Hakkımda
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun olduktan sonra, 2009-2011 yılları arasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Kliniği’nd...
Okullar / Eğitimler
- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2009
- Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği 2011
Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, Mahall Ankara B Blok 4.Kat No:53, Ankara
Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
ze...i
Erkan hocaya tavsiye üzerine gittim. Güler yüzü kendinden emin haliyle daha ilk karşılaştığım da rahatlama hissettim. İşini çok iyi bilen hastasına oldukça konsantre çok iyi bir doktor bana anksiyete teşhisi koydu. Rahatsızlığımı kısa bir süre içerisinde atlatacağım hususunda Erkan hocama çok güveniyorum. İyi ki kendisiyle tanışmışım.Tavsiye arayan herkese şiddetle öneririm.
nu...
Öncelikle erkan bey tedaviniz incitmeden yaklasiminiz ve beyefendiliginiz için çok teşekkür ediyorum.ilk seansla ikinci seans arası eşli gülüşümü bir nebze olsa da kazandım, panik atağı titremeden atlatiyorum.kendime aynanın karşısına geçtiğimde,değerlisin diyorum .iyi ki varsınız.
b....d
Gerek ilgi gerekse tedavi süreci çok mükemmeldi Erkan hocam çok değerli bir hoca ilgisi zamanında kendisine ulaşmada geri dönüşleri mükemmel. Her şey için teşekkürler hocam kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla.
z.....
Erkan Bey gerçekten sizi dinleyen ve çok güzel iletişim kuran bir doktor. Anlaşıldığınızı hissediyorsunuz ve birlikte sorunlarınızla ilgili adımlar atiyorsunuz. Kendisinden şiddetli depresyonum ile 5 yıl öncesinde tedavi almaya başladım. Depresyondan çıkmamda, kendime güvenip hayatta istediğim şeyleri gerçekleştirebilmekte etkisi çok büyük. Bilgileri anlaşılır şekilde ve detaylı olarak aktaran, ayrıca çok da ilgili biri. Depresyon dışında OKB ile dikkat dağınıklığımda da çok yardımcı. Erkan Bey'den önce başka psikiyatrlara da başvurmuş biri olarak, kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
öz...y
Her seferinde getirdiğim sorun yumaklarına rağmen hep gülür yüzü ile beni karşılamıştır. Başta anksiyete ve Depresyon olmak üzere problemlerimi yazdığı etkin ilaçlar ile yenmemi sağlamıştır.
öz...
Erkan Beye uyku sorunum nedeniyle başvurdum. Hem uykuya başlama hem devam ettirme sorunum vardı. Uykusuzluk günlük hayatımı çok zorlaştırmıştı. En son ne zaman olduğunu bile hatırlamadığım bir saatten fazla süren uykuyla beni tanıştırdı. 46 yaşımda çok önemli bir mihenk noktası oldu benim için. Kendisine sonsuz teşekkürler.
me...n
Destan yazabilirim Erkan hoca için,iyi olan her seyi,hakediyor,başka doktorların beni iyi etmek yerine enkaza cevirmesinden sonra yollarımız kesişti.beni İyi etti.hayata dondurdu resmen bu cok önemli bir şey,güven duygusunu icinize veriyor,Allah kendisinden razı olsun,iyi ki var
ze...a
Merhabalar, Erkan bey gerçekten dinleyen dinlediğini anlayan ve nokta atışı ilaçlar yazan bir doktor tedavide 2.ayımdayım evden dışarı çıkamıyordum şu an bir işletmeye müdürlük için görüşmeye gidiyorum teşekkürler hocam :)
i....e
Gergin ve huzursuz ruh hali, takıntı, tekrar eden davranış ve düşünceler, karamsarlık ve hayattan zevk almamak gibi herşeyi iç dünyamda yaşadığım bir dönemde , buradaki yorumları okuyarak gittim ve inanılmaz başarılı, samimi ve içten yaklaşan bir doktor edindim. Bu platformdan bu hizmetten dolayı çok teşekkür ederim. Hastalığım yada rahatsızlığım ile ilgili ustaca ve detaycı bir şekilde yaklaşmakta, her seansta dahada iyi hissediyorum kendimi . Görüşmeye devam ediyorum ve hayatımda bundan sonra yer alacak bir doktorum olduğu için şanslıyım.
el...l
Erkan beyle buğün tanıştım panik atak krizlerinden dolayı başvurdum kendisine çok samimi ve beni çok dinledi görüşlerini paylaştı benimle tedaviye buğün başlıcaz herkeze tavsiye ederim konuşmasıyla bile beni rahatlattı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz...
Hakkımda
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler