Dr. Erman Ak, ilk ve orta öğrenimini Mersin’de, lise öğrenimini Mersin Fen Lisesi’nde tamamlamıştır.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2014 yılında Tıp Doktoru olarak mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AnaBilim Dalı'nda uzmanlığını bitirmiştir. Şu an aktif olarak, Biruni Üniversite Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.
- Leke Tedavisi
Gamze Estetiği
Göz Altı Dolgusu
Karın Germe
Biruni Üniversite Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Popo Kaldırma
Biruni Üniversite Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Vücut Şekillendirme
Yanak Estetiği (Bişektomi)
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Estetiği
Çene Estetiği
İzsiz Meme Büyütme
gü...
Erman Ak hicam kizimin otoplasti ameliyatini gerceklestirdi cok başarılı bir cerrah olduğunu onunla ilk gorusmenizde anliyorsunuz surecin bastan sonuna kadar titiz dikkatli ve ilgili ekibide ayni sekilde cok memnun ayrildik Erman hocam iyiki yollarımız kesismiş
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
m...
Doktoruma arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Burun estetiği ve burun eti aldırma tedavisi için başvurdum. Tedavi süreci acısız ve ağrısız geçti benim için en önemli olay buydu. Çünkü araştırdığımda bu sürecin sancılı olduğunu öğrenmiştim. Kesinlikle Erman Ak Hoca'yı tavsiye ederim ilgisinden dolayı ve sürecin takipçisi olduğu için çok memnun kaldım.
b...
Doktoruma arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Rinoplasti ameliyatı yapıldı, ameliyat öncesi ve sonrası sürecinden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
s...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine doktorum Erman Bey'e ulaşım sağladım Rahatsızlığım burun üzerindeki kavisli görüntüydü aynı zamanda sağ burnumdan nefes almakta zorlanıyordum muayene sonrasında sağ tarafta kemik eğriliği olduğunu tespit edildi muayenem çok güzel geçti korkularım vardı fakat Erman bey tüm samimiyetiyle güven verdi en kısa sürede ameliyat günü belirledik ve sorunsuz şekilde ameliyatım gerçekleşti ağrı acı en az seviyedeydi diyebilirim 10. Gün sonunda tamponlarım çıktı ilk kez nefes aldığımı hissettim Şu an 3. Yılımdayım ve aynı memnuniyetim devam ediyor benim ardımdan burnumu gören memnuniyetimi gören 2 arkadaşım daha Erman Bey'de ameliyat oldular güvenle tavsiye edebileceğim tek doktor diyebilirim
Erman Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erman Ak, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Erman Ak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Ameliyatsız Yüz Estetiği, Vücut Şekillendirme, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Karın Germe, Meme Dikleştirme, İzsiz Meme Büyütme, Meme Estetiği, Burun Ucu Kaldırma.
Erman Ak adresi nerede?Erman Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erman Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erman Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erman Ak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erman Ak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erman Ak hangi dilleri konuşuyor?Erman Ak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erman Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erman Ak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Erman Ak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Erman Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erman Ak hangi sigortaları kabul ediyor?Erman Ak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra