Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) üyesidir.
Yaygın olarak görülen diş hekimi korkusunu çözmek amaçlı Teknik Hipnoz eğitimi almıştır ve halen üzerine çalışmaktadır.
Dijital diş hekimliği aşamalarını Profesyonel fotoğrafçılık ekipmanları ile hastalarının; tedavi takip arşivlerini oluşturmakta, Dijital diş hekimliği uygulamalarının aşamalarını yerine getirmektedir.
İlgi Alanları:
- Gülüş Tasarımı
- Yaprak Porselen( Laminate Veneer)
- Zirkonyum, Emax, Empress Estetik
- Kompozit Lamine (Estetik dolgu, Bonding)
- Pembe Estetik
- Erzurum Oltu Birinci Basamak Muayene Merkezi
- Mareşal Fevzi Çakmak Diş Hastanesi
- Dikmen Diş Merkezi
- Kızılay Diş Estetiği
- 2019 yılından beri birlikte kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
- Bonding
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
si...
Erce hocam, işine gösterdiği titizlik ve estetik bakış açısıyla alanında fark yaratan bir hekim. Yapılan her işlemde detaylara verdiği önem ve ortaya çıkan sonuçlar tam anlamıyla sanat eseri gibi. Klinik tertemiz, ekip son derece ilgili ve profesyonel. Hem sağlık hem de estetik açıdan kusursuz bir sonuç için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Gülüş Tasarımı •
n...
Oldukça ağrılı bir süreçte Erce Bey ile tanıştım. İnternetten araştırarak ulaştım ve iyi ki de öyle olmuş. İlk andan itibaren hem ilgisi hem de titiz çalışmasıyla beni çok rahatlattı. Çürük dişlerimle ilgili yaşadığım sorunu özenle ve aşama aşama çözüme kavuşturdu. Kanal tedavisi ve dolgu tedavi sürecinde her detayı benimle paylaşması ve fikirlerimi önemsemesi, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Gerek hekimliği gerekse yaklaşımıyla Erce Bey'i gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
s...
Gülüş tasarımı için internet üzerinden ulaştığım Erce Bey'le tanıştım ve tedavi sürecimi onun kliniğinde gerçekleştirdiğim için çok memnunum. Başlangıçtan itibaren fikirlerime değer verilmesi, tedavi sürecinin her aşamasında bilgilendirilmem ve tüm detayların özenle planlanması benim için çok kıymetliydi. Hem estetik hem de sağlık açısından kaliteli ve başarılı bir süreç geçirdim. Gülüş tasarımı konusunda titiz, ilgili ve profesyonel yaklaşımıyla Erce Bey'i gönül rahatlığıyla çevremdeki herkese tavsiye edebilirim.
Dişlerimin görüntüsünden memnun olmadığım ve rahatça gülemediğim için bir arkadaşımın tavsiyesiyle Erce Bey'in kliniğine gittim. İlk muayene randevusundan itibaren tüm süreci detaylı açıklaması, istediğimi sandığım işlemin isteklerim için aslında gerekli olmadığını anlatması tedaviye de Erce Bey'le başlamamı sağladı. Sonraki tüm süreçte de hem Erce Bey'in hem klinikteki diğer diş hekimlerinin hem de diğer personelin ilgisi çok yüksekti. 10 dişime kompozit bonding, 1 dişime kanal tedavisi yapıldı ve iki 20 yaş dişim çekildi. Sonuçtan çok memnunum ve tedaviler esnasında da hiçbir acı/sorun yaşamadım. Teşekkür ederim
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Bonding •
de...r
Çok memnunum herkese tavsiye ederim. Veneer diş kaplama tedavisinden ve daha sonrası yapılan diş sıkma tedavisi amaçlı botoxtan çok memnun kaldım.
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Randevu •
V
vi...l
Tek kelime ile harika bir hekim Daha önce ön dişlerime estetik uygulama yapıldı. Artık daimi doktorumuz.
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Diş Hekimi Randevusu •
T
t....ö
Kendisini puanlamam gerekirse profesyonellik ve titizlik açısından 10 üzerinden 10 verebilirim, kendisine dolgu işlemi, kanal tedavisi ve kaplama yaptırdım, bu süreçte hastasına karşı yaklaşımı, saygısı, bilgisi çok iyiydi, gözü kapalı kendisini önerebilirim, işlemlerim sonlandı, yakın zamanda diş temizliği için kendisine gideceğim, bunun dışında 6 ayda bir kontrollerim olacak, gayet memnunum.
h....y
Genel muayene ve diş taşı temizliği için gittim. Gayet kibar, Güler yüzlü, ilgili ve işine hakim bir doktor. Muayenehane de gayet konforlu ve temiz. Eli de oldukça hafif ayrıca doktor beyin. Teşekkürler :)
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Diş Beyazlatma •
a....
Lamine için gitmiştim güzel ve sağlam bir bonding yapıldı, memnunum, azı diş dolgularıyla tedavim devam etmektedir, Erce bey hastası ile tedavi adımlarını görsel materyaller ile anlatımını zenginleştirerek detaylıca anlatmaktadır.
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Bonding •
ha...ç
Ağız ve diş sağlığı kontrolü/tedavisi nedeniyle ziyaret ettim. Ağız bakımı ile ilgili yararlı bilgiler aldım. Tedavim başarıyla tamamlandı. Uygulanan tedaviden ve çalışanların ilgisinden memnun kaldığımı söyleyebilirim.
• Erce Beleçoğlu Diş Kliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Erce Beleçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erce Beleçoğlu, Diş Hekimi. Size Erce Beleçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Lamina Uygulamaları, Laminate Veneer, Porselen Laminate Veneer, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Bonding, Estetik Dolgu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri.
Erce Beleçoğlu adresi nerede?Erce Beleçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi Maidan İş Merkezi A Blok Ofis:121 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erce Beleçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erce Beleçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erce Beleçoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erce Beleçoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erce Beleçoğlu hangi dilleri konuşuyor?Erce Beleçoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erce Beleçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erce Beleçoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erce Beleçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 79 hasta / danışan, Erce Beleçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.