Retina hastalıkları, vitreoretinal cerrahi ve katarakt cerrahisi özel ilgi alanlarımdır.
- Retina Problemleri
- Ace European Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türk Exim Bankası
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Vakıfbank Mensupları
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Borsası
- Konya Ticaret Odası
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- PTT
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Sınai to Sanayi
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- PTT Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
Vitreus Cerrahisi
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
n....o
Katarakt ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel geçti. Güler yüzlü, ilgili bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sorduğum sorulara cevap alabildim. Çok memnunum kendisinden.
K
k....ü
Gözümde katarakt rahatsızlığı vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Ameliyatım iyi geçti, öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Dicle Hanım son derece işine hakim, konuyu doğru açıklayan, hastalarla iyi iletişim kuran bir doktor. Memnunum kendisinden. Hiçbir sıkıntım yok. Kontrollerime gittiğimde de her türlü desteği verdi. Son derece memnunum, ailecek kendisine gidiyoruz.
e....)
Annemin görmesinde bulanıklık vardı, net göremiyordu. Bu sebepten dolayı başvurduk. Her iki gözünden ayrı zamanlarda ameliyat oldu. Katarakt tanısını koydu. Süreç gayet güzel geçti. Dicle Hanım bize destek oldu, bilgilendirme yaptı. Şu anda annem iyi. Çok memnunuz kendisinden.
e....e
Retina için başvurdum. Ameliyat oldum, operasyonum başarılı geçti. Şu anki sağlık durumum iyi. Operasyon öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor. Dicle Hanım alanında yetkin ve başarılı bir doktor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
h....s
Gözümde retina yırtılması vardı, ameliyat oldum. Ameliyatım çok güzel geçti. Şu anda çok iyiyim. Kontrole gittim, her şey yolunda ilerliyor. Allah kendisinden razı olsun. Dicle Hanım güler yüzlü ve iyi bir doktor. Çok ilgili ve alakalı bir hekim, memnunum kendisinden. Çevremde herkese söyledim.
m...
Eşimin katarakt ameliyatını Prof. Dr. Dicle Hazırolan hanım gerçekleştirdi. Dicle hanıma tavsiye üzerine ulaştık. Eşimin yaşı genç ancak komplike bir üveit öyküsü mevcut. Yıllar boyu yoğun kortizon kullanımı yüzünden sağ gözünde hızlı gelişen bir katarakt oluştu ve bu gözde görme yetisini aniden kaybetti. Bu derece riskli bir vakayı güvenle üstlenebilecek, göz cerrahisinde uzmanlaşmış üst düzey bir hekim arayışındaydık. Prof. Dr. Dicle Hanım’ın ilk görüşmeden itibaren disiplinli, sakin ve güven veren yaklaşımı, literatüre hâkimiyetiyle kalbimizi kazandı. Ameliyat sürecini başından sonuna kadar büyük bir titizlikle, başarıyla yönetti. Eşimin sağ gözü, hiçbir komplikasyon gelişmeden, kusursuz ve hızlı bir şekilde ışığa kavuştu ve iyileşti. Böyle zor bir vakada bu sonucu elde etmek gerçek bir cerrahi ustalığın ürünü diye düşünüyoruz. Özellikle üveit öyküsü olan ve komplike katarakt cerrahisinden çekinen tüm hastalara öncelikli olarak Dicle Hocamı tavsiye ederiz.
P
pi...
Eşimin üveit öyküsü vardı ve kronik kortizon kullanımı sonucu genç yaşına rağmen hızla gelişen katarakt nedeniyle sağ gözü aniden görme yetisini kaybetmişti. Pek çok doktorla görüştük. Hepsi ilgili ve ameliyatı yapmaya istekliydi. Ancak biz samimi ilgiden öte, böyle riskli bir vakayı güvenle üstlenebilecek, göz cerrahisinde uzmanlaşmış üst düzey bir hekim arayışındaydık. Açıkçası hiçbir görüşme içimize tam anlamıyla sinmedi. Tam umudumuzu yitirmek üzereyken Prof. Dr. Dicle Hanım’la tanıştık. İlk görüşmeden itibaren disiplinli, sakin ve güven veren yaklaşımı, literatüre tam hâkimiyeti ve klinik yaklaşımıyla kalbimizi kazandı. Eşimin geçmiş üveit öyküsü nedeniyle zor geçmesini beklediğimiz ameliyat sürecini başından sonuna kadar öyle titizlikle, başarıyla yönetti ki eşimin sağ gözü, hiçbir komplikasyon gelişmeden, kusursuz bir iyileşmeyle kısa sürede yeniden ışığa kavuştu. Böyle zor bir vakada bu sonucu elde etmenin gerçek bir cerrahi ustalığın neticesi olduğunu düşünüyorum. Minnettarız.
• Memorial Ataşehir Hastanesi • Katarakt Ameliyatı •
a...
Dicle Hocam'ın iki gözüme de 10 gün arayla yaptığı katarakt ameliyatı ve sonrasındaki kontrollerindeki ilgisi ve alakasından çok memnunum. Kendisinden memnuniyetimi bilen bir arkadaşım da kızının gözüyle olan problemini Dicle hocamla çözdü.
a...
Doktoru kendim, CV'sine bakarak buldum. Katarakt ameliyatı olmak için. Dicle Hanım çok bilgili, nazik ve hasta sorularına cevap veren bir doktor. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Kontrolüm devam ediyor. Çevreme rahatlıkla tavsiye ederim.
d...
Dicle Hanım'a öneri ile ulaştık. Annemin gözündeki retina yırtığı ve ileri derecede miyop sebebiyle başvurduk. Lazer tedavisi yapılamayacak kadar ileri derecedeydi. Dicle Hanım silikon tedavisi uyguladı, ameliyatını yaptı. 3 ay sonra silikonları aldı. Tedaviden önce Annemin gözleri görmüyordu. Şu anda çok şükür görüyor, kontrollerimize gidiyoruz. Dicle Hanım çok mütevazi bir doktor. Ameliyattan sonra bizi bilgilendirmesi bile çok güzeldi. Kendisi dört dörtlük bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederiz.
Dicle Hazırolan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dicle Hazırolan, Göz Hastalıkları. Size Dicle Hazırolan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi, Retina Dekolmanı Düzeltimi, Multifokal Göz İçi Lensleri, Retina Laser Fotokoagulasyonu, OCT, Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri, Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri, Diabetik retinopati.
Dicle Hazırolan adresi nerede?Dicle Hazırolan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dicle Hazırolan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dicle Hazırolan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dicle Hazırolan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dicle Hazırolan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dicle Hazırolan hangi dilleri konuşuyor?Dicle Hazırolan ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dicle Hazırolan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dicle Hazırolan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dicle Hazırolan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dicle Hazırolan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Dicle Hazırolan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dicle Hazırolan hangi sigortaları kabul ediyor?Dicle Hazırolan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları