Psikoloji lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, danışanlarıma bilimsel temellere dayalı, etik ilkelere bağlı ve güven odaklı bir yaklaşımla psikolojik destek sunmayı amaçlıyorum.
Lisans eğitimim süresince Şema Terapi, EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), aile ve çift terapisi alanlarında teorik eğitimler aldım. Klinik stajım boyunca farklı yaş gruplarından danışanlarla yürütülen terapi süreçlerini gözlemleyerek değerlendirme ve psikoterapi uygulamalarına ilişkin önemli deneyimler edindim.
Ayrıca Altınbaş Üniversitesi bünyesinde MEB onaylı Aile Danışmanlığı eğitimimi tamamladım. Eğitim sürecimde Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur ve Serhat Yabancı’nın katkılarıyla aile, çift ve ilişki dinamiklerine yönelik bilgi ve mesleki gelişimimi destekleme fırsatı buldum.
Terapi sürecinde güven, empati, gizlilik ve iş birliğini temel ilke olarak benimsiyorum. Kaygı, depresif belirtiler, öz güven sorunları, ilişki problemleri, stres yönetimi, duygu düzenleme ve kişisel gelişim alanlarında danışanlarıma bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda eşlik etmeyi hedefliyorum.
Her bireyin değişim ve gelişim potansiyeline sahip olduğuna inanıyor, danışanlarımın kendilerini yargılanmadan ifade edebilecekleri güvenli bir terapi ortamı oluşturmayı önemsiyorum.
- İlişki Problemleri
Psk. Defne Uğurluel
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Defne Uğurluel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Defne Uğurluel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Defne Uğurluel, Psikoloji. Size Defne Uğurluel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Defne Uğurluel adresi nerede?Defne Uğurluel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Halaskargazi Cd. Şimşek Apt. No:125/7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Defne Uğurluel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Defne Uğurluel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Defne Uğurluel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Defne Uğurluel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Defne Uğurluel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Defne Uğurluel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Defne Uğurluel hangi sigortaları kabul ediyor?Defne Uğurluel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.