Psikoloji

Sürekli Aynı Şeyi Düşünmeyi Nasıl Bırakırım? - Psk. Miray Akçakaya

Sürekli aynı şeyi düşünmeyi nasıl bırakırım? Zihinsel döngüleri fark edin, düşünceleri yönetin ve daha sakin hissetmek için uygulanabilir yolları keşfedin.
Makaleler 17/09/2026

Dikkatini Toplayamayan Çocuk, Önce İç Dünyasını Toparlamaya Çalışıyor Olabilir - Psk. Can Tarakcı

Can Tarakcı hakkında bilgi edinin: uzmanlık alanları, mesleki yaklaşımı ve psikoloji alanındaki çalışmalarıyla ilgili güncel ve kapsamlı içerik detayları.
Makaleler 17/09/2026

Aşırı Korumacı Zihin: Anksiyete Bir Düşman mı, Yoksa Ayarı Bozulmuş Bir Alarm mı? - Psk. Buğrahan Kırbaş

Anksiyete gerçekten bir düşman mı? Aşırı korumacı zihnin ürettiği sinyalleri, ayarı bozulmuş bir alarmı ve kaygıyla baş etme yollarını bu yazıda keşfedin.
Makaleler 16/09/2026

Yetersizlik Hissi - Psk. Funda Cansu Gül Kaya

Funda Cansu Gül Kaya hakkında eğitim geçmişi, uzmanlık alanları ve mesleki çalışmalarına dair güncel ve kapsamlı bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz.
Makaleler 16/09/2026

"Neden Kimseden Yardım İsteyemiyorum?": Aşırı Bağımsızlık Tuzağı (Hyper-Independence) - Kl. Psk. Dr. Yaşar Ertürk

Yaşar Ertürk hakkında eğitim, uzmanlık alanları ve psikolojik danışmanlık yaklaşımıyla ilgili bilgilere ulaşın; Kl. Psk. Dr. Yaşar Ertürk’ü tanıyın.

Bir Ülke Sürekli Tetikte Yaşarsa Ne Olur? - Doç. Dr. Zeynep Tekkuş Set

Bir ülke sürekli tetikte yaşarsa ne olur? Doç. Dr. Zeynep Tekkuş Set, toplum psikolojisi, güvenlik algısı ve günlük yaşam üzerindeki etkileri değerlendiriyor.
Makaleler 11/09/2026

Mutluluk Dayatması: Neden Sürekli "İyi" Hissetmek Zorunda Değiliz? - Psk. Ünsal Yaman

Mutluluk dayatması, sürekli iyi hissetme baskısının ruhsal etkilerini ele alıyor. Olumsuz duyguların neden doğal ve gerekli olduğunu keşfedin ve anlayın.
Makaleler 11/09/2026

Saplantılı özne çoğu zaman hayatın içinde değil, hayatla arasında kurduğu mesafede yaşar. - Psk. Can Tarakcı

Saplantılı öznenin hayatla kurduğu mesafeyi, iç dünyasındaki çatışmaları ve bu durumun günlük yaşama etkilerini Psk. Can Tarakcı’nın bakışıyla keşfedin.

DEPRESYONDA ÖZNE NEDEN UYKUYA TUTUNUR? - Psk. Can Tarakcı

Depresyonda özne neden uykuya tutunur? Uyku ihtiyacının ardındaki psikolojik süreçleri, kaçış duygusunu ve depresyonla ilişkisini yakından keşfedin.
Makaleler 11/09/2026

Değersizliğin Mükemmel Maskesi: Çocukluk Yıllarından Kalan Aşırı Uyumluluk - Psk. Vedat Aras

Aşırı uyumluluğun çocuklukta gelişen değersizlik duygusunu nasıl gizlediğini, yetişkinlikteki ilişkileri ve sınır koymayı nasıl etkilediğini keşfedin.
Makaleler 11/09/2026

Sivas’ta EMDR Terapisi: Nedir, Nasıl Uygulanır, Kaç Seans Sürer? - Kl. Psk. Mert Adil

Sivas’ta EMDR terapisi nedir, nasıl uygulanır ve kaç seans sürer? EMDR’nin kullanım alanları ve terapi süreci hakkında temel bilgileri keşfedin.
Makaleler 08/09/2026

Yeni Döneme Zihinsel Olarak Nasıl Hazırlanırız? - Psk. Funda Cansu Gül Kaya

Funda Cansu Gül Kaya hakkında eğitim, uzmanlık alanları, çalışma yaklaşımı ve iletişim bilgilerini keşfedin. Psk. Funda Cansu Gül Kaya’yı tanıyın.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.