Dr. Ferah Vedi, Psikiyatri alanında görev yapmaktadır. Tıp eğitimini 1991 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlık eğitimini 1999 yılında İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde almıştır. İngilizce bilmektedir.
Mesleki çalışma hayatı boyunca yurt içi ve yurt dışında farklı sağlık kurumlarında görev yapan Dr. Vedi; Almanya’da çeşitli sağlık kuruluşlarında ve İstanbul Üniversitesi bünyesinde psikiyatri alanında çalışmalarını sürdürmüştür. Ayrıca Almanya’da tababet yetki belgesi kapsamında mesleki faaliyetlerde bulunmuştur.
Psikiyatri alanında bireylerin ruh sağlığının değerlendirilmesi, psikiyatrik hastalıkların tanı ve takip süreçleri ile ruh sağlığının korunmasına yönelik çalışmaları sürdürmektedir. Halen Özel Güneşli Erdem Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmektedir.
Psikiyatri Randevusu
Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar 34212
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
çok iyi bir doktor. kendimi zamanla kendisine açtım kendisi de bana zaman tanıdı ve en doğru tedaviyi oturttuk. ilk birkaç ayda bile muhteşem ilerleme kaydettik tedaviye devam etme motivasyonum çok arttı. ne kadar teşekkür etsem az.
• İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal • Diğer •
g....l
iyi bir doktordur sizi dinler en iyi ilacı vermeye calısır rastgele ilac vermez dini bütündür ferah hanımdan şaşmamak lazım fakat ben doktor doktor dolaştım ve en sonunda yine ferah hanıma geldim uzun bi süre izin almıştı fakat artık izini bittiği için mutluyum yakın zamanda tekrar sık sık görüşmeye başlıyacağız inşallah.
bi...n
iyi bir doktordur çünkü bir profesör doktor (psikiyatrist) in harcadığı zamandan daha çok vakit ayırabilir,sizi dinler ve aynı zamanda çok da inançlarına bağlıdır,namazını kılar,tesettürlüdür özellikle de bu yönleriyle çok çok takdir etmişimdir , her ne kadar bana çok ilaç kullandırmış olduğunu düşünsem de ,işin ehli olduğu için şikayetçi değilim üstelik daha kötü şeyler de olabilirdi ...inşallah kendisiyle daha uzun zamanlar görüşebilirim , ve yine böyle mutlu olacağım sonuçlar alırım , kendisine muayene olmak isteyenlere bir iki önerim var ,lütfen bir uzman hekime nasıl davranılması gerekiyorsa ona da o şekilde davranın,saygılı olun,zaman zaman hastalar nedeniyle görüşmek için uzun süre bekleyebilirsiniz ama uzun süre takibe gittiğinizde olumlu etkileri yanında bunların önemsiz olduğunu göreceksiniz... doktoruma saygı ve sevgilerimle.
Ferah Vedi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ferah Vedi, Psikiyatri. Size Ferah Vedi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Online Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Ferah Vedi adresi nerede?Ferah Vedi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74 Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ferah Vedi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ferah Vedi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ferah Vedi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ferah Vedi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ferah Vedi hangi dilleri konuşuyor?Ferah Vedi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ferah Vedi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ferah Vedi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ferah Vedi hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ferah Vedi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ferah Vedi hangi sigortaları kabul ediyor?Ferah Vedi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.