Cumhuriyet mh Hanımeli sk No:4/2 Saklıhan Konakları, Beylikdüzü, İstanbul
Hakkımda
Ferdi Sarı Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nde çalışmaktadır.
Okullar / Eğitimler
Total Diz Ameliyatı
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
u....a
Ben 1 ay önce ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum. İlk başlarda ameliyattan çok korkuyordum ama ferdi hocam ile görüştükten sonra detaylı bir şekilde bana açıklama yapınca rahatladım ve ameliyat olmaya karar verdim.
Şimdi çok iyiyim. Dizlerimi tam bir şekilde bükebiliyorum ve çok rahat ağrısız bir şekilde yürüyorum. İlgisi alakası çok iyi . Hiçbir şekilde korku yaşamadım.
Ellerinize emeklerinize sağlık.
u...
Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım. Ön çapraz ve menisküs ameliyatı için başvurdum. Çok iyi geçti, memnunum. 1 ay önce ameliyat olmuştum. İletişim , yetenek, ameliyat sonrası düzenli kontrol ve takip beğendiğim özellikleri oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Doktoruma internetten ulaştım. Geçmeyen diz ağrım vardı. (kireçlenme vardı dizimde) Fiziki muayene ve röntgen tetkikleri yapıldı ve kök hücre tedavisi uygulandı. Sonrasında da günlük hayatıma güzel şekilde devam ettim ve gerçekten iyi ki tedavi oldum dedim. Doktor beyin yaklaşımı titizliği ve tedavi sonrası hastayı takip etmesi ve tedavinin sonucunu yakından izlemesi beni çok memnun etti. Çevremdeki insanlara da gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
s....ç
Daha önce skafoid kırığımın ameliyatsız geçmesinde gittim çok şükür hiçbir sıkıntım kalmadı şimdide tendon iltihabı için gittim tedavşye başladık umarım bu sorunda geçecek
a....l
Annem topuk dikeni tedavisi için gitti başından sonuna kadar tedavisini başarı ile sürdürdü her aradığımızda dakikasında ilgilendi ve geri dönüş sağladı mükemmel bir doktor işinin ehli
Hasta
Tırnak batık ameliyati oldum Ferdi beye. Sürecin başından sonuna kadar çok ilgiliydi. Kendisi isinde cook iyi bir doktor.
gi...
Babaannemin ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi Ferdi hocam.Operasyon çok güzel geçti sol dizinden uyluk kemiğine kadar parçalı kırık vardı hocam sayesinde şuan iyileşti namazını rahatça kılabiliyor... Başarıları daim olsun.
doktorumuz ferdi bey 1 ay önce kalça ameliyatımı gerçekleştirdi şuan çok iyi bir şekilde hareket edebiliyorum doktorumuz çok iyi ve başarılı ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz
tu...z
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile doktor beye ulaştım kendisi özel muayenehanede hizmet vermeye başlamış 2011 yılından beri kolumda ki kitle için bir çok doktora gitmeme rağmen kimse ameliyat etmek istemedi ferdi bey ile yaptığım görüşmeden sonra ameliyat olmaya karar verdim tüm korkularımı gideren açıklamalarından sonra süreç başladı ameliyatımı oldum.Kendisine buradan teşekkür ederim güler yüzlü doktorum iyi ki varsınız başarılarınız daim olsun Allah razı olsun.
Diz ağrıları şikayeti ile giderek doğru tedavi ve yönlendirme ile kısa sürede şikayetlerimden kurtuldum ferdi bey çok iyi bir hekim kendisine teşekkür ediyorum.:)
Hakkımda
Ferdi Sarı Beylikdüzü Devlet Hastanesi'nde çalışmaktadır.
Okullar / Eğitimler
- Kanuni Sultan Süleyman Araştırma ve Eğitim Hastanesi
- Adana Ortadoğu Hastanesi
Fotoğraflar
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları