Tıpta uzmanlık eğitimimi Gazi Üniversitesi genel cerrahi A.D. 2001-2007 yılarında tamamladım
Doç.Dr. ünvanını Koru Hastanesi (Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi)'inde 2014 yılında aldım. Akademik hayatıma
İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi A.D. ve ardından (2016-2019) Yüksek İhtisas Üniv. Tıp.Fakülteside devam ettim.
Robotik cerrahi eğitim ve sertifikasyonumu 2012 yılında ''Da Vinci Surgical Sytem off-Site Training Program for Console Surgeon IRCAD-IETS, Strausbourg Unv./Fransa'da yaptım. Robotik cerrahi alanında 100'ün üzerinde vaka tecrübem ve ayrıca akademik olarak uluslararası dergilerde yayınlarım mevcut.
Başkaca uzmalık sonrası eğitimlerimlerinin bazıları şunlardır;
Reconstructive Breast Cancer Surgery IREBS 2015 Mayıs 2015
Üst ve Alt Gastrointestinal Endoskopik Tanı ve Tedavi İşlemleri Pratik ve Teorik Uygulamaları2001-2007
- Mide Hastalıkları
- Safra Yolu Darlığı
- Karaciğer Tümörleri
- Karaciğer Hemanjiomu
- Pankreas Endokrin Tümörü
Kızılırmak Mah. 1443. Sok.No: 25 1071 Plaza Kat:16 No:113 Çukurambar, Çankaya, Ankara 06510
Genel Cerrahi Randevusu
Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi
Anorektal Bölge Cerrahisi
Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi
Herni Cerrahisi
Prof. Dr. Bahadır Ege Muayenehanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
a...
Hocama daha önce muayene olup, sonuçta ameliyat olmuştum. Memnun kaldığım için tekrar safra kesesi muayenesi oldum ve sonuçta ameliyat oldum. Hocam çok naif bir insan, hastaya yaklaşımı ve güven vermesi benim için çok önemliydi. Çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum.
O
o...
Bir yıl önce hemoroid lazer ameliyatı oldum. Maalesef çok başarılı geçmedi, dokum zarar gördü ve fistül oluşmuştu. İnternetten Bahadır hocayı buldum ve gitmeye karar verdim. Muayene oldum ve iki kere ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Aynı gün hemen ilk ameliyatımı oldum ve 3 ay sonra da ikinci ameliyatı oldum. Şu an çok şükür iyiyim, şunu söyleyebilirim ki Bahadır hoca çok ilgili, samimi, sakin, güven veren bir insan. Alanında başarılı bir doktor.
Yaklaşımı ve bilgilendirmesi gayet iyiydi. Tedavi süreci için de rahatlatma sağladı.
• Prof. Dr. Bahadır Ege Muayenehanesi • Proktoloji •
n...
Yıllarca hemoroid rahatsızlığından, sancılardan çok çektim. Acillere gittim, çare bulamadık. Ailece çare ararken hanım internette Sayın Prof. Dr. Bahadır Ege Hocam'ızın ismini gördük, hemen aradık ve randevu aldık. Muayenede hocamız rahatsızlığımın hemoroid veya basur veya çatlak olmadığını tetkikler sonucunda anal fistül olduğunu ve ameliyatla tedavi edileceğini belirtti. Moral de verdi. Artık o kadar ümitsizdim ki! Kendisi ve ekibi ameliyatımı yaptılar. Çok iyi geçti, bir gün sonra evimdeydim. Hocam, ameliyattan sonra devamlı nasıl olduğumuzu ne yapmam gerektiğini söylediler, iyileşene kadar her hafta muayenehanesine çağırarak kontrol altında tuttular. Sayın Prof. Dr. Bahadır Ege Bey ve ekibini tavsiye ederim. Hayata ağrısız olarak yeniden başladım. Bu tür rahatsızlığı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim. Saygı ve sevgilerimle.
Ö
öz...e
2023 senesinde geçirmiş olduğum Lis ameliyatı süreci boyunca, güleryüzlü, anlayışlı, ilgili, açıklayıcı davranışları ve yardımseverlikleri için başta çok değerli hocamız, çok değerli asistanı ve emeği geçen diğer tüm sağlık çalışanlarına en derin sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarım.
• Prof. Dr. Bahadır Ege Muayenehanesi • Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi •
m....d
Yıllardır rahatsızlıklarımın takibini yapan kıymetli Bahadır hocam, her zamanki gibi gerek mental olarak, gerekse de fizyolojik sağlığım açısından beni son derece rahatlattı. Bağırsak fıtığı (rektosel) ve sekonder gelişen hemoroid ve fissür ataklarında, anında doğru teşhis ve tedaviyle beni sağlığıma kavuşturdu. Hasta psikolojisine göre yaklaşımı ve her şeyden önce empatik tavrı ve hassasiyeti, hastalar açısından kritik öneme sahip noktalar. Bu açıdan da Bahadır hocam bir tanedir. Genel cerrahi genelinde ve proktoloji özelinde hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir adrestir. Ameliyatsız tedavilerle düzelebilecek durum var ise mutlaka bu yönde ilerler. Ameliyat kaçınılmaz ise de operasyon sonrası kısa sürede sağlığınıza kavuştuğunuzu ve nekahat dönemindeki takiplerinde hassasiyetini göreceksiniz.
• Prof. Dr. Bahadır Ege Muayenehanesi • Diğer •
Ş
ş...
Biz kalın bağırsakta tümör şikayetiyle geldik. Çok büyük bir tümör alındı ve çok başarılı bir ameliyat oldu. Kolostomi dışarı çıkarıldı, iyileştikten sonra tekrar içeri alındı. Şimdi gayet iyiyim. Bahadır Ege doktorumdan çok memnun kaldık. Gerek ilgisiyle gerek hekimliğiyle bize çok güven verdi, gönül rahatlığıyla önerebilirim. Rabbim kimseyi hasta etmesin ama ben çevremde bu tür cerrahi işlem gerektirecek tüm hastalara önereceğim doktorumdur.
s...
Bahadır Ege Bey'e internet üzerinden ulaştık. Fistül tanısı kondu. Bahadır Bey bakınca direkt ameliyat dedi ve ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat sonrası ise sürekli 2-3 ay gibi takibini yaptı. Herkese tavsiye ederim, işinde çok başarılı bir genel cerrah, ekibi de mükemmel.
a...
Anal füstül rahatsızlığından dolayı 3 ameliyat geçirdim fakat herhangi bir sonuca ulaşamadık, hastalığım daha da kötüleşti. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda Profesör Doktor Bahadır Ege'ye ulaştık. Kendisi alanında son derece tecrübeli ve bilgi sahibi biridir. Yaptığı 2 ameliyat sonucunda sağlığıma tamamen kavuştum. Ameliyatlar sonrasında düzenli bir şekilde titizlikle durumumu kontrol etti.
T
t...
Doktorumuz daha önce çalıştığı hastaneden tanıyorduk. Hemoroid ve makat çatlağı ile ilgili olarak sorun yaşayan annemi götürdük kendisine. Teşhisi hemen yaptı ve bir operasyonla da sorunu çözdü. Herkese tavsiye edebileceğim şekilde iyi bir teşhis, hemen müdahale ve çok çabuk sonuca varma, ve hastayı daha sonra da takip etme konusunda hocamıza çok güveniyor ve tavsiye ediyorum.
Bahadır Ege isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahadır Ege, Genel Cerrahi. Size Bahadır Ege tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Lazerle Fistül Ameliyatı, Lazerle Hemoroid Ameliyatı, Robotik Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi, Sinir Monitörizasyonu, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Kolonoskopi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi.
Bahadır Ege adresi nerede?Bahadır Ege şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1443. Sok.No: 25 1071 Plaza Kat:16 No:113 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahadır Ege isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahadır Ege online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bahadır Ege isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bahadır Ege, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bahadır Ege hangi dilleri konuşuyor?Bahadır Ege ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bahadır Ege isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahadır Ege tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bahadır Ege hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Bahadır Ege hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.