- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Diyetisyen Randevusu
Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3, İzmir
Diyetisyen Dirşah Taşlı
Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3, İzmir
Diyetisyen Dirşah Taşlı
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Ben kendim bile bu noktaya geleceğimi hiç tahmin etmiyordum. Başlayalı 2-3 ay oldu ve kilo vermem o kadar zorken hiç aç kalmadan sağlıklı bir şekilde yürüdüğüm bu yolda 7 kg verdim. Yol göstericim sevgili diyetisyenime çok teşekkür ediyorum.
• Diyetisyen Dirşah Taşlı • Diyetisyen Randevusu •
Dirşah Taşlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dirşah Taşlı, Diyetisyen. Size Dirşah Taşlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu.
Dirşah Taşlı adresi nerede?Dirşah Taşlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dirşah Taşlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dirşah Taşlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dirşah Taşlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dirşah Taşlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dirşah Taşlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dirşah Taşlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dirşah Taşlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dirşah Taşlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dirşah Taşlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Dirşah Taşlı hangi sigortaları kabul ediyor?Dirşah Taşlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.