- Çocuk Dirsek Çevresi Kırıkları
- Omuz İnstabilitesi
- Rotator Kılıf Yırtığı
- SLAP Yırtığı
- Omuz Çıkığı
Esatpaşa Mah. İzmir-Çanakkale Asfaltı Cd. Üzeri, İzmir Çanakkale Asfaltı Üzeri, Menemen, İzmir 35550
- Sigortası olan hastalar
Diz Artroskopisi
Diz Protezleri
Kalça Protezi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Artroplasti
Bazekol Sada Hastahanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Travma Cerrahisi
Vertebroplasti
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
b...
Düşme sonucu yaşadığımız ayak bileği kırığı şikayetiyle hastane ortopedi bölümüne Op. Dr. Barış Gültekin'e başvurduk. Daha önceden hakkında aldığımız başarılı referansların ne kadar doğru olduğunu bizzat deneyimlemiş olduk. Hastaneye ambulans ile ulaştığımızda acil bölümünde hızlıca kayıt işlemleri yapıldı ve profesyonel ekip süreci eksiksiz yönetti. Op. Dr. Barış Gültekin'in detaylı muayenesi, tomografi sonuçları ve tüm süreci adım adım açıklaması bize büyük güven verdi. Parçalı kırık teşhisi sonrası vakit kaybetmeden ameliyat kararı alındı ve ertesi gün operasyon gerçekleşti. Yaklaşık 7 hafta önce gerçekleşen ameliyatımız çok başarılı geçti. Gerek ameliyat öncesinde gerekse sonrasında doktorumuzun ilgisi, bilgilendirme ve sürekli takibi, her aradığımızda sabırla tüm sorularımıza yanıt vermesi bize büyük bir moral ve güven kaynağı oldu. Bu süreçte yanımızda oldukları için başta Op. Dr. Barış Gültekin olmak üzere, tüm ekibinden çok memnun kaldık.
gü...
Acil servise kolumu kırarak başvurmuştum.Barış bey ile orada tanıştık.Kendisi bizi inanılmaz rahatlattı,her açıklamayı en ince ayrıntısına kadar anlatarak ameliyata aldı.Başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.Kendisinin eline emeğine sağlık
• Bazekol Sada Hastahanesi • Diğer •
Babamı çift diz protez ameliyatı yaptırdım. Barış Hoca'da gayet memnunuz, çok başarılı ve güler yüzlü bir hekim. Ayrıca ekibi de harikalar. Şükürler olsun, babamın ekstra sağlık sorunları nüks etti, onunla dahi ilgilendiler. Şiddetle tavsiye ederim. Kısa sürede babam bütün işlerini yapar hale geldi, eski ağrılarından eser kalmadı. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
Sayın Dr. Barış Gültekin'e dahiliye uzmanının tavsiyesi üzerine gidip femur başı protez ameliyatı oldum. Çok başarılı bir ameliyat oldu, çok memnun kaldık. 25 Eylül'de sırtımda büyük bir ağrıyla yine kendisini ziyaret ettim. MR çekildi, 11. omur çökme kırık betonlama ameliyatı oldum. Çok başarılı bir ameliyat oldu. Barış Bey'e başarılarının devamını diliyorum. Üstün hekimliği yanında hastalarına duygusal yaklaşımı mükemmel. Bütün dostlarımıza tavsiye ediyoruz. Tedavim devam ediyor, doktoruma sağlıklı uzun ömürler dilerim.
s...
Geçen sene de babam Op. Dr. Barış GÜLTEKİN'e omuz protezi ameliyatı olmuştu. Her şey sorunsuz ilerlediği için
bu sene de sağ diz protez ameliyatında tercihimiz Op. Dr. Barış Bey oldu.
Babam 76 yaşında kronik rahatsızlıkları mevcut.
Bu sebeple biraz endişeliydik fakat bu ameliyatı da sorunsuz geçti.
Her konuda yardımcı olan, bilgili, ilgili, güler yüzlü bir doktorumuz var.
Ayrıca hastanede kalış sürecimizde tüm personelin de ilgisi, güler yüzle işlerini yapıyor olmaları bizi mutlu etti.
Tavsiye ihtiyacı olan herkes Dr. Barış Bey'i gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
Herkese acil şifalar, sağlıklı günler olsun.• • •
d.....
Doktorumuzu ve hastaneyi daha önce tanıdığım ve güvendiğim için başvurdum. Ayrıca evime de gayet yakın bir konumda. Sağ diz kapağımda ağrı ve şişlik şikayetiyle gittim. Yürüyememe gibi sorunlarım vardı. Doktorumuzun ve hemşiremizin ilgisi sayesinde hemen teşhis konuldu ve durum güzel bir şekilde tarafıma ifade edildi. Süreç hakkında detaylı bilgi verildi ve kendilerine güvendim. Gayet başarılı bir süreç geçirdim. Çevreme tabii ki tavsiye ediyorum. Gayet memnun kaldım.
se...a
30 Ağustos 2025 Cumartesi günü oğlumun ayak parmağındaki kırık için Menemendeki BAZEKOL SADA HASTANESİNE geldik. Hem resmi tatil olması hem de hastaneye çok acil başka bir vaka gelmesi sebebi ile ameliyatımız biraz gecikti. Ancak Barış Bey'in profesyonelliği, güler yüzü ve bizleri rahatlatan davranışları tüm endişemizi aldı. Ameliyat çok güzel bir şekilde kısa sürede tamamlandı ve süreç ağrısız sızısız bir şekilde devam ediyor. İyi ki doktorumuz Barış Bey oldu. Kendisi Menemen için büyük bir şans. Söz konusu evlat olunca insan daha bir geriliyor ama Barış Bey sayesinde süreci mutlu ve huzurlu bir şekilde tamamladık.
Kendisine bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum• Bazekol Sada Hastahanesi • Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi •
di...n
Annem Nezife Demirci'nin 2024 yılında iki diz protezi ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.Hasta iletişiminde nazik ve sabırlı İnsani yaklaşımından çok memnun kaldık. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin. Allah razı olsun.
• Bazekol Sada Hastahanesi • Artroplasti •
Y
ye...
Mükemmel bir doktor, işinin uzmanı, aileden biri gibi, annemin kalça ameliyatını yapan, bizleri sabırla dinleyen, tüm sorularımıza cevap veren hatta uygulamalı anlatan, her an telefonla bile iletişim kurabildiğimiz doktorumuz.Henüz tedavimiz daha bitmedi ama annemin hastaneden yürüyerek çıkacağına eminim çünkü o işinde süper...Kendisine ve ekibine On numara beş yıldız
• Bazekol Sada Hastahanesi • Randevu •
Z
z....ö
Dr. Barış Gültekin bey'i nasıl anlatayımki tek kelimeyle mesleki ve insani yönünde mükemmel bir insan,
annemin iki dizinin amelyatınta üstün bir başarıyla sağlığına kavuşturmasına amelyat sonrası bile ilgilenmesinin devamlılığı için ve hiç bir sorunumuzu cevapsız bırakmadığı için Size ve ekibinize çok çok teşekkürler teşekkürler Sayın Barış bey
• Bazekol Sada Hastahanesi • Diğer •
Barış Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Barış Gültekin, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Barış Gültekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diz Protezleri, Kalça Protezi, Diz Artroskopisi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Tendon Onarımı, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Artroplasti, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Artroskopi.
Barış Gültekin adresi nerede?Barış Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esatpaşa Mah. İzmir-Çanakkale Asfaltı Cd. Üzeri İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Barış Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Barış Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Barış Gültekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Barış Gültekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Barış Gültekin hangi dilleri konuşuyor?Barış Gültekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Barış Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Barış Gültekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Barış Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Barış Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Barış Gültekin hangi sigortaları kabul ediyor?Barış Gültekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları