Uzman Klinik Psikolog Ender Kardelen GÜLER, psikoloji lisansının ardından klinik psikoloji yüksek lisans programını başarıyla bitirerek uzmanlık derecesini almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini de başarıyla tamamlamıştır. Şu anda Psikodrama ve Varoluşçu Psikoterapi eğitimlerine devam etmektedir. Kocaeli'de ve İstanbul'da yüz yüze seanslarını sürdürmenin yanı sıra online terapi hizmeti de vermektedir.
- Depresyon
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Anksiyete
Kocaeli Psikoloji, Ömer Ağa Mah. Ş. Bilgisu Cad. Akşener İş Merkezi No:79, Kat:1, İzmit/Kocaeli, Kocaeli
Teşvikiye Caddesi, İstanbul
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
Kendisiyle varoluşçu terapi üzerine bir görüşme gerçekleştirdim, Kardelen Hanım gerçekten mesleğinde inanılmaz başarılı biri bana yaklaşımı olsun görüşmedeki tutumu olsun gerçekten çok memnun kaldım bu konuda terapi almak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum
• Kocaeli Psikoloji-Kocaeli • Varoluşçu Psikoterapi •
m....h
Kardelen Hanımla varoluşçu terapiye başlamak hayatım için verdiğim en doğru kararlardandı. Terapi günlerini iple çekiyorum ve hayatım üzerine bakış açımın değiştiğini hissediyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
ma...l
Varoluşçu psikoterapiyi hep denemek istiyordum. Kardelen Hanım ile deneyimleme fırsatı buldum. Kendisinin yaklaşımı ve enerjisi çok güzel. Yolculuğumuz için çok heyecanlıyım.
• Nişantaşı-Özel Muayenehane • Randevu •
Ender Hanımla depresyon üzerine terapiler gerçekleştiriyoruz. Kendisini bana bir yol gösterici ve ışık oldu. Zor bi dönemden geçiyodum ama şu an çok daha iyi hissediyorum.
• Kocaeli Psikoloji-Kocaeli • Psikoterapi •
Kardelen Hanımla yıllardır sahip olduğum okbm üzerine çalışıyoruz ve terapinin bana iyi geldiğini deneyimliyorum ilk kez. Benimle kurduğu iletişim, terapi süreci her şey çok iyi diyebilirim. İyi ki kendisiyle terapiye başlamışım.
• Kocaeli Psikoloji-Kocaeli • Psikoterapi •
b....
Kardelen Hanım ile terapiye başladıktan sonra ilk kez gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Seanslarda öğrendiğim teknikler sayesinde takıntılarımı fark edip onlarla başa çıkmayı öğrendim. Zamanla düşüncelerim üzerindeki kontrolümü geri kazandım ve artık OKB hayatımı yönetmiyor. Sabırlı, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımıyla bana büyük destek oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Ender Kardelen Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ender Kardelen Güler, Psikoloji. Size Ender Kardelen Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Evlilik Terapisi.
Ender Kardelen Güler adresi nerede?Ender Kardelen Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli Psikoloji, Ömer Ağa Mah. Ş. Bilgisu Cad. Akşener İş Merkezi No:79, Kat:1, İzmit/Kocaeli Kocaeli
- Teşvikiye Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ender Kardelen Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ender Kardelen Güler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ender Kardelen Güler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ender Kardelen Güler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ender Kardelen Güler hangi dilleri konuşuyor?Ender Kardelen Güler ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ender Kardelen Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ender Kardelen Güler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ender Kardelen Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ender Kardelen Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ender Kardelen Güler hangi sigortaları kabul ediyor?Ender Kardelen Güler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.