Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi
Halaskargazi, Rumeli Cd. No:71 D:6.kat, İstanbul • Harita
Seray Ağca Muayenehanesi
Yenice Mahallesi Yenice Yolu No:1, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr Deniz Öztürk Kara Muayenehanesi Taşpazar Mah. Ebulfeyz Elçibey Cad. ASKO Vega İş Hanı (Adliye Karşısı) K:1 No:8, Aksaray • Harita
Doç. Dr. Halil Kara Muayenehanesi
Ankara • Harita
Doktor muayenehanesi
Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Psikiyatri
, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaAtatürk Bulvarı No: 229 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi
Kınıklı Mah, Çamlık Blv. No:76/10, Denizli • Harita
Uzm. Dr. Ömer Faruk TUNCER, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Muayenehanesi
19 Mayıs Mah. Şemsettin Günaltay Cad. No:93/4 Kırelli Apt. Kazasker, İstanbul • Harita
Ego Psikiyatri Ve Psikoterapi Merkezi
50. Yıl, Mersin • Harita
Uzm.Dr. Ceren Söğüt Direk Muayenehanesi
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaEmniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Muş Merkez Cad., Muş • Harita