Yeditepe Üniversitesi lisans, İstanbul Gelişim Üniversitesi Yüksek lisans mezunuyum. Klinik Psikoloji yüksek lisansımı "Çocukluk çağı travmaları, bağlanma stilleri ve cinsel tutumlar arasındaki ilişkinin incelenmesi" konulu tezim ile mezun olarak tamamladım. Lisans ve Yüksek Lisans eğitim sürecimde aile / çift ve bireysel psikoterapi Süpervizyon eğitimi, çeşitli terapi ekolleri, çocuk-ergen terapisi eğitimlerimi tamamladım.
Yetişkin, Çift ve aile terapisi alanında uzmanlaştım. EMDR Terapi, Şema Terapi, Gottman Çift terapisi ekolleri faydalandığım ekoller arasındadır. Danışanlarımı Nişantaşı'nda kendi ofisimde görmekteyim.
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Eş ve Çift Kıskançlığı
Halaskargazi Cd. Kargın Palas Apt. No:24 Daire:4 Nişantaşı, Şişli
Klinik Psikolog Dilara Gürel
- Sigortası olan hastalar
Halaskargazi Cd. Kargın Palas Apt. No:24 Daire:4 Nişantaşı, Şişli
Galeri
be....
Çift terapisi için dilara hocayı tavsiye ettiler, çok memnun kaldık. Öyle güzel pencereler açtı ki… ilişkimizi yoluna koyabildiysek dilara hocanın katkısı büyük. Hala devam ediyoruz, çevreme de tavsiye etmeye başladım. Konumu da çok merkezi, nezih bi klinik. Daha önceki deneyimlerimden sonra burası çok iyi geldi.
• Klinik Psikolog Dilara Gürel • •
Dilara Hanım harika bir psikolog ve kliniği çok temizdi. Gelme sebebim çok kısa bir zamanda tamamlandı. Gelmek isteyen kişiler güven duyarak gelebilir.
• Klinik Psikolog Dilara Gürel • Psikoloji Randevusu •
ha...k
Terapiye ekmek gibi su gibi ihtiyacım olduğu bir dönemde arkadaşımın tavsiyesiyle Dilara hanımla görüştüm. Arayış içindeydim ama kimseye güvenemiyodum. Telefonda yaptığımız ilk görüşme bile içime su serpmişti. Bununla birlikte artık tanı alacağım ve bir şeyleri halledeceğim diye seviniyodum. Aylar geçti ve Dilara bana bunu vermiyodu. Sonra fark ettim ki tanı almamak bana çok iyi geldi. Çünkü Dilara hanım, üstüme yığılan kalıpları yıkmam için ve kendimi kendimce tanımlamam için bana ışık oldu. Bilim adamlarının soğuk kalıplarını üstüme göre kesip biçmek yerine ihtiyacım olanı bana fark ettirmeden vererek her seansta uzmanlığını konuşturdu. Fazlaca uzattım belki ama şunu da eklemeden geçmek istemiyorum; Dilara hanımın beni en çok rahatlatan yanı iliklerime kadar hissettirdiği sevgisi ve koşulsuz kabulü oldu. İyi ki denk gelmişiz.
• Klinik Psikolog Dilara Gürel • •
Bu süreçte terapiye başlamak benim için önemli bir dönüm noktası oldu. Özellikle ayrılık döneminde duygularımı anlamlandırmamı ve kendime daha net bakabilmemi sağladı. Kafamın çok karışık olduğu, zor bir süreçten geçtiğim bir zamanda terapiyle yollarımın kesişmesi benim için kıymetliydi. Dilara Hanım’ın yargısız, dikkatli ve samimi dinleyişi; içten ve sakin yaklaşımı bu süreci benim için daha güvenli ve rahatlatıcı hale getirdi. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dilara Hanımla tanıştım. Sürece başlamak isteyen kişilere tavsiye ediyorum.
K
k.....
Dilara Hanım’a bir tanıdığım aracılığıyla başvurdum. Kaygıyla baş etme sürecimde ve kendimi tanıma yolculuğumda bana oldukça yardımcı oldu. Empatik ve kabullenen yaklaşımı sayesinde seanslarda kendimi rahat ve güvende hissettim. Süreci benim için çok destekleyici geçti. Çevremdeki kişilere de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
se...e
Uzun zamandır özgüvenimle alakalı problemler yaşıyordum, bir arkadaş grubuna katılamıyordum, sohbet başlatmaya çekiniyordum , kendi iş hayatımda daha iyisini yapabilecekken cesaret edemediğim için hep arka planda kalıyordum, bu durum artık beni yanlızlığa itiyorken bir arkadaşımın tavsiyesi ile Dilara hanımla yollarımız kesişti, Dilara hanımın beni anlaması ve bu yolda bana eşlik etmesi, kendi hayatımda da ilerleyebilmeme yardımcı oldu, bir süredir seanslarıma düzenli olarak katılıyorum ve ilk geldiğim güne göre çok daha iyi hissediyorum kendimi, ve bu süreç kendimi geliştirmem ve özgüvenimi toparlamam konusunda bana çok iyi geldi. Dilara hanımı gönül rahatlığıyla kendi çevreme de tavsiye ediyorum.
Z
z.....
Dilara hanımla görüşmeye ilişkimde çıkmaza girdiğimde karar verdim. Ne yapacağımı bilemediğim bir dönemde cevap bulmaya çalışırken sürece başladım. Dilara hocam ne yapacağımı söylemek yerine bana ihtimallerin tamamını ve sonuçlarını düşündürmeye sevketti. A ve B yolundan başka yolların da olduğunu bulduk beraber. Bir de artık kendi duygularımı önceleyebiliyorum. Dilara hanım tüm bu süreçte merakla beni dinledi. Gerçekten derdimin duyulması bana iyi geldi. Yaklaşık 6 aydır devam ediyoruz. Ben çok memnun kaldım. İyi ki tanımışım sizi.
T
t.....
Dilara Gürel'e özgüven problemlerim sebebiyle başvurdum. Romantik ilişkim hiç olmadı. İşte de artık ses çıkarmadığımdan herkes üstüme gelmeye başlamıştı. Çok depresif hissediyordum. Uzun süre böyle yaşadım ama bir arkadaşımın önerisiyle terapiye başlamaya karar verdim. Dilara hocam çok ilgili biri. Kendisiyle güzel bir bağ kurduk. Belki ailemle bile konuşmadığım şeyleri, merak ettiğim konuları ona sorabiliyorum. Bilgisini aktarmaktan hiç geri durmuyor. Bazen samimi bi arkadaş sohbeti gibi ama bir bakıyorsunuz o konu başka bir konuya bağlanıyor ve aydınlanma yaşıyorsunuz. Uzmanlığına çok güveniyorum. Adımlar atmaya başladık. Daha cesur hissediyorum. Gelecek için de heyecanlıyım. Sürecimden çok memnunum.
Ö
ö.....
Dilara hanıma eşimle boşanma sürecinde geldik. Açıkçası bir hakem istiyorduk biri desin ki sen haklısın sen haksızsın. Ama öyle olmadı. Dilara hanım tarafsızca dinledi. Anlaşılmış hissetmek bizi rahatlattı. Eşim de ben de başka bir zeminde tartışmayı, birbirimizi duymayı öğrendik. Birbirimizi doğru anlamak, yargılamadan, haklı olmaya çalışmadan o kadar önemliymiş ki. Şimdi diyorum ki terapiden önceki evliliğimiz başka bu evlilik başka bir evlilik sanki. Evlilik okuluna gidiyoruz diyoruz :)) öğrenmeye devam. Dilara hocam çok sabırlı ve dikkatli. Titiz, bazen disiplinli bazense şefkatli ama hep özenli bir tavrı var.
• Klinik Psikolog Dilara Gürel • •
6 aydır görüşüyorum Dilara hanımla. Herkesi memnun etmeye çalışırken kendimi o kadar çok ertelemişim ki. Psikoloğa gitmeyi bile kendime hak görmemişim. Hep başka önceliklerim vardı. Hatta başlarda suçluluk duygusuyla başladım terapiye gerek var mıydı diyerek. Sonra sonra başka bakmaya başladım. Mesela hayır dedikten sonra gelen hem rahatsız edici hem rahatlatıcı o his beni bu yolu yürümeye ikna etti. Bir şeylerin değişebilmesine başta çok şaşırdım şimdiyse sorumluluk almanın, bir şeyleri zor da olsa farklı yapmanın nasıl kolaylıklar sunduğunu görüyorum. Başka bir hayat da mümkünmüş. Ben bu yolu hedeflerimi tamamlayana kadar yürüyeceğim. Dilara hanıma memnuniyetimi ilettikçe benim çabam olduğunu söylüyor. O zaman kendimi kutluyorum hocam ama siz de iyi ki bana eşlik ettiniz. Şefkatiniz, ilginiz çok kıymetli benim için.
• Klinik Psikolog Dilara Gürel • •
Dilara Gürel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Gürel, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Dilara Gürel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu.
Dilara Gürel adresi nerede?Dilara Gürel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cd. Kargın Palas Apt. No:24 Daire:4 Nişantaşı Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Gürel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Gürel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Gürel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Gürel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilara Gürel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Gürel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Gürel hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Dilara Gürel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Gürel hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Gürel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.