Öncelikle siz değerli ziyaretçilerime kendimle ilgili bilgiler vererek söze başlamayı uygun görmekteyim. Büyüklerimizin de öğretisini unutmadan “Her şey ölçüsünde güzeldir” felsefesine yürekten inanıyorum ve müşterilerimden katı kurallarla uygulanan diyet zihniyetini terk etmelerini sağlayarak, bütün gıdaların tadını çıkarmaları için profesyonel yöntemler uyguluyorum. İyi bir diyetisyen ve sağlık koçu oldum çünkü gıda ile ilişkimizi daha iyi anlayarak ve sağlıklı, gerçekçi değişiklikler yapma konusunda rehberli destekle herkesin sağlık hedeflerine ulaşabileceğine ve iyi yaşayabileceğine gerçekten inanıyorum. Artık deneyimlerimi ve bilgilerimi kilo vermenin ötesine geçmek için kullanıyorum çünkü beslenme ve sağlık için kilodan çok daha fazlası var. Sağlıklı alışkanlıkları nasıl oluşturacağınızı göstererek ve gerçekten hak ettiğiniz sağlıklı yaşam tarzına giden yolun her adımında size rehberlik ederek kendinizi en iyi şekilde hissetmenize yardımcı olabilirim.
Hakkımda
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Kilo Problemi ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
- Hiperlipidemi ,
Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3, Ödemiş, İzmir 35765
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3, İzmir
Diyetisyen Dirşah Taşlı
Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3, İzmir
Diyetisyen Dirşah Taşlı
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ben kendim bile bu noktaya geleceğimi hiç tahmin etmiyordum. Başlayalı 2-3 ay oldu ve kilo vermem o kadar zorken hiç aç kalmadan sağlıklı bir şekilde yürüdüğüm bu yolda 7 kg verdim. Yol göstericim sevgili diyetisyenime çok teşekkür ediyorum.
• Diyetisyen Dirşah Taşlı • Diyetisyen Randevusu •
Dirşah Taşlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dirşah Taşlı, Diyetisyen. Size Dirşah Taşlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu.
Dirşah Taşlı adresi nerede?Dirşah Taşlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mahallesi Şehit Adnan Menderes Bulvarı No:106 Kat:2 Daire:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dirşah Taşlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dirşah Taşlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dirşah Taşlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dirşah Taşlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dirşah Taşlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dirşah Taşlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dirşah Taşlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dirşah Taşlı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dirşah Taşlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Dirşah Taşlı hangi sigortaları kabul ediyor?Dirşah Taşlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar