Merhaba ben Bersun Akmurat; Beslenme ve Diyet alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim.
- Tip 2 Diyabet
- Sigortası olan hastalar
Ahmet Yesevi Mahallesi Akel Sokak, No:3 Dikencik Penta Sitesi, Nilüfer, Bursa
- Sigortası olan hastalar
h...
Bersun Hanım’a sağlıklı beslenme için danıştım. Süreçten çok memnun kaldım. Görüşmelerimizi devam ettireceğiz. Tavsiye ederim.
a...
Bersun Hanım'a sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Süreçten gerçekten çok memnun kaldım. İlgisi, yaklaşımı ve her şeyi bu kadar net anlatması beni çok rahatlattı. Sürece motive bir şekilde başladım. İlgisi ve enerjisi gerçekten harika.
Ö
ö...
Bersun Hanım'la şans eseri yolumuz kesişti ve tüm olayın kilo vermekten ibaret olmadığını bütüncül bakış açısı sayesinde öğrendim. Bana kattığı bilgisiyle, hem de psikolog olmasından kaynaklı süreci psikolojik alt temelli yönlü ele almasıyla bana çok faydası dokundu. Kendinizi gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.
a...
Dyt. Bersun Akmurat’a Doktortakvimi.com üzerinden ulaştım. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak ve yaşam tarzımı daha sürdürülebilir hale getirmek amacıyla başvurdum.
Seans süreci boyunca kendisi son derece ilgili, motive edici ve yol göstericiydi. Kişisel ihtiyaçlarımı dikkate alarak bana özel bir yaklaşım sundu ve süreci rahatlıkla uygulayabileceğim şekilde planladı. Sayesinde hem beslenme konusunda farkındalığım arttı hem de kendimi daha iyi hissediyorum.
Dyt. Bersun Akmurat’ı profesyonelliği ve destekleyici yaklaşımı için çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• • •
g...
Bersun Hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Kilo problemi nedeniyle başvurdum. Yaklaşımı çok güzeldi. Verdiği bilgilerden konusunda uzman olduğunu belli ediyordu. Tıp bilgisi oldukça iyiydi. Bunun yanı sıra psikolojik açıdan çok destekleyici konuştu.
s...
Geçirgen bağırsak sendromum var. Bersun Hanım'a doğru beslenme rutini için başvurdum. Süreçten çok memnun kaldım. Sağlığına önem veren insanlara tavsiye ediyorum.
Bersun Akmurat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bersun Akmurat, Diyetisyen. Size Bersun Akmurat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi.
Bersun Akmurat adresi nerede?Bersun Akmurat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi Mahallesi Akel Sokak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bersun Akmurat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bersun Akmurat uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bersun Akmurat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bersun Akmurat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bersun Akmurat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bersun Akmurat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bersun Akmurat hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Bersun Akmurat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bersun Akmurat hangi sigortaları kabul ediyor?Bersun Akmurat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.