Uzm. Kl. Psk. Ender Kardelen Güler

Psikoloji daha fazla

Kocaeli 2 adres

Uzman Klinik Psikolog Ender Kardelen GÜLER, psikoloji lisansının ardından klinik psikoloji yüksek lisans programını başarıyla bitirerek uzmanlık derecesini almıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini de başarıyla tamamlamıştır. Şu anda Psikodrama ve Varoluşçu Psikoterapi eğitimlerine devam etmektedir. Kocaeli'de ve İstanbul'da yüz yüze seanslarını sürdürmenin yanı sıra online terapi hizmeti de vermektedir.

Uzm. Kl. Psk. Ender Kardelen Güler - Kocaeli

Kocaeli Psikoloji, Ömer Ağa Mah. Ş. Bilgisu Cad. Akşener İş Merkezi No:79, Kat:1, İzmit/Kocaeli, İzmit, Kocaeli 41300

• Sigortası olan hastalar

Uzm. Kl. Psk. Ender Kardelen Güler - İstanbul

Rasimpaşa No:23, Kadıköy, İstanbul 34010

Kocaeli Psikoloji, Ömer Ağa Mah. Ş. Bilgisu Cad. Akşener İş Merkezi No:79, Kat:1, İzmit/Kocaeli, Kocaeli

Makaleler

• B

Ender Hanımla depresyon üzerine terapiler gerçekleştiriyoruz. Kendisini bana bir yol gösterici ve ışık oldu. Zor bi dönemden geçiyodum ama şu an çok daha iyi hissediyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Ender Kardelen Güler - Kocaeli Psikoterapi  •

Kardelen Hanımla yıllardır sahip olduğum okbm üzerine çalışıyoruz ve terapinin bana iyi geldiğini deneyimliyorum ilk kez. Benimle kurduğu iletişim, terapi süreci her şey çok iyi diyebilirim. İyi ki kendisiyle terapiye başlamışım.

• Uzm. Kl. Psk. Ender Kardelen Güler - Kocaeli Psikoterapi  •

• B

Kardelen Hanım ile terapiye başladıktan sonra ilk kez gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Seanslarda öğrendiğim teknikler sayesinde takıntılarımı fark edip onlarla başa çıkmayı öğrendim. Zamanla düşüncelerim üzerindeki kontrolümü geri kazandım ve artık OKB hayatımı yönetmiyor. Sabırlı, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımıyla bana büyük destek oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •