Merhaba, ben Psikolog Ece Uygun.

MEF Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Onur Derecesi ile mezun oldum. Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nda eğitimime devam ediyor, Marmara Üniversitesi Aile Danışmanlığı eğitimini başarıyla tamamlamış bulunuyorum. Ayrıca Prof. Dr. Doğan Şahin'in Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi'ni tamamladım.

Mesleki yaklaşımımda bireyin yaşadığı güçlükleri yalnızca mevcut belirtiler üzerinden değil; yaşam öyküsü, ilişkileri ve erken dönem deneyimleriyle birlikte ele almayı önemsiyorum. Psikodinamik bakış açısıyla, tekrar eden ilişki örüntülerini, duygusal çatışmaları ve kişinin kendisiyle kurduğu ilişkiyi anlamaya yönelik bir süreç yürütmeyi hedefliyorum.

İlgi alanlarım arasında bireysel psikolojik danışmanlığın yanı sıra çift ve aile ilişkileri, bağlanma, cinsellik, ilişki dinamikleri, kişilik örüntüleri ve kişilerarası ilişkiler yer almaktadır.

Her bireyin yaşam öyküsünün kendine özgü olduğuna inanıyor; güvene dayalı, yargılamayan ve iş birliğine açık bir terapi ortamı oluşturmayı önemsiyorum. Terapi sürecini, kişinin kendisini daha iyi tanımasına, duygularını anlamlandırmasına ve daha doyumlu ilişkiler kurmasına eşlik eden bir yolculuk olarak görüyorum.

Yetişkin

Vali Konağı Caddesi, İstanbul

Bi Şey Psikoloji

Ece Uygun

Ece Uygun
Bi Şey Psikoloji

Vali Konağı Caddesi, Sorak Apartmanı, Meşrutiyet, No:109 Kat:2 Daire:3, Şişli, İstanbul 34363

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Ş

ş....

Ece hnmdan bireysel seans desteği alıyorum. Kendisi süreci bana en başında şeffaf bir şekilde aktardı. Seanslarımızın da verimli geçtiğini düşünüyorum. Ben tavsiye ederim.

• Ü

ü.....

Eşimle birlikte evliliğimizde yaşadığımız sorunlar nedeniyle terapiye başladık. Süreç boyunca tarafsız, sakin ve profesyonel yaklaşımı sayesinde birbirimizi daha doğru anlamayı öğrendik. Ece hanım, güven veren tavrı ve doğru yönlendirmeleriyle bize önemli bir bakış açısı kazandırdı. Evlilik terapisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

Eşimle birlikte aldığımız aile terapisi sürecinde kendimizi gerçekten anlaşılmış ve güvende hissettik. Ece Hanım profesyonel yaklaşımı, empatisi ve yol göstericiliği sayesinde ilişkimize çok değerli katkılar sağladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• I

i̇...n

Psikolog konusunda; danışmanın sizi dinlemesi, doğru sorularla iç sıkıntısı ya da sorunlarınızın temeline sizi de birlikte indirmesi en önemli hususlardandır. Ece Hanım, bu özellikleri çok iyi barındırıyor. Bugün artık hepimizin, dahiliye doktoru kadar psikolojik konularda da destek ya da danışmalara ihtiyacımız var. Ece Hanım, taze bilgileri ve araştırmacı özelliğiyle zihnimizin karanlık düşüncelerine ışık tutuyor. Deneyin derim..

• Online Danışmanlık Diğer  •

Empatik, güler yüzlü ve güven veren bir uzman. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

• B

Ece Hanım’a ailemle beraber gittik ve açıkçası çok memnun kaldık. Rahatlıkla kendisini öneriyorum.