Dr. Emine Yıldırım, genel cerrahi alanında görev yapmakta olup çalışmalarını Atlas Üniversitesi Hastanesi bünyesinde sürdürmektedir.
Tıp eğitimini 1991 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamış, genel cerrahi uzmanlık eğitimini ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Haseki Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tamamlayarak 1998 yılında genel cerrahi uzmanı olmuştur.
Mesleki kariyeri boyunca Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel İstanbul Şafak Hastanesi, Özel Gelişim Hastanesi ve Özel Medical Park Fatih Hastanesi gibi çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapmıştır. 2013 yılından itibaren İstanbul Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde uzman hekim ve daha sonra doçent doktor olarak çalışmış, günümüzde Atlas Üniversitesi Hastanesi’nde görevine devam etmektedir.
Mesleki ilgi alanları arasında genel cerrahi uygulamaları, meme hastalıkları ve meme cerrahisi yer almaktadır. Bu alanlarda ulusal ve uluslararası bilimsel toplantı, kurs ve eğitim programlarına katılmış; özellikle meme hastalıkları ve meme kanseri cerrahisine yönelik güncel yaklaşımlar üzerine mesleki çalışmalarını sürdürmüştür.
Dr. Emine Yıldırım’ın bilimsel araştırmaları, akademik çalışmaları ve tez danışmanlıkları bulunmaktadır. Çeşitli bilimsel kongrelerde sunulan çalışmaları ödüllendirilmiş olup, akademik faaliyetlerine ve bilimsel çalışmalarına devam etmektedir.
Ayrıca İstanbul Meme Derneği, Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği, Türk Cerrahi Derneği ve İstanbul Cerrahi Derneği üyesidir. Mesleki çalışmalarını genel cerrahi alanındaki güncel bilimsel bilgi ve uygulamalar doğrultusunda sürdürmektedir.
- Meme Hastalıkları
Kanser Cerrahisi
Karın Germe
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolektral Cerrahi
Pankreas Cerrahisi
Paratiroidektomi
Pilonidal Sinüs Cerrahisi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
PIPAC (Basınçlı Sıcak Kemoterapi)
Preoperatif Değerlendirme
Varis Tedavisi
Yutulabilir Mide Balonu
Şeker Ameliyatı
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar 34203
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
O
oz...y
Sevgili doktorumuz emine hn safra kesesi ameliyatimi gerceklestirmistir kendisine ilgi ve alakasindan cok memnun kaldim
• Atlas Üniversitesi Hastanesi • •
ba...k
çok erken yaşta meme kanserine yakalandım ve çok şükür ki Emine hocamla karşılaştım. Biraz fazla geç gittiğim için hastaneye son evredeydim fakat Emine hocam süreç boyunca o kadar güzel ilgilendi ki. Direkt tedaviye başladık önce kemoterapiler sonrasında ameliyat ve tekrar bi kemoterapi süreciyle hastalığımı atlattım. Bu süreçte Emine hocam her zaman her an ulaşılabilir ve yanımda oldu. Emine hocam sayesinde süreç benim için inanılmaz motive ediciydi. Bu tür hastalıklarda malum moral gerçekten önemli. Sadece bana değil aileme de göstermiş olduğu sıcaklık güven ve samimiyet sayesinde aslında benim için biraz mola verme gibi bir süreç oldu. Gerçekten yurt dışına kaptırmadığımız için şükredilmesi gereken bir doktor.
• Atlas Üniversitesi Hastanesi • •
he...i
2012 tarihinde Dr Emine hanim safra kesesi amelyatimi yaptı .kapali yapılan amelyatim gayet iyi gecti. Kendisine tesekkur ediyorum. Hastalarına karsı iyi tutumu ,ilgisi alakası tum meslektaşlarına iyi bir ornek teşkil etmese gerektiği ne inanıyorum .tedavi gördüğüm süre içersinde şefkati ve iyi hekimliği beni cok etkiledi kendisine cok tesekkur ediyorum .tum yakınlarıma ve dostlarıma Emine Hanim diyorum Saygılar ...
he...i
is...i
slm benm bi yakınım kendisi yaşlı oldugu için yazamıyor emine hanıma gitti gercekten cok memnun kaldığını sağlığına kavuşmasının yanı sıra cokda güleryüzlü bir bayan olduğunu yazmamı istedi gerçi memnuniyetimizi kendisine bildirdik ama burdanda yazmak istedim işinin ehli cok degerli bi doktor kendisi Allah ondan razı olsun.
sü...r
DOKTORUMUZDAN ALLAH RAZI OLSUN YAKINIMIZ YENİ DOĞMUŞ GİBİ OLDU
Emine Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Yıldırım, Genel Cerrahi. Size Emine Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Kontrol Randevusu, Laparoskopi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Emine Yıldırım adresi nerede?Emine Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Emine Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Emine Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
- Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar