Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans bölümünü başarı ile tamamlayan Büşra Hayırlı Hanay, İstanbul Kültür Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden bölüm birinciliği ile mezun olmuştur. Lisans eğitimi sırasında İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Nöropsikoloji Laboratuvarı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Edirne Devlet Hastanesi, Bakırköy Adalet Sarayı ve birçok özel anaokulunda staj deneyimleri vardır. Ayrıca lisans eğitimi sırasında psikoloji bilimi ile ilgili seminerler, kongreler, sempozyum ve birçok üniversitenin psikoloji günlerine katılım sağlamış ve Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu'nda üniversite temsilciliği yapmış ve aktif olarak görev almıştır. Lisans eğitiminin ardından çeşitli özel anaokullarında psikolog olarak görev yapmıştır. Akademik hayatında gönüllü çalışmaları da önemsemiş ve Yeşilay, Kaçuv, Kartal Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi gibi kurumlarda birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer almıştır. Aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Pedagojik Formasyon eğitimi almıştır. Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği'nden Denver 2, Ruh Sağlığı Derneği'nden Çocuk Değerlendirme Testleri (Louise Duss, Beier, Rotter, Çizim Testleri vb.) eğitimlerini tamamlamıştır. Lisans eğitiminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 450 saatlik ‘Aile Danışmanlığı’ sertifika programını süpervizyon eşliğinde danışan görerek başarı ile tamamlamıştır. Dr. Öğr. Üyesi Gizem Akcan'dan Oyun Terapisi, Dr. Nevin Dölek'den Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini almıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında Dr. Öğr. Üyesi Kuntay Arcan eğitmenliği ve süpervizyonluğu eşliğinde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamlamıştır. Doç. Dr. Vahdet Görmez'den Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'den Evlilik ve Çift Terapisi, Cinsel Terapi ve Boşanma Terapisi eğitimlerini almıştır. Ayrıca Emdr Derneği'nden Uzm. Psikolog Asena Yurtsever tarafından Avrupa Akredite 1. Düzey ve 2. Düzey Emdr Eğitimini süpervizyon eşliğinde tamamlamıştır. Dr. Senem Zeytinoğlu tarafından Duygu Odaklı Çift Terapisi 1. Düzey eğitimini almış, Uzm. Psk. Filiz Kaya ve Psk.Dr. Özge Altan Aytun tarafından Gottman Çift Terapisi 1. Düzey eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Dr. Hakan Ertufan'dan Ölüm ve Yas Terapisi, Hasta ve Hasta Yakını Psikolojisi, Dr. Nevin Dölek'den Kriz Durumları ile Baş Etme, Dr. Öğr. Üyesi Mert Akçanbaş'dan Psikolojik İlk Yardım eğitimlerini tamamlamış ve bu bağlamda aktif olarak danışan takibi yapmaktadır. Şu anda özel bir psikolojik danışmanlık merkezinde aile danışmanı ve psikolog olarak çocuk-ergen-aile ve çift çalışmalarını aktif olarak sürdürmektedir.
Kaygı bozuklukları, Depresyon, Özgüven Sorunları, Panik Atak, Öfke Problemi, Fobiler, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Sosyal Kaygı, Sınav Kaygısı, Davranış Problemleri, Ergenlik Dönemi Sorunları, Travmaya Bağlı Sorunlar, Ebeveyn Danışmanlığı, Aile İçi İletişim, İlişki ve Evlilik Sorunları gibi konularla çalışmaktadır.
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi ,
- Kaygı Bozuklukları ,
- Depresyon ,
- Stres ,
Doğu Mah. Aydınlı Yolu Cad, Park Sk Cebeci Residence No:1 B Blok Kat:5 D:24 Pendik/İstanbul, Pendik 34890
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
I
i̇...g
merhabalar Büşra hanım ile iki aydır hali hazırda devam eden seanslarımız sonucu evliliğimi bitirmiş ve eşimi boşanmaya ikna etme düşüncesiyle giderken şuan eşimi tanıma evliliğimi dolu dizgin yaşama ve seks hayatımızı düzene sokarak evliliğime devam ediyorum hayal bile edemediğim bir penecereden evliliğime bakmamı sağlayıp eşime şans verip çocuklarım için attığım adımda çok güzel ilerleme sağladık terapi günü iple çekip o odada hafiflemiş çıkıp yeni soluk alıp devam ettiğimiz bu yolda bize rehberlik ettiği için en önemlisi evliliğin birliktelik olduğunu kopan ilişkimizi onardığı ve bizi tekrar birleştirdiği için kendisine minnetarım hayatımın en güzel dönüm noktası rehberi oldu kendileri Rabbim bu yolda muvaffak etsin kendisini
• İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Aile Terapisi •
Uzm. Kl. Psk. Büşra Hayırlı Hanay
Kıymetli yorumunuz beni mutlu etti. Birlikte güzel adımlar atıyor olmak ve değişimlere tanık olmak mesleğimin tatmin edici yanı. Sevgiler.
ay...e
Büşra Hanım'dan 10 seans terapi aldım hâlâ devam ediyorum özel bir çocuk annesi olarak özellikle kaygılarım ve öfke kontrolüm konusunda çok çok desteği oldu şimdi özgüvenim ve aile ilişkilerim konusunda devam ediyoruz samimiyetinizle hayatıma dokunduz iyiki varsınız
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
s....k
Aile terapisi icin bas vurduğumuz Büşra Hanımla 5 aydir tedavi surecindeyiz. Evliligim bitmek üzere iken yaklaşımları ve aktarımları ile evliligimi toparlamaya başladım. Cok ilgili ve yardımcı oldu. Gönül rahatlığı ile danısabilirsiniz..
• İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Aile Danışmanlığı •
Y
yi...a
Çoook iyi bir psikolog bizim evliliğimize çok kıymetli dokunuşları oldu
• İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Aile Danışmanlığı •
Uzm. Kl. Psk. Büşra Hayırlı Hanay
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin de çabalarınız ve seanslara düzenli katılımınız sayesinde birlikte bir yol kattettik. Sevgiler.
e....e
Kaygı bozukluğu için başladım seanslara.Büşra Hanımla enerjimiz tuttu.Kendisi özverili ve gayet ilgili.Kendinizi iyi hissediyorsunuz.
• İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
e....s
Özgüven problemim için başvurdum. 6 ay boyunca gittim, seanslarım olumlu sonuçlandı. Gayet memnunum kendisinden, sürecimiz bitti. Herkese tavsiye ederim.
Ş
ş....ş
Kaygı sorunu için ilk etapta bireysel olarak başladım. DoktorTakvimin'den araştırıp buldum. Daha sonra eşimle katıldık. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Kendisinden gayet memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
V
v....̇
Kaygı durumu için başvurdum. 5 aydır gidiyorum, olumlu sonuçlar almaya başladım. Büşra Hanım ile herhangi bir problemim yok. Kendisi hoşuma gidiyor, memnunum kendisinden. Egzersiz ve ödevler veriyor.
b....a
Çift terapisi için başvurduk. Aldığımız seanslardan ve hizmetten memnun kaldık. Hitap, ilgi ve alaka iyi. Her aradığımızda ulaşabiliyoruz. Bir problem olduğu zaman mesai saatleri dışında da yardımcı oluyor. Çözüm odaklı bir uzman, her şey yolunda ilerliyor.
be...
Büşra hanımdan yaklaşık 2 aydır günlük hayatımda sıklıkla yaşadığım kaygılarımdan kaynaklı terapi alıyorum. Kısa süre içinde bile kendimde güzel değişimler gördüm ve görmeye devam ediyorum terapi sürecinde kendimi daha mutlu ve huzurlu hissetmeye başladım iyi ki bu sürece başlamak istedim ve Büşra hanımla yollarımız kesişti.
• İlkadım Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Uzm. Kl. Psk. Büşra Hayırlı Hanay
Büşra Hayırlı Hanay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Hayırlı Hanay, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Büşra Hayırlı Hanay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Online Terapi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Büşra Hayırlı Hanay adresi nerede?Büşra Hayırlı Hanay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Mah. Aydınlı Yolu Cad, Park Sk Cebeci Residence No:1 B Blok Kat:5 D:24 Pendik/İstanbul Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Hayırlı Hanay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Hayırlı Hanay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Hayırlı Hanay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Hayırlı Hanay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Büşra Hayırlı Hanay hangi dilleri konuşuyor?Büşra Hayırlı Hanay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Büşra Hayırlı Hanay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Hayırlı Hanay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Hayırlı Hanay hakkında ne düşünüyor?Toplam 155 hasta / danışan, Büşra Hayırlı Hanay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.