2014 yılında Tıp eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı.
Yozgat Boğazlıyan ilçesi acil tıp biriminde zorunlu hizmetini yaptı. -2016 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi eğitimine başladı.
Uzmanlığını 2021 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden aldı.
Mecburi hizmet yükümlülüğünü ise 2021-2023 yılları arasında Ağrı Eğitim ve Araştırma hastanesinde tamamladı.
Hakkımda
Uzmanlığını 2021 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden aldı.
- Leke Tedavisi
Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A, Üsküdar
Vanity
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Erman Menekşe adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Erman Menekşe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erman Menekşe, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Erman Menekşe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Erman Menekşe adresi nerede?Erman Menekşe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erman Menekşe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erman Menekşe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erman Menekşe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erman Menekşe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Erman Menekşe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erman Menekşe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erman Menekşe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Erman Menekşe hangi sigortaları kabul ediyor?Erman Menekşe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Üsküdar civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra