Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Kumlu, Hatay
Konya Beyhekim Devlet Hastanesi
Alsancak, Şair Eşref Bulvarı No:61 Kat 2 Daire 4Bahar Apt., İzmir • Harita
Hasan Kanyılmaz Muayenehanesi
Medicana International Samsun
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazla -
Mimar Sinan Mah. 1394 Sk. No:11 Sağlık İşhanı Kat 6 D: 16 Alsancak, İzmir • Harita
Prof. Dr. Özgür İsmailoğlu
Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A, Çorlu • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri · Daha fazlaYenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
Eroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1, Edremit • Harita
Özel Edremit Körfez Hastanesi
25 Aralık Mah. Tüfekçi Yusuf Blv., Gaziantep • Harita
Deva Hastanesi
Medical Point İzmir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazla -
Kemalpaşa Mah. Bağlar Cad. No:116, Sakarya • Harita
Özel Medar Hastanesi
Merkez Mah. Abide-i Hurriyet Cad. No: 166, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Veysel Antar
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1, Seyhan • Harita
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4, Karabağlar • Harita
Özel Ege Yaşam Hastanesi
Medicana Konya Hastanesi
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana International Samsun
Fikirtepe Mah. Yıldırım sok. No:10 Optimist Residence D blok 34 Numara,, İstanbul • Harita
Bülent Düz Muayenehanesi
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Çamlaraltı mah. Kınıklı Cad. No:37, Denizli • Harita
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Eyüp Sultan Mahallesi, 99 Nolu Cd. No:162,, Gaziantep • Harita
Anka Hastanesi
Özel Metrolife Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Kemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, Fatih/İstanbul, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Mustafa Kemal, 2156.Sokak, No:4-9, Ankara • Harita
Doç. Dr. Mehmet Sorar
Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Medikar Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazla -
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, İstanbul • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaEsentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A, Çorlu • Harita