Hakkımda
Londra Üniversitesi Psikiyatri Enstitüsü'nün Uluslararası Araştırma Merkezi olarak faaliyet göstermiş olan DABATEM’de 4 yıl boyunca çalıştım. Bu merkez, özellikle anksiyete bozuklukları ve psikolojik travma üzerine araştırma ve tedavi faaliyetleri yürüten bir kurumdur. Burada psikolog ve merkez koordinatörü olarak çalıştığım süreçte kaygı/anksiyete temelli sorunlar üzerine kapsamlı klinik ve akademik deneyim kazandım.
Son yıllarda ise ağırlıklı olarak anksiyete/kaygı sorunları, ilişki sorunları ve bireysel sorunlar yaşayan danışanlarımla online ve yüz yüze olarak çalışmaktayım. Halen çalışmalarımı Şişli Nişantaşı’nda bulunan kişisel ofisimde sürdürmekteyim.
Eğitim Bilgilerim
Lisans Öğrenimi: Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü (tam ÖSYM bursu ile)
Yüksek Lisans: Haliç Üniversitesi Uygulamalı(Klinik) Psikoloji programı
Süpervizyon: ICBRT/DABATEM'de 2 yıl süreyle (ağırlıklı olarak psikolojik travma ve anksiyete vakaları)
Teorik Eğitimler: ICBRT/DABATEM’de davranış terapileri, bilişsel davranışçı terapiler ve psikolojik travma üzerine kapsamlı teorik eğitimler
- Kaygı Bozuklukları
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
Furkan bey'e bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Ben çok ciddi bir anksiyete sorunu yaşıyordum. Bu sorun öyle bir hale gelmişti ki benim için dışarı çıkmak, işe gitmek gibi en basit şeyler bile çok zor olmaya başlamıştı.
Açıkçası daha önce hiç psikolojik destek almamıştım. Terapiye başladıktan sonra keşke daha önce başlasaydım dedim. Hem kaygı sorunlarım baya azaldı hem de özgüvenim gerçekten çok ciddi arttı.
Beni yargılamadan dinlemesi, özellikle aile baskısıyla ilgili konularda bana çok yardımcı oldu. Seanslarda konuşurken sanki kendimle konuşuyormuş gibi rahat hissediyordum. Furkan Bey'le konuşmak gerçekten rahat.
İyi ki bu sürece başlamışım. Herkese içtenlikle tavsiye ederim.• Online Danışmanlık • Diğer •
m ...a
Benim için kendini açmak çok zor bir şey, o yüzden terapi almaya karar verdiğimde kafam çok karışıktı. Hangi psikoloğu seçeceğimi gerçekten bilemiyordum. Pek çok psikologla konuştum ama Furkan Bey ile ilk konuştuğumuz anda bile çok farklı bir bağ hissettim. En başından bütün terapi süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi vermesi ve güvende hissettirmesi, karar verme sürecimi kolaylaştırdı. Kendisiyle yaklaşık 5 aydır birlikte ilerliyoruz. İnanılmaz kibar ve saygılı biri Kendinizi çok rahat anlatabiliyorsunuz. Terapi boyunca hiçbir an bile acaba beni yargılar mı acaba anlattıklarıma ön yargılı yaklaşır mı diye bir düşünceye kapılmıyorsunuz. Sizi o kadar güvende hissettiriyor ki her şeyi ama her şeyi kolaylıkla anlatabiliyorsunuz. Ve bu insana çok iyi gelen bir şey. İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.
Y
yu...a
Furkan Bey ile yaklaşık altı aydır devam eden bir terapi sürecindeyim. Bu süreç yaşadığım kaygı problemlerini büyük ölçüde aşmamı sağladı. Özellikle seans sırasında yöneltmiş olduğu nokta atışı sorular yaşamış olduğum kaygının neden kaynaklandığını çok iyi fark etmemi sağladı. Seanslar devam ettikçe çocukluğumdan bu yana bütün hayatım boyunca kalıplaşmış olan düşüncelerimi teker teker keşfetmeye başladım. kendimle ilgili bu keşifleri yapmak hem çok ilginçti hem de seanslar devam ettikçe kaygılarımı kontrol altına alabilmek bana kendimi çok iyi, belki de hiç olmadığım kadar iyi hissettirmeye başladı. şunu anladım ki terapi almak insani bir ihtiyaç. İnsanın kendisini keşfetmesini ve hayatını iyileştirmesini sağlıyor. Herkese tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
K
ke...n
Furkan Bey ile seanslarımıza dört hafta önce başladık. Şu anda online olarak devam ediyoruz. Ben oldum olası karşı cinsle konuşurken zorlanan biriydim. ama artık bu durum iş hayatımı da etkiler hale gelmişti. Furkan Bey'e bu sorunumdan kurtulmak için gittim. Şu an için her şey yolunda gidiyor. Şimdiden önemli bir mesafe kat etmeye başladık. Süreç tamamlandığında bu sorunundan tamamen kurtulmuş olacağımı umuyorum.
• Uzm. Psk. Furkan Arı - Nişantaşı • Psikoloji Randevusu •
V
vi....
Anksiyete için başvurdum. Kendisini internetten araştırıp bulmuştum. İki aydır gidiyorum, her şey yolunda ilerliyor. Problemlerim epey bir azaldı, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
ne....
Furkan Bey'le yaptığımız terapiler boyunca iyileşme ve de kendimi keşfetme yolculuğunda büyük bir mesafe kat ettim. Kendisinin duruşu ve konuşma üslubu çok zor konularda bile rahatça konuşabilmenizi sağlıyor. gerçekleştirdiğimiz seanslarda kendimi hiç kimsenin yanında olmadığı kadar rahat ifade edebildim. ve bu durum zorlandığım konuları aşabilmem için bana çok yardımcı oldu.
C
ca...n
Furkan bey'e yaşadığım kaygı ve panik atak sorunlarım sebebiyle üç ay boyunca gittim, şu an terapi sürecimizi tamamlamak üzereyiz. Kendisisyle karşılaşmam benim için büyük bir şans oldu. Bana hem sorunum için yardımcı oldu hem de kendimle ilgili çok önemli bazı şeyleri fark etmemi sağladı. Kendisi çok profesyonel, ne yaptığını çok iyi bilen, aynı zamanda gerçekten çok samimi biri. iyi ki varsınız hocam, iyi ki karşılaşmışız. Selamlar, sevgiler.
• Uzm. Psk. Furkan Arı - Nişantaşı • Online Terapi •
se....
Furkan Bey beni gerçekten anladığını hissettiğim ilk psikolog. Kendisiyle enerjimiz çok uydu. Hem çok profesyonel hem de oldukça samimi biri. Kendimi Furkan Bey'e açmam çok kolay oldu. Şu anda güncel olarak seanslarımıza devam ediyoruz.
R
r....a
Furkan Bey’e özel bir durumundan dolayı başvurdum. Süreç boyunca çok anlayışlı ve ilgiliydi. Kendisiyle yürüttüğümüz seanslar sayesinde hem sorunumu büyük ölçüde çözdüm hem de bana genel olarak çok iyi geldiğini söylemek istedim.
m....b
Hocama iki yıl önce kaygı sorunlarım nedeniyle başvurdum. Zaten kendisine bir tavsiye üzerine gitmiştim. O dönemde kısa sürede sorunlarımdan kurtuldum. Herkese tavsiye ederim. Yorum yazmak bugüne nasipmiş. Selamlarımı ve minnetlerimi iletiyorum.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Furkan Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Arı, Psikoloji. Size Furkan Arı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Koçluk Hizmetleri, Fobilerden Kurtulmak, Online Terapi, Boşanma Terapisi.
Furkan Arı adresi nerede?Furkan Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Caddesi, Hacımasur Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Furkan Arı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Furkan Arı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Arı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Furkan Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Arı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Furkan Arı hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Furkan Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Furkan Arı hangi sigortaları kabul ediyor?Furkan Arı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.