Londra Üniversitesi Psikiyatri Enstitüsünün Uluslararası Araştırma Merkezi olarak faaliyet göstermiş olan DABATEM’de 4 yıl boyunca çalıştım. Bu merkez Anksiyete bozuklukları ve psikolojik travma üzerine yaptığı araştırmalar ve geliştirdiği tedaviler ile uluslararası düzeyde tanınırlığı olan bir merkezdir. Burada psikoterapist ve Merkez koordinatörü olarak çalıştığım süreçte kaygı/anksiyete temelli sorunlar üzerine kapsamlı klinik ve akademik deneyim kazandım.
Bu deneyim doğrultusunda, özellikle kaygı temelli sorunlar ile kişisel, bireysel ve ilişkisel sorunlar yaşayan kişiler için psikolojik destek görüşmeleri sunuyorum. Yaklaşımım, bilimsel araştırmalarca etkinliği desteklenen yöntemlere dayanır.
Eğitim bilgilerim
Lisans öğrenimimi Haliç Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde (tam ÖSYM bursu ile) tamamladım, Yüksek lisansımı ise Uygulamalı (Klinik) Psikoloji programında bitirdim. Daha önce çalıştığım kurum olan DABATEM’de davranış terapileri, bilişsel davranışçı terapiler ve psikolojik travma üzerine kapsamlı teorik eğitimler aldım. Yine aynı kurumda psikolojik travma ve anksiyete vakalarıyla iki yıl boyunca süpervizyon eşliğinde çalıştım.
- Kaygı Bozuklukları
Postane Mahallesi Mercan Yuvası Erikli Sokak, İstanbul
Nelf Davranış Araştırmaları Enstitüsü
Postane Mahallesi Mercan Yuvası Erikli Sokak, no: 20, İstanbul 34940
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Psk. Furkan Arı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Furkan Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Arı, Psikoloji. Size Furkan Arı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Furkan Arı adresi nerede?Furkan Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Postane Mahallesi Mercan Yuvası Erikli Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Furkan Arı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Furkan Arı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Furkan Arı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Furkan Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Arı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Furkan Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.