“Üniversite Öğrencilerinde Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Belirtileri ile Emosyonel Regülasyon ve İnternet Bağımlılığı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi “tez çalışmasıyla katılım sağlayıp sözel bildiri çalışmasına katılım sağladım.
"www.eskicir.blogspot.com -Cebimdeki Dünya" bloğunun yazarıyım.
Nisbetiye Mah. Aytar Cad.Nail Sok. Dilek Apt. Kat:1 No:4, Beşiktaş, İstanbul 34340
- Sigortası olan hastalar
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuklarda Uyku Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
i̇....
Anksiyete bozukluğu odaklı olarak bilişsel davranış terapisi alıyorum. Haftada ya da iki haftada bir görüşüyoruz. Hemen her konuda Emine Hanım ile konuşuyorum ve çok iyi hissettiriyor. Hem çok kibar, anlayışlı ve tatlı bir insan, hem de uzman olarak oldukça yetkin. Çok memnunum; çevreme de tavsiye ederim.
C
c...
Klinik Psikolog Emine Özan’a arkadaşımın kızının tavsiyesiyle ulaştım,
Uzun yıllardır süren anksiyete bozukluğu, panik atak ve depresyon şikayetlerim nedeniyle başvurdum,
Daha önce birkaç farklı psikolog ile terapiye başladım, düzenli devam etmedim, düzensiz ve uzun aralıklarla seanslara katıldım,
Emine Özan ile seanslarımı haftada bir gün olarak planlayıp başladım; bu benim tercihimdi, ilk seanstan itibaren devam etme kararı aldım, kendimi çok rahatlamış hissettim, güven duydum, son derece içten, nezaketli, samimi yaklaşımı ve sempatik tavırlarıyla beni etkiledi,
58 yaşındayım, yılların birikimi kemikleşmiş düşünce kalıplarımı ve buna bağlı davranışlarımı düzenlemek kolay olmayacak biliyorum; ancak Emine Hanım'ın rehberliğinde bunu başarabileceğime inanıyorum,
Tabii ki tavsiye ederim,
Başarıları daim olsun, saygılarımla.• • •
Psk. Emine Özan ile 6 yaşındaki kızım için iletişime geçtik. Daha önce de kendisine gitmiştik ve çok memnun kalmıştık. Kızımızın ilkokula yeni başlaması ve benim son aylarda yaşadığım sağlık problemlerinin, kızımızın üzerinde bizim göremediğimiz olumsuz bir etkisi olup olmadığını danışmak için Emine Hanım'dan randevu aldık. Emine Hanım kızımla öyle güzel bir bağ oluşturdu ki, kızım randevu zamanını iple çekiyor. Bundan sonrası için de düzenli aralıklarla o bağın kopmaması ve artık çok erken yaşa çekilmiş olan ergenlik problemlerinin de ilerlemeden zamanında müdahale edilmesi için danışmanlık almak istiyoruz. Güler yüzü, zarif duruşu ve sesinin tonu... Sanki yıllardır tanıyor gibisiniz. Sizi anlamaya çalışması demeyeceğim, çünkü yıllardır her şeyi birlikte yaşamışsınız gibi sizi anlaması!!! Bence bu paha biçilemez.
d....g
Kızımın sınav kaygısı nedeni ile Emine hanıma getirme kararı aldıķ. Lgs sınavına hazırlanıyor ve her deneme sınavında ve sonrasında ağlama nöbetleri ve aşırı panik oluyordu. Emine hanım anne baba olarak bize de bu durumun altında yatan sebepler konusunda gerekli bilgilendirmeleri
yaparak ilerledi.Kızım sınav kaygısını yendi ve genel olarak ruh hali gayet iyi...• başka bir yer • Diğer •
U
uğ....
Emine hanımı çevremde daha önce insanlar çok önermişti. Psikologa gitme ön yargılarım olsa da bunu Emine hanım ile inanılmaz derecede aştım. Seanslardan sonra bana sağladığı fayda önce bana, sonra etrafıma inanılmaz şekilde fayda sağladı. Kendim ile alakalı bildiğim uygulayamadığım durumları görmemi sağladı. Harika iletişim ve güler yüz.
Z
ze...k
Ben Emine Hanım’a son zamanlarda yoğunlaşan takıntılarım, iç bunaltım, zihin yorgunluğum sebebiyle terapiye geldim. Terapi süresince sorunlarıma ve sorularıma olan profesyonel yaklaşımı her seferinde Emine Hanım’ın bilgi donanımının ne denli yüksek olduğunu anlamamı sağlamakta. Hiçbir konuda yargılanmayacağımı bilerek, bunun rahatlığıyla içimdeki her şeyi anlatabiliyorum. Size bu güvenceyi çok net bir şekilde veriyor çünkü. Yaklaşık 4 aydır devam ediyorum ve yakınlarım tarafından bile ruh halimin iyiye gittiğine yönelik dönüşler alıyorum. Emine Hanım bana çok yardımcı oldu, kafanızda hiçbir şüphe kalmadan gidebileceğiniz bir psikolog.
go...a
Benim kronik rahatsızlığıma sahip birinin solunum yetmezliğinden dolayı vefat etmesinden sonra bende anksiyete başladı. Geceleri nefes alamıyorum gibi hissediyordum. Emine Hanım hayatımda ki diğer olumsuzluklarla birlikte bu sıkıntımı da çözdü. Hislerimin kaynağını bulmamda ve tedavi etmede çok başarılıydı.
i̇....
Emine Hanım çok tatlı, güleryüzlü, sıcakkanlı bir psikolog. Seans esnasında kendimi bir arkadaşımla sohbet ediyor gibi hissediyorum. Kafama takılan her şeyi detaylı olarak açıklaması en sevdiğim yönü. Kaygılarımla mücadelede kendisinin çok faydalı olduğuna inanıyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Emine hanım benim ilk psikolog tecrübemdi. Bu yüzden birine kendimi açma konusunda çok gergin hissediyordum fakat kendisinin güler yüzü, pozitif enerjisi ve cesaretlendirmesi sayesinde kendimi ifade etmem kolaylaştı. Özellikle sosyal konularda yaşadığım problemlerin nedenlerini, bunların nereden geldiklerini ve bunlarla nasıl baş edeceğimi bulmamı sağladı. Bana hayatıma bakmam için yeni gözlükler takmayı ve farklı yerlerden manzaranın farklı taraflarını görmeyi öğretti. Bu keşif yolculuğu sayesinde olumsuz duygu, davranış ve düşüncelerimi daha kolay yönetebiliyorum. Kendisinin çok açıklayıcı bir dil kullanımı ve pozitif bir yaklaşımı var. Anlatması size çok çok zor gelen şeyleri bile dile getirebilmeniz için gayet rahat bir ortam oluşturuyor. Özellikle beni zorlayan ve anlatmaktan kaçındığım şeyleri dile getirip bunları aşmam konusunda bana cok destek oldu.
Ö
ö...
Kendisine araştırmam sonucu ulaştım. Daha önceden anksiyete teşhisim vardı ama beraberinde travma sonrası stres bozukluğu, ertelenmiş tutulmamış bir yas süreci, ikili ilişkilerde duygusal fiziksel istismar, akran zorbalığı ve aile içi sorunlar nedeniyle başvurmuştum. Kendisi ile her randevumuzda daha iyi hissediyorum. Bir seansta konuştuğumuzun asıl sebebini diğer seansa kadar çözmemde yardımcı oluyor farkındalık kazanıyorum. Yaklaşımı ve anlatım şekli anlayacağım düzeyde. Kendisini herkese tavsiye edebilirim şüphe duymadan destek alabilirler.
Emine Özan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Özan, Psikoloji. Size Emine Özan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Emine Özan adresi nerede?Emine Özan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nisbetiye Mah. Aytar Cad.Nail Sok. Dilek Apt. Kat:1 No:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Özan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Özan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Özan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Özan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Emine Özan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Özan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Özan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Özan hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Emine Özan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Özan hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Özan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.