Merhaba ben Büşra Erol; Beslenme ve Diyet alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Sigortası olan hastalar
Şehit Osman Avcı Mah. Malazgirt 1071 sok. Hill Tower Göksu Apt. Kat : 1 No : B2, Etimesgut
Galeri
Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Büşra Erol
Online Diyet
Büşra Hanımla ilk görüşmemiz gayet olumluydu. Samimi, ilgili,açıklayıcı ve yardımsever tavrından çok memnun kaldık.
• Diyetisyen Büşra Erol • Diyetisyen Randevusu •
Büşra Hanım işinde o kadar iyi ki hem çok güler yüzlü hem profesyonel. Onunla çalışmak benim için bir keyifti. Diyetle ilgili ön yargılarımı kırmamı sağladı. Beslenmemi artık kendim yönetebiliyorum. İyi ki siz. Sonuna kadar tavsiyemdir.
es...
Büşra hanım tek kelimeyle harikasınız iyi ki tanıdım. Sağlıklı beslenmeyi öğretti tam nokta atışı yapıp istediğim ideal kiloya gelmemi sağladı. Size minnettarim
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
Diyetisyenimle çalıştığım dönem benim için gerçekten çok değerliydi. Her zaman ilgili, anlayışlı ve motive ediciydi. Süreci çok güzel yönetti, hem hedefime ulaştım hem de sağlıklı beslenmeyi kalıcı bir alışkanlığa dönüştürmemi sağladı. Sayesinde kendimi hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok daha iyi hissettim. Gerçekten çok memnun kaldım.
Kilo almak için danıştığım diyetisyen hanım, beni sağlıklı beslenmeyle tanıştırdı. Ne yediğimi ne için yediğimi artık en ince ayrıntısına biliyorum sayesinde. Kısacası bilinçli tüketiciye dönüştürdü beni. Minnettarım :)
T
t.....
Muhteşem bilgisi ve yönlendiriciliği ile çok iyi sonuç aldım. Anlayışlı, sabırlı ve aynı zamanda disiplinli. Diyetleri kısıtlayıcı değil, gerçekten sürdürülebilir bir yaklaşımla ilerliyor. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Dyt. Büşra Erol
Çok teşekkür ederim. Sevgiler :)
Büşra Hanım çok ilgili bir diyetisyen ayrıca işinde de çok iyi 3 aylık online diyet programı aldım ve çok memnun kaldım. 15 kiloya yakın verdim sayesinde. İştahlı bir insan olmama rağmen diyet listelerini bana göre ayarlaması özellikle benim için en güzel kısmıydı. Her şeyden yedim çünkü şimdi bunu koruyabiliyorsam, sayesinde. Gönülden tavsiyemdir
e....l
Büşra hnm dan çok memnun kaldım.diyet listeleri tamamen benim hayatıma ve günlük yoğunluğuma uygun şekilde oluşturuyor. Çocuklu ve çok yoğun bir iş hayatım olduğundan bana uygun diyet listesinin olması beni daha da çok motive etti. Bu süreçte kendimi çok rahat hissettirdi.Açık ve cana yakın bir iletişimi var. Randevu tarihlerinde ve sağlıklı beslenmeyi sürdürebilme konusunda çok destek oldu.
Dyt. Büşra Erol
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim :)
Uzmanımıza tavsiye üzerine ulaştım. Diyetimi gayet güzel bir şekilde takip ettim. Fakat Büşra hanım bana tamamen yasaklı bir diyet yazmadı. Tavuk dürümümü hamburgerimi yiyerek de zayıflamanın mümkün olduğunu gördüm. Çok hızlı bir kilo verme durumum olmadı, gayet yavaş ve sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Kan tahlili yaptırdığımda doktorlar değerlerimin gayet iyi olduğunu söylediler. Büşra hanım ayrıca gayet kibar, güler yüzlü, sabırlı ve rahatlatıcı birisi. İstediğim her zaman kendisine ulaşabildim. Kendisiyle yollarım kesiştiği için çok memnunum. Herkese kendisini tavsiye ederim.
Dyt. Büşra Erol
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
Büşra Erol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Erol, Diyetisyen. Size Büşra Erol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet.
Büşra Erol adresi nerede?Büşra Erol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehit Osman Avcı Mah. Malazgirt 1071 sok. Hill Tower Göksu Apt. Kat : 1 No : B2 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Erol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Erol uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Erol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Erol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Büşra Erol hangi dilleri konuşuyor?Büşra Erol ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Erol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Erol tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Erol hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Büşra Erol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Erol hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Erol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.