Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Revizyon Burun Estetiği
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Ceki Paltura Muayenehanesi
Mesleki eğitimi süresince kendi gelişimini arttırmak amacı ile 2007 yılında Boston General Hospital’ a bağlı Center for Laryngeal Surgery & Voice Rehabilitation ’da gözlemci olarak ses cerrahisi eğitimi almıştır. Ayrıca Türk Kulak Burun Boğaz Derneği’nin yıllık eğitim düzenlediği Laringoloji-Foniatri, Otoloji ve Baş Boyun Cerrahisi Okullarında eğitim almıştır. Uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde 20’den fazla bilimsel yayını bulunmaktadır.
Evli ve iki çocuk babası olan Doç. Dr. Ceki Paltura 2021 yılından beri Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki muayenehanesinde çalışmalarını sürdürmektedir.
ş.....
E-posta doğrulandı
Ceki Bey'e burun içerisindeki problemler ve estetik bir görünüm için ameliyat oldum. İlk görüşmeden itibaren o kadar ilgiliydi ve süreci o kadar güzel anlattı ki kafamda tek bir olumsuz düşünce, tek bir korku olmadan ameliyata girdim. Ameliyat olalı kısa bir süre olmasına rağmen nefesim aşırı iyi, görüntü de ödemli olmasına rağmen hem benim içime sindi hem de herkes tarafından çok beğeniliyor.
er...
E-posta doğrulandı
2 ay önce Ceki bey tarafından burun ameliyatı oldum muayene sürecinden ameliyat ve daha sonraki kontrollere kadar çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Yüzümde fazla şiş ve morluk olmadı çok rahat geçti ameliyat süreci ilk 1 aylık süreçte özellikle hep iletişim halinde oldu hergün durumunu takip etti çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla hocamı tercih edebilirsiniz
ed...
E-posta doğrulandı
Doktorum , bir anda karar verdim ve amelyat oldum . Kendinden emin net bir şekilde konuşması ile tamam dedim. Olasılıklarla net olmayan sonuçlarla konuşMadi benimle hep net idi Amelyat’ı nasıl yapacağını anlattı hangi teknikle detaylı bir şekilde uyudun uyandın cici bir burun ile çok fazla morarma ağrı olmadı ne yapmamı söylediyse hepsine uyudum ilaç kullanımı temizliği burun masajı ve amelyat sonrasında da mükemmel bir hekim gerçekten insani bir insan amelyat ettikten sonra taburculuk sonrası günde üç dört defa aradı veya yazdı nasıl olduğumu sordu bayram günü kliniğe gittim tamponlarimj aldi ( başka bir hekim olsa bugün bayram izinliyim diyebilirdi ) ama öyle yapmadı gerçekten prensesler gibi ameliyatımı oldum ve o şekilde de benimle ilgilendiği için kendisine minnettarım iyi ki CEKi diyorum sevgilerle
bü...k
E-posta doğrulandı
Muayene sonucu ses telimde polip olduğu ortaya çıktı. Ceki hocam ameliyat hakkında öncesi ve sonrası hakkında bana çok detaylı bilgilendirmeler yaptı. Kendisine sonsuz güvendim. Ameliyatım çok iyi geçti. Ameliyat sonrası da gün gün beni takip etti kontrollerimi yaptı. Gerçekten işinde çok ilgili. Zaten kendisi ses cerrahisinde çok iyi ve tanınan bir doktor. Ceki hocamı iyi ki tanımışım herkese sonsuz tavsiye ederim..
E-posta doğrulandı
Burun ameliyatı güzel geçti rutin kontrolleri de Doktor bey sıkı takip ediyor tavsiye ederim
e....n
Merhaba.
Aralık 07/23 tarihinde Ceki Hocam ameliyatımı gerçekleştirdi.
Sanırım daha öncesinde benim kadar korkan bir hastası olmamıştır ama Ceki Hocam öyle güzel destek oldu ki,bu sürecin başından, son gününe kadar.
Ameliyatım çok iyi geçti,Ağrım asla olmadı,nefes alma sorunum kesinlikle olmadı ve muhteşem rahattım,ameliyattan çıktıktan sonra herkese gülücükler atan ben,şişlik morluk yok denecek kadar az oldu şayet benim açık tenli olmamdan sebep.
Doktorum hergün aradı hiç bir an yalnız bırakmadı ve tüm korkularım yok oldu gitti.
Burnum o kadar doğal oldu ki görenler işte bu,hiç estetik olmamış gibi doğal ve yüz hatlarına yakışan bir operasyon olmuş dedi.Ben zaten ilk görüşte hayran kaldım, yüzüme kendime hiç yabancılaşmadım.
Çok mutluyum iyi ki Ceki Bey’i tanıdım ve bu süreci harika geçirdim.
İyi ki varsınız.
ed...
E-posta doğrulandı
6 Ay önce Ceki Bey, burun ameliyatımı gerçekleştirdi ve süreç boyunca bana yardımcı oldu.Desteğini ve ilgisini hiçbir zaman esirgemedi.Kendisi çok iyi bir doktor olmaktan ziyade aynı zamanda çok iyi ve potizif bir insan. Burnumu çok beğeniyorum. Kendisinden, işinden ve kliniğinden çok memnunum.Tereddüt etmeden danışabilirsiniz.
mu...a
E-posta doğrulandı
Doç.dr.Ceki Beye ses kısıklığı için bir kaç doktora gittikten sonra ulaştım, diğer gittiğim doktorlar teşhis koyamamışlardı. Tavsiye üzerine Çeki Beye ulaştım hemen o anda teşhis koydu. Bir kaç tahlilden sonra nereden geldiğini tesbit etti ( aort damarının çıkışında ses tellerine baskı yapan 40 mm şişlik ) onun tavsiyesi üzerine kardiyoloji ve kalp damar cerrahisine yöneldim. DoktorumÇok tehlikede olduğumu ve hemen ameliyat olmamı söyledi. Ona güvenerek ameliyat oldum. Şuan iyileşme aşamasındayım Çeki Bey olmasaydı sağlığım ne durumda olurdu bilemiyorum. Çeki Bey her zaman telefonlara cevap veren, bilgi veren çok nazik ve işini son derece iyi bilen bir hekim. İyi ki varsın hocam seni unutmayacağım.
e ...
E-posta doğrulandı
İnternette istediğim burun ameliyatı için hekim araştırırken Ceki Bey 'e denk geldim. Hasta yorumlarındaki memnuniyeti görünce kendisiyle ön görüşme yapmak üzere kliniğine gittim. ( Konum açısından rahatlıkla bulunabilir ve oldukça nezih bir yerde ) Kendisi sürecin başından , en sonuna kadar ilgisini ve alakasını eksik etmedi.Beraber istediğim görünümü planladık ve kendisinden o kadar güven aldım ki daha ilk ön görüşmemizde ameliyat tarihimi belirledik.Ameliyatın öncesinde de sonrasında da benimle sürekli iletişim halinde kaldı.Çekinmeden aklıma her geleni sorabildim.Ameliyattan çıktığımda sanki bir kaç saat uyumuş ve geri uyanmış gibiydim ne ağrım oldu nede sızım.Kendisi her gün beni aradı , mesaj attı iyileşme sürecimin sadece fiziksel kısmıyla değil psikolojik kısmıylada ilgilendi destek oldu.Senelerdir burun ameliyatı videolarında gösterilen , tampon çıkarmanın acı verici olduğu lanse edilen videoların yanı sıra o kadar kolay çıkardı ki tamponları bu kadar basitmiymiş dedim.Bu sürecin başından beri doktoruma güvendim.Sizinde şüpheleriniz var ise benim edindiğim bu güzel tecrübe umarım size faydalı olur. Demem o ki , güzelim doktorumu herkese şiddetle tavsiye ediyorum.Kendisini iyi ki tanımışım ve iyiki ona güvenmişim.
si...n
E-posta doğrulandı
Beraber çalıştığım doktorum aracılığı ile geldim Ceki hocama yıllardır aradığım doktorumu buldum :) Kendisine bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum sürecim beklediğimden de kolay oldu.Ameliyat öncesi muayenemden bu zamana kadar olan sürecimde çok samimi ve detaylı açıklamalarıyla kafamdaki soru işaretlerimi cevapladı.Ameliyat günümden kontrol sürecine kadar olan sürede her gün kendisi nasıl olduğumu sordu.Bundan sonra ki süreçte de yakınlarımı Ceki hocama getireceğim. Doktorumun eline emeğine sağlık benim gibi takıntılı ve mükemmeliyetçi birini rahatlattı ve çok iyi bir memnuniyet sağladı. :)
Ceki Paltura isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceki Paltura, Kulak Burun Boğaz. Size Ceki Paltura tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Ceki Paltura adresi nerede?Ceki Paltura şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu Mh.Bağdat Cd.No:85 D:2 K:1 Pakeser Apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceki Paltura isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceki Paltura online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceki Paltura isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceki Paltura, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ceki Paltura isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceki Paltura bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceki Paltura ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceki Paltura hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ceki Paltura hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceki Paltura hangi sigortaları kabul ediyor?Ceki Paltura tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları