Etimesgut, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
İnönü Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 412B/9 Vega Cadde Avm, Yenimahalle • Harita
Fizyo Batı
Eryaman Mah. Dil Devrimi Cad.282 Sok. No: 4 Anadolu Sağlık Grubu, Ankara • Harita
Özel Eryaman Asg Tıp Merkezi
MUSTAFA KEMAL MAH. DUMLUPINAR BUL. TEPE PRİME İŞ MERKEZİ NO:266/B/34, Ankara • Harita
Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Cad. No:49, Ankara • Harita
Özel Etimesgut Ümit Tıp Merkezi
İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaYeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Kent Koop Mah., Ankara • Harita
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Batıkent Semt Polikinliği
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaÜniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya • Harita
Bağlıca, Etimesgut Blv. No:91 A D:Blok Daire:1, 06790, Ankara • Harita
İstasyon, Ankara • Harita
Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi Organize Semt Polikliniği
Demetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
İstasyon Mahallesi Leylak Caddesi, Ulubatlı Hasan Caddesi No : 5, Ankara • Harita
Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaGazi Mah. Silahtar Cad. No:2, Yenimahalle • Harita
Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Erler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi, Etimesgut • Harita