Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Pendik 1 adres
Dr. Elif Ruşen Vayvada, tıp eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanındaki uzmanlık eğitimini Dr. Lütfi Kırdar Kartal Şehir Hastanesi'nde almıştır. Mesleki çalışmalarını çeşitli kamu sağlık kuruluşlarında sürdürmüş olup, halen Kurtköy Ersoy Hastanesi bünyesinde görev yapmaktadır.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik 34912
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Çok güler yüzlü samimi bi çocuk hekiminde olması gereken ne varsa bence sizde var hocam çok memnun kaldık
• Kurtköy Ersoy Hastanesi • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
hi...n
biz 3 ay kadar idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle yattık hastanede elif hanımdan cok memnunum bence olması gereken bi cocuk doktoru tebrik ediyorum merve betül fidan :)
Elif Vayvada Ruşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Vayvada Ruşen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Elif Vayvada Ruşen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Kontrol Randevusu.
Elif Vayvada Ruşen adresi nerede?Elif Vayvada Ruşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Vayvada Ruşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Vayvada Ruşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Vayvada Ruşen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Vayvada Ruşen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Vayvada Ruşen hangi dilleri konuşuyor?Elif Vayvada Ruşen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Vayvada Ruşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Vayvada Ruşen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Vayvada Ruşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Vayvada Ruşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Vayvada Ruşen hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Vayvada Ruşen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla