Diyetisyenimiz Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü’nden ‘Şeref Öğrencisi’ olarak mezun olmuştur.

Mezuniyet tez projesi olan ‘Tokluk Durumunun Porsiyon Algısı Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi’ tezi ‘Hacettepe Beslenme Ve Diyetetik VI. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu’nda yayınlanmıştır.

Staj eğitimi aldığı yerler:

– Hacettepe Üniversitesi Hastanesi

– Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA)

– Turkish DO&CO

Üniversite son sınfta kapsamlı araştırmalarla Yeşil Çay ve Obezite’ konulu seminer düzenleyip, sunmuştur

Konak 4A, Nilüfer, Bursa

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• B

Tam 13 kg verdim sayesinde, spor olmadan hem de :) enerjisi, bilgisi, tatlılığı, iyi ki yollarımız kesişti.

• Diyetisyen Burçak DEMİRÇELİK Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Online Diyet  •

Burçak hanım alanında bilgili, işini iyi yapan ve kilo verme sürecinizle ilgili ,güler yüzlü ve kibar, ayrıca ihtiyaçlarınıza göre de diyetinizi şekillendirebiliyor .Bana verdiği destek ile -12 kilo ve 8 Yaş Metabolizma gençleşmesi elde ettik .Herkese tavsiye ediyorum

• Diyetisyen Burçak DEMİRÇELİK Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu  •

• T

Diyete başlamaya karar verdim ve bir tanıdık vasıtasıyla Burçak Hanım'la tanıştık birlikte 35 kilo verdik Ve bu süreci asla sıkılmadan bir halsizlik hissetmeden enerji düşüklüğü yaşamadan tamamladık kendisi enerjik güler yüzlü samimi karşısındakini her zaman anlamaya çalışan sevmediğiniz ürünleri listenize yazmak için zorlamayan aklınıza takılanları sıkılmadan detaylıca cevaplayan çok tatlı birisi randevularıma her zaman çok keyifle gittim ve çok keyifle ayrıldım herkese gönülden gözüm kapalı tavsiye ederim

• Diyetisyen Burçak DEMİRÇELİK Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Sağlıklı Beslenme  •

• N

Her diyetisyenle zayıflayabilirdim ama Burçak Hanımla bu çok daha eğlenceli bir şekilde oldu. Güleryüzü ile motivasyonumu arttırdı ve 15 kg verdik:) Kolay diyet yaptım

• C

12 kg verdik.ideal kiloya ulaştım diyet yaparken aç kalmadım bana uygun düzenledi listeleri.cok keyifli bir yokculuktu benim icin kendimi hem ruhen hem bedenen cok iyi hossediyorum. Doktorumun güler yüzlü oluşu sakinligi ve naifligi beni daha da motive etti. Kendisine cok tesekkur ederim.

• Rommer International Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

• Ö

Kilo vermek için kendisine başvurmuştum. Online randevu olmasına rağmen gayet başarılı bir süreç geçirdik. Kalıp listelerin dışında kişinin hikayesi ve yaşamıyla uyumlu olarak düzenli bir şekilde sağlıklı beslenme sağlandı. Tedavi süreci boyunca pozitif enerjisini eksik etmeyen Burçak Hanıma teşekkür ederim.

• K

Burçak hanıma pandemi sonrasında aldığım fazla kilolardan sonra başvurdum 1,5 ay gibi kısa bir sürede 10 kg verdim ve bu süreçte hiç aç kalmadım , güler yüzlülüğü ve enerjisiyle beni sürekli motive etti her şey için teşekkür ederimmmm, iyi ki yollarımız kesişmis.

• M

Yaklaşık 4-5 ay süresince Burçak Hanım'ın danışanı olarak keyifli bir serüven neticesinde ideal kilo seviyesine ulaştık.

Bu süre zarfında ilgisi, güleryüzlü pozitif yaklaşımı ve kişiye özel, esnek ve dinamik diyet listeleri ile "klasik diyetisyen çizgisinin" dışındaki yaklaşımları pozitif anlamda ezberlerimizi bozan ana unsurlar oldu.

• M

Gidiş amacım sporcu olduğum için yaşam şeklime özel, enerjimi arttırıcı, protein olarak doyuracak, bir yandan da yağ yakmam için gerekli olanaklar oluşturacak bir beslenme düzeni gerekiyordu, sevgili Burçak hanımla bu süreç çok keyifli bir şekilde oturdu. Çok teşekkürlerimi sunuyorum kendisine. Vücudumun ve enerjimin geldiği noktadan çok memnunum. Diyet ve diyetisyenlerle ilgili görüşümü olumlu yönde değiştiren pozitif bir hanımefendidir kendisi. Sevgiler

• P

Hayatımda danıştığım en tatlı diyetisyen oldu. Kilo verirken , hemde beni motive etmesi diyetime devam etmemi sağladı.

• başka bir yer Diğer  •