti daha ilk Ay’da bir tarafın şiş olduğunu kendisine kontrol olduğumda belirttim 4,5 ay sonrasında da burnumda yamulma oldu ve revizyon yapmamız gerekli dedi ve 6 ay sonrasında revizyon yaptı ama onda da burnumun dışında kesik oluştu ve dikiş atıldı. Çok üzgünüm, hala burnumun yan tarafındaki kemik çıkıntısı duruyor .Tavsiye etmiyorum.
ka...z
merhaba 2019 Aralık ayında dr ayse hanimda burun ameliyati ve estetigi ameliyati oldum ve 3yildir dogru duzgun ilacsiz nefes alamiyorum surekli muyaneye gittim farkli farklı ilaçlar verildi baska doktorlarda gittim ve baska bi doktor alerjim oldugunu söyledi ameliyat etmeden alerji tedavinin yapılıp oyle yapılması gerektiğini söyledi ve simdi bir daha ameliyat oldum ayse hanımda ve yine şişti burun ellerim 5 ayda çok pişmanım burnumda eskisinden daha büyük kaldı burun etlerim ameliyatta olsa hep sis durumda çok pişmanım çok daraldım artık
m ...c
Büyük hayaller ile rinoplasti ameliyatı oldum fakat ameliyattan sonra burnumda bir çıkıntı oluştu doktoruma güvenerek ikinci ameliyatı da oldum aradan yaklaşık 4 ay geçti fakat burnum hala kötü ve hala bir çıkıntı var gerçekten iyileşme süreci zor bir dönemdi ve yaptırdığıma da hiç değmedi gerçekten çok üzgünüm
ha...
Çocukken geçirdiğim bir kaza sonucunda burnumda eğrilik ve nefes darlığı oluştu. Birçok doktora danışmama rağmen hiçbiri bana güzel bir çözüm sunamadı. Ümidimi yitirmek üzereyken karşıma Ayşe Hanım çıktı. İlk muayenede ameliyat olmaya karar verdim. Kendisiyle iletişimimiz ameliyat öncesi ve sonrasında çok iyiydi. Burnumun şekli tam istediğim gibi oldu. Ayrıca burnum çok güzel nefes alıyor. Ayşe Hanım’a çok teşekkür ediyorum. :)
Ayşe Sezim Şafak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Sezim Şafak, Kulak Burun Boğaz. Size Ayşe Sezim Şafak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi, Horlama Tedavisi, Kırışıklık Tedavisi, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği, Burun İçi Radyofrekans, Fonksiyonel burun cerrahisi, Burun Dolgusu.
Ayşe Sezim Şafak adresi nerede?Ayşe Sezim Şafak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahrayı Cedit Atatürk Cad.No:69 Kat:17 Daire 236 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Sezim Şafak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşe Sezim Şafak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayşe Sezim Şafak hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Sezim Şafak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Sezim Şafak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Sezim Şafak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayşe Sezim Şafak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayşe Sezim Şafak hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ayşe Sezim Şafak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları