Atatürk Mahallesi, Ertuğrul Gazi Sokak, Metropol İstanbul Sitesi, A blok, Kat:43, Daire:562, İstanbul
Alidya selülit tedavisi
Kilit askı yöntemi
Lazer Epilasyon
Lazer ile dövme silme
Dr. Evren Gökeşme Muayenehanesi
Lazerle kılcal damar ve varis tedavisi
Lazerle Leke Tedavisi
Yüz Dolgusu
Örümcek ağı yöntemi
İple Yüz Germe
Randevu doğrulandı
Botoks uygulaması için gittim kendisine.Hassas bir cilt yapım olduğu için genelde ondan önceki uygulamalarda iğne izleri ya da morluklar olurdu. Bu kez yüzümde hiçbir iz olmadı.İsinin ehli. Gereksiz yere şunu da yapalım bunu da yapalım diyen bir tavri kesinlikle yok gerçekten ihtiyacınız olan konuda yönlendirme ve bilgilendirme yapıyor.Muayenehanesi tertemiz.Kendinizi her yönden güvende hissediyorsunuz.
b....i
Telefon numarası doğrulandı
Bayılıyorum bütün uygulamalarına Evren Hocamın. Özellikle dolgu uygulamalarından çok memnunum. Yaptırdığım burun ve dudak dolgusu hala etkisini sürdürmekte ve çok doğal duruyorlar. Böyle iyi doktor bulmak da artık çok zorlaştı kimse işinin eri değil ama neyseki Evren Hoca var.
l....i
Telefon numarası doğrulandı
Malum yaz geldi, havalarda daha açık ve sıcak, kolsuz üstler giyinmek daha cazip geliyor ama maalesef sırtımdaki lekeler yüzünden bunu yapamayacağım derken Evren Hocam ile tanıştım ve o gün için gerçekten şükrediyorum. Harika şu anda sırtım. Ya inanır mısınız bir tane bile kalmadı leke sırtımda müthiş oldu.
b....d
Telefon numarası doğrulandı
İngiltereden Türkiyeye geldiğimde bir tavsiye üzerine Evren beye ulaştım.Evren Hocam'a gelmeden önce burnum çok kötüydü yani inanılmaz bir derecede aşağı doğruydu ve çok büyük duruyordu. Ameliyat yaptırmak istemediğim için de minik bir dolgu işlemi yaptırmak istedim ve Hocam'a başvurdum. 15 dk süren işlemden sonra burnuma baktım ve şok oldum.
bu kadar güzelleşmesini beklemiyordum çünkü:)İyi ki yaptırmışım.
hü...
Telefon numarası doğrulandı
Çok temiz bir klinikti. Bütün pandemi kurallarına uyuluyordu. Mesela hes kodunu anlık gösteremeyen birini randevusu olduğu halde almadılar içeriye çok takdir ettim. Yaptırdığım işlemler de çok güzel yüzüme oturdu elmacık kemiği ve jawline dolgusu yaptırdım. Aynı beğendiğim ünlünün yüzü gibi ince ve hatları keskin bir yüz oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaksınız.
be...a
Telefon numarası doğrulandı
Botoks ve yüz germe uygulamaları çok iyi. Hem burun dolgusu hem de yüz germe yaptırdım. İkisinden de çok memnun kaldım. Ayrıca yüz germe uygulaması için kendine özel bir method geliştirmiş Evren Bey, bir o kadar da yaratıcı ve bilgili.
ed...r
Telefon numarası doğrulandı
Her 2-3 yılda bir botoks ve dudak dolgusu yaptırıyorum Evren Bey'e. İşlemlerden oldukça memnunum. Dolgu konusunda gerekli bilgiye ve bakış açısına sahip. Benim yüzümde ne gerekiyorsa bana birer birer söylüyor. Gideceklere tavsiye ederim.
ay...e
Telefon numarası doğrulandı
Yüz germe yaptırmak için tanıştık Evren Bey ile. Kısa bir araştırma yaptım ve hemen randevu oluşturarak Ankara'dan geldim. İşim dolayısı ile arada İstanbul'a geliyordum ve gelmişken bu sefer yaptırayım dedim. Kendim memnun kaldım açıkçası diğer uygulamaları da çok iyidir diye düşünüyorum. Yüz germe konusunda gerçekten çok iyi kendisi. Yüzümdeki sarkmalar gitti ve gergin güzel bir ifade oturdu.
ö....k
Telefon numarası doğrulandı
Burnumda çok fazla kılcal damar bulunması nedeni ile zümrüt lazer tedavisine başladım. Bilenler bilir o küçük kılcallar sizi olduğunuzdan yaşlı göstermede ustadır. Bu yüzden hemen kurtulmak istedim onlardan. Yaptırdığım tedavi de iyi sonuç verdi. Burnumdaki kılcallar şu an yok. Çok güzel oldu artık dışarı çok rahat çıkabiliyorum.
da...
Telefon numarası doğrulandı
Dolgun dudakları hep sevmişimdir ama hep ince dudaklı oldum maalesef hatta büyüyünce iyice gerildiler neredeyse üst dudağım yok oldu. Baktım ben bu halimi beğenmiyorum hemen Evren Hocama danıştım nasıl yapalım diye bana french kiss dolgusunu önerdi. Çok da ünlüymüş bu aralar çünkü haliyle insanlar dudaklarına silikon koymak istemiyorlar çünkü çok daha zararlı oluyor. Şu anda yaptıralı 3 hafta oluyor ve çok memnunum halimden. Arkadaşlarım ve ailem de çok beğendi bu da beni çok mutlu ediyor.
Evren Gökeşme isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Gökeşme, Dermatoloji. Size Evren Gökeşme tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epilasyon, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Botoks, PRP, Peeling, Dermatolojik Lazer, Lazer Epilasyon, Lazerle İz Tedavisi.
Evren Gökeşme adresi nerede?Evren Gökeşme şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi, Ertuğrul Gazi Sokak, Metropol İstanbul Sitesi, A blok, Kat:43, Daire:562 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Gökeşme isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Gökeşme online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Gökeşme isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Gökeşme, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Evren Gökeşme hangi dilleri konuşuyor?Evren Gökeşme ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Gökeşme isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Gökeşme tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Evren Gökeşme hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Evren Gökeşme hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar