Ben Didar Göçeoğlu. Bütüncül yaklaşımla, beslenmeyi sadece kilo vermek değil, yaşam kalitesini artırmak için bir araç olarak gören bir diyetisyenim.
Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldum. Aynı zamanda aynı üniversitenin Matematik Bölümü’nü de tamamladım. Eğitim hayatım boyunca devlet hastanesi, klinik, toplum sağlığı merkezi ve özel beslenme merkezlerinde farklı alanlarda staj yapma fırsatı buldum.
2022 yılından bu yana, kurucusu olduğum Didar Göçeoğlu Beslenme Danışmanlığı bünyesinde bireysel danışmanlık hizmeti veriyorum.
Sen de beslenmeni değiştirmek ve sürdürülebilir bir yaşam tarzı haline getirmek istersen, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
gö...i
Sibo hastalığım sebebiyle doktor yönlendirmesiyle Didar Hanımla çalışamaya başladık. Tedavim sonucu hayat kalitem arttı, şişkinlik problemim artık yok. Düzenli tuvalete çıkabiliyorum. Sibo tedavimde bilgisiyle ve ilgisiyle çok memnun kaldığım diyetisyenimi herkese öneriyorum.
• Didar Göçeoğlu Diyetisyen • Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği •
Z
ze...a
8 ay önce tanıştım kendisiyle zayiflama sürecinde çok güzel yol aldık birlikte diğer diyetisyenler gibi detoxlar pahalı malzemeler yok nasil sağlıklı beslenirim onu öğretti ve giden 20 kilo iyiki yolumuz kesişti iki vardınız
• Didar Göçeoğlu Diyetisyen • Diyetisyen Randevusu •
mi...
Fibromiyalji hastalığım var ve iki haftada önerilen beslenme diyetiyle hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha zinde hissetmeye başladım. Güler yüzlü pozitif iletişim için ayrıca memnun kaldım. Sağlığınız için iyi bir tercih kesinlikle :)
• Didar Göçeoğlu Diyetisyen • Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği •
Hasta
Didar hanımı sosyal medyadan gördüm ve iletişime geçtim. Sonrasında hemen randevu oluşturduk. Benim polikistik over sendromum var, bundan dolayı yüzümde sivilcenlenme ve adet gecikmem vardı. Didar hanım bana uygun bir beslenme programı oluşturdu ve bende buna uymaya çalıştım. Şu anda sivilcelerim azaldı ve şimdiden adetim düzene girmeye başladı. Kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Ö
ö.....
Didar Hanıma yaklaşık 10 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak amacıyla tavsiye üzerine gittim. Kendisinin danışan odaklı bir yaklaşımı var. Geçmişte çalıştığım diyetisyenler, aylarca çalışmamıza rağmen sanki onlarsız fazladan bir gün bile diyetimi devam ettiremeyeceğim şeklinde hissettiriyorlardı. Bu düşünceye hizmet etmek için tüm danışmanlık süreçlerinin karmaşık ve uzman yardımı dışında anlaşılması güç olmasına özen gösterildiğini farkettim. Didar hanım bu bahsettiğim kategorinin tamamen dışında birisi. Size balık vermiyor aksine her şeyi basit ve anlaşılır kılarak balık tutmayı öğretiyor. İşini severek yapan birisi olmasının yanında verdiği listenin, bol alternatifli ve kolayca ulaşılabilecek ürünlerden oluşması diyet sürecimi çok kolaylaştırdı. Sadece online diyet danışmanlığı amacıyla başvurmuş iken sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda gereken her şeyi bana öğretti. Diyetisyen arayışı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • •
3.5 ay kadar çalıştık, 10 kilo verdim.Hiç zorlanmadan, rahat şekilde, beslenme düzenimi çok değiştirmeden normal beslenmeme devam ettim.Porsiyon kontrolüyle kilo vermemi sağlayacak bir program yaptı.Bittikten sonra eski kiloma geri dönmedim.Her zaman rahat ulaşıyordum birşey olduğunda.Kaçamaklarım olduğunda kendimi kötü hissetmeyeceğim şekilde motive ediyordu. Herkese öneriyorum Didar Hanım'ı.
Benim çok fazla kilo problemim yoktu 5 kilo kadar problemim vardı. Bana çok güzel bir yeme alışkanlığı kazandırdı.Aç kalmadan daha düzenli giden, oturttuğum bir sistem oldu.2 ayda 7 kilo vermiş oldum.Bu da sabit kaldı.Sürekli kendisine ulaşabiliyordum, kafama takılan şeylerde, yerine koymam gereken besinler olduğunda anında cevap alabiliyorum.Tavsiye ederim Didar Hanım'ı.
Y
yc...o
Surekli iletisim halinde kalarak surecimi takip ettik, ve hic zorlanmadan istedigim kiloya neredeyse ulastim, sonunda ofisi de acilmis, artik mumkun oldukca yerinde ziyaret edecegim.
• Online Danışmanlık • •
Didar Göçeoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didar Göçeoğlu, Diyetisyen. Size Didar Göçeoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Vejetaryen Beslenme, Menopozda Beslenme, Mikrobiyota Düzenleme, Sağlıklı Beslenme, Çölyak Hastalığında Beslenme, Haşimato Hastalığında Beslenme, Kişiye Özel Beslenme Programları, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları.
Didar Göçeoğlu adresi nerede?Didar Göçeoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Caddesi No:34 Kat:2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didar Göçeoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Didar Göçeoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Didar Göçeoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didar Göçeoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Didar Göçeoğlu hangi dilleri konuşuyor?Didar Göçeoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Didar Göçeoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didar Göçeoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Didar Göçeoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Didar Göçeoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Didar Göçeoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Didar Göçeoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.