Uzm. Dr.
Akupunktur,
Kupa Terapi (Hacamat)
Mezoterapi
İzmir 1 adres
Akupunktur ile vücudun enerji dengesini düzenlemeyi amaçlayan tedaviler sunarken, mezoterapi ile cilt sağlığını ve yenilenmeyi destekleyen uygulamalar yapmaktadır. Aynı zamanda hacamat ile vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olurken, hipnoterapi ile zihinsel ve duygusal sağlık üzerinde etkili çözümler geliştirmektedir. Bu bütüncül tedavi yaklaşımları, Uzm. Dr. Bingöl’ün hastalarına sunduğu bireyselleştirilmiş bakımın temelini oluşturmaktadır.
Klinik biyokimya uzmanlığı sayesinde Uzm. Dr. Bingöl, hastalarının biyokimyasal analizlerini derinlemesine yorumlayarak sağlık durumlarını en doğru şekilde değerlendirebilmekte ve tedavi süreçlerine bilimsel bir perspektiften bakabilmektedir. Bu yaklaşım, tedavi süreçlerinde hem modern hem de geleneksel yöntemlerin en uygun şekilde kullanılmasına olanak tanımaktadır.
Mesleki yaşamı boyunca etik değerlere olan bağlılığı, hasta odaklı yaklaşımı ve profesyonellik anlayışı ile tanınan Uzm. Dr. Başak Bingöl, kariyeri boyunca katıldığı sayısız eğitim, seminer ve kongre ile kendini sürekli olarak geliştirmeye devam etmektedir. Hem modern tıbbın hem de geleneksel tıbbın en iyi uygulamalarını bir araya getiren Uzm. Dr. Bingöl, daha sağlıklı bir yaşam hedefleyen bireylere rehberlik etmeyi ve yaşam kalitelerini artırmayı amaçlamaktadır.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Fıtık
- Migren
- Bel fıtığı
Karşıyaka - Mavişehir, Park Yaşam Ofisleri 6523 Sokak, No:32 Blok:A2, D:408, Karşıyaka, İzmir 35550
Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Karşıyaka - Mavişehir, Park Yaşam Ofisleri 6523 Sokak, No:32 Blok:A2, D:408, İzmir
Akupunktur Randevusu
Yüz Dolgusu
Zayıflama
Çatlak Tedavisi
Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Çene Dolgusu
Çin Akupunkturu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Leke Tedavisi
g.....
Benim için sadece bir doktor değil, yol arkadaşı gibi de oldu. Gayet güzel devam ediyoruz seanslarımıza.
K
ke...m
Uzm. Dr. Başak Bingöl’e akupunkturla zayıflama tedavisi için gittim. Bu, ilk seansımdı ve açıkçası hem yaklaşımı hem de ilgisi beni çok etkiledi. Seansın hemen ardından fark edilir bir rahatlama ve etki hissettim. Oldukça deneyimli, bilgili ve güven veren bir doktor. Zayıflamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi • Akupunkturla Zayıflama Tedavisi •
Başak hocam işinde uzman,sakin ve donanımlı biri.Bugün akupunkturda 3.seansımı tamamladık.Göz ve cilt problemlerimde iyileşme gözlemledim.2.Seanstan sonra da enerjimde artış ve cildimde canlanma olustu.Keşke ertelemeyip daha önce tedaviye başlasaydım diyorum.Her seansı iple çekiyorum :)
Z
ze...r
Başak hanıma her yaz memlekete geldiğimde uğruyorum. Botoks ve mezoterapi için geldim yine. Ve çok memnunum başak hanım gibi sürekli kendini geliştiren yenilikler ekleyen, açıklayan ve bu kadar güler yüzlü bir doktor yoktur. Tüm işlemlerinden memnun kalırsınız gönülden tavsiye ediyorum.
• Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi • Mezoterapi •
ay...k
Başak Hanımla akapunktur tedavisine panik ataklarımın çok yoğun olduğu bir dönem başladım. Kaygılarım azaldı ve ataklara bağlı tansiyon yükselmem şu ana kadar tekrarlanmadı. Tedaviyi içtenlikle önerebilirim.
• Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi • Akupunktur Tedavisi •
is...l
Sigara birakma için Akupunktur tedavisi görüyorum 3 seans oldu harika ilerliyoruz başak hanimin destekleriyle ve sonrasinda hacamat da oldum vucut temizliği için herşey cok guzel gidiyor, simdilik bir sıkıntı yok
mu...s
Ilk günden itibaren, ilgili açıklayıcı ve işin uzmanı, akapunktur destegiyle stres ve içsel sıkıntılardan uzaklaştım diyebilirim. Önemli olan tedavi sürecinizi devamlılığı ve seansları ertelemeden tamamlanması, iyi olacağınızı inanmanız ve bakiş açınızı biraz değiştirdikten sonra gerçekten stresten uzaklaştım. Biraz yavaşlayıp hayati görmeyi öğrendim.
C
c.....
Oldukça dingin bir ortamda kişiye odaklı empati tabanlı süreç takibi yapılıyor. Ücretlendirme politikaları da oldukça makul.
• Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi • Akupunkturla Zayıflama Tedavisi •
15 yıldır sigara içen biri olarak sigarayı kendi çabamla bırakmayı asla başaramadım ve kesinlikle bırakmak istediğim biranda tesadüfen başak hanıma ve kendisi için yapılan yorumlara denk geldim.çok güven verdi ve hiç düşünmeden tedaviye başladım.iyi ki de öyle olmuş çünkü asla bırakamam dediğim sigarayı ilk seansta bıraktım.sigaradan tamamen kurtulmayı kafaya koymuş biriyseniz ama kendi çabanızla bunu başaramıyorsanız mutlaka başak hanımla tanışın derim.
• Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi • Sigara Bırakma •
n....n
8 yıl önce akupunktur tedavisiyle sigarayı bırakma sürecim başladı. Şu anda fibromiyalji tanısıyla tekrar bu yöntemi kullanıyorum. Tedavi sürecim düzenli şekilde devam ediyor. Seanslarda uygulanan yöntemler ve sürecin işleyişiyle ilgili bilgilendirme yapılıyor. Gözlemlediğim etkiler olumlu yönde
• Uzm.Dr. Başak Bingöl Muayenehanesi • Akupunktur Randevusu •
Başak Bingöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Bingöl, Akupunktur, Kupa Terapi (Hacamat), Mezoterapi. Size Başak Bingöl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kırışıklık Tedavisi, Lipoliz, Kozmetik Akupunktur, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Depresyon, Biorezonans, Bölgesel Zayıflama, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Sigara Bırakma.
Başak Bingöl adresi nerede?Başak Bingöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karşıyaka - Mavişehir, Park Yaşam Ofisleri 6523 Sokak, No:32 Blok:A2, D:408 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Bingöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Bingöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Bingöl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Bingöl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Başak Bingöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Bingöl tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Başak Bingöl hakkında ne düşünüyor?Toplam 349 hasta / danışan, Başak Bingöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.