İstanbul, Enfeksiyon Hastalıkları
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Enfeksiyon hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi İzzettin Çalışlar Cad. No: 31/A, İstanbul • Harita
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel Avrasya Hospital
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi · Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Eslife Hospital Esenyurt
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaBattal Gazi Mahallesi Esen Caddesi No:127, Esenyurt • Harita
Eslife Hospital Esenyurt
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYalı Mahallesi Sahilyolu Sokak No:16 Dragos, Maltepe • Harita
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Büyükçekmece Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaDızdarıye Mahallesi Gölboyu Cad. No:11, İstanbul • Harita
Büyükçekmece Devlet Hastanesi Semt Polikliniği
Özel Yenihayat Tıp Merkezi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaİstiklal Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:86, Esenyurt • Harita
Özel Yenihayat Tıp Merkezi
Maltepe Devlet Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaAltayçeşme Mah. Çam Sokak No:26-28 34843 Maltepe, İstanbul • Harita
Maltepe Devlet Hastanesi
Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
- İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları