Ankara, Çocuk Cerrahisi
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Çocuk ürolojisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazlaZiraat Mah. Kurtdereli Sok.No:10 Dışkapı, Altındağ • Harita
Ankara Prof.Dr. Celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaLeylak Cad.İstasyon Mah., Etimesgut • Harita
Ankara Prof.Dr. Celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi
Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği · Daha fazlaKuşcağız Mahallesi Gazeller Cad. No:1, Ankara • Harita
Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Semt Polikliniği
Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita