Atatürk Mahallesi Saraçoğlu Caddesi No:12 K:1 D:1 Ödemiş, İzmir
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
m....u
Diş temizliği işlemim son derece konforlu ve titiz bir şekilde yapıldı. İmplant konusunda danıştığımda ise kendi dişimin korunmasının öncelikli olması gerektiğini belirterek en doğru tedavi planını sundu. Hastasını bilinçlendiren ve etik yaklaşımıyla güven veren bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sn. E.ANDAÇ• Elif Andaç Muayenehanesi • Diğer •
Elif Andaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Andaç, Diş Hekimi.
Elif Andaç adresi nerede?Elif Andaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi Saraçoğlu Caddesi No:12 K:1 D:1 Ödemiş İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Andaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Andaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Andaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Andaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Andaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Andaç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Andaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar